Four Seasons at Desroches Island  

Romantisk Bounty-øy med 14 km lange hvite sandstrender. Her er mange muligheter for å finne en privat strandområde til avslapping eller romantisk piknik.

Pris fra 55.995,-
Velegnet for par
Velegnet for par
Barnevennlig
Barnevennlig
Dykking
Dykking
Snorkling
Snorkling

FOUR SEASONS AT DESROCHES ISLAND – ET EKSKLUSIVT GJEMMESTED MIDT UTE I DET INDISKE HAV

Midt ute i Det Indiske Hav, ca. 45 minutters flyvning fra Seychellenes hovedøy Mahé, ligger en 5 km lang øy, som er omgitt av 14 km kritthvite pudderbløte sandstrender. Rundt øyen er det krystallklart vann, som gjemmer på korallrev, flotte store konkylier og tusenvis av fargerike fisker, skilpadder og små haier. På midten av selve øyen er der en jungellignende skog, hvor vakre fugler flyr fra tretopp til tretopp, fargerike eksotiske blomster myldrer frem og hvor kjempeskilpadder langsomt vandrer av sted. Ute ved kysten på den kilometer lange stranden står høye svaiende palmetrær side om side og kaster behagelige skygger i sanden.

Mellom palmetrærne ligger elegante eksklusive hytter, laget i naturlige materialer, slik at de komplimenterer de vakre omgivelsene. Som et hemmelig tilfluktssted dukker hyttene opp en etter en på den lange sandstranden og åpenbarer forelskede par, gode venner og glade barnefamilier, som nyter hverandres selskap i dette paradiset.

Velkommen til Four Seasons at Desroches Island på Seychellene!

Veien hit

Ca. 40 minutters flytur fra hovedøya Mahé.

Beliggenhet...

 • Seychellene
 • Andre øyer
 • Desroches Island
Hvorfor bo her?
 • Bo få meter fra stranden
 • Avslappet luksus
 • Fantastisk vakker øy

Lokal tid...

Vurdering:
Standard
 
Beliggenhed
Stranden
Service
Snorkling

En ekte bountyøy med fantastisk service og mat i toppklassen. Totalt avslappet og uhøytidelig stil, hvor du kan utforske den vakre øya til fots eller på sykkel, med gode muligheter for å møte en av øyas skilpadder på turen.

Four Seasons at Desroches Island tilbyr forskjellige typer og størrelser av private villaer, som alle ligger få meter fra de kritthvite langstrakte strendene. De forskjellige typene av villaer er ideelle for henholdsvis par, små barnefamilier og en større gruppe a venner eller når hele familien er samlet.

Villas:
Coral Beach Villa (56-65 m²)
Sunset Beach Villa (65 m²)
Two Bedroom Villa (159 m²)
Three Bedroom Presidential Villa (392 m²)
Seven Bedroom Presidential Villa (710 m²)

Suites:
Sunset Beach Suite (105 m²)
Desroches Suite (233 m²)

Bungalows:
Beach Bungalow (54-65 m²)

Residence Villas:
Three Bedroom Residence Villa (164-261 m²)
Four Bedroom Residence Villa (201-332 m²)
Five Bedroom Residence Villa (211-396 m²)

Felles for alle villaene er at de har privat terrasse med en flott utsikt, privat basseng og privat tilknyttet butler – og at de alle danner en perfekt eksklusiv, hyggelig og samtidig luksuriøs ramme for din ferie på Seychellene.

Rom- og suitefasiliteter

Aircondition
Minibar
Safe
TV, flatskjerm
Balkong/terrasse
Badekar
Turndown-tjeneste
Privat basseng (ikke alle rom-typer)
Takvifte
Te-/kaffemaskin
Utendørs privat dusj/wc
Hårføner
Romservice

På Four Seasons at Desroches Island finner du et stort utvalg av aktiviteter for både små og store, livsnytere og eventyrere. Du kan blant annet dykke og snorkle i det krystallklare lune havet i flotte rev, grotter og i lange hemmelige tuneller. Du kan reise på seiltur med delfiner, som hopper langs båtens sider, og du kan dyphavsfiske eller fluefiske fra stranden og fange store eksotiske fisker. Du kan også ta deg en vandre- eller sykkeltur i den jungellignende vegetasjonen på øyen, hvor du med stor sannsynlighet vil støte på kjempeskilpadder.

Du kan også bare slappe av under palmenes skygge på den 14 km lange sandstranden. Her finner du små hemmelige steder, hvor du og din eneste ene eller din familie kan slappe av helt alene. Eller hva med en avslappende behandling i det eksklusive spaet, hvor profesjonelle hender skjemmer deg bort, samtidig som du nyter stillheten og roen.

Når sulten melder seg kan du besøke en av de to fine restaurantene, hvor du får utsøkte retter og viner. Har du lyst på en romantisk middag alene med din elskede, kan du få maten servert på terrassen i din private hytte eller på stranden under stjernene.

Restaurant(er)
Svømmebasseng
Spa/velvære
Møte- og konferensefasiliteter
Forretningssenter
Internett, trådløs
Romservice
Butikk
TV
Bibliotek
Tennisbane
Lounge/bar
Barnevennlig basseng
Vannsportsaktiviteter
Dykkesenter
Sykler
Icon 1 Icon 3 Icon 4 Icon 5
7 netter i Beach Bungalow
Pris pr person
Periode Dobbelt
24.08.19 - 09.11.19 61.695
10.11.19 - 14.12.19 58.195
7 netter i Ocean View Pool Villa
Pris pr person
Periode Dobbelt
01.11.19 - 14.12.19 56.195
15.12.19 - 24.12.19 57.995
09.01.20 - 24.03.20 55.995
25.03.20 - 14.04.20 85.695
15.04.20 - 22.06.20 55.995
23.06.20 - 23.07.20 56.595
24.07.20 - 31.07.20 55.995
01.08.20 - 31.08.20 59.595
01.09.20 - 30.09.20 55.995
01.10.20 - 31.10.20 59.595
Bemerkninger

Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses til det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.

Det vil være et tillegg til de nevnte prisene ved opphold over Jul og Nyttår.
Prisen inkluderer
 • Flybillett Oslo - Seychellene t/r på økonomiklasse med flybytte underveis
 • Fly fra Mahé - Desroches Island t/r
 • 7 overnattinger
 • Frokost & Middag
 • Flyskatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Vaksinasjoner
Forbehold

De nevnte prisene er basert på billigste flybillett og skatt til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller stiger skattene vil det være et pristillegg til ovenstående priser. På visse tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, der flybilletten kan være billigere og prisen vil dermed reduseres. Det tas forbehold om endring av valutakurser samt ledig kapasitet på hotell og fly.

Blixen Tours har alltid som mål å avvikle reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værforhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn angitt.

 

Intro

Øyene er omgitt av det turkisgrønne og asurblå havet med havskilpadder, delfiner, rokker og tropefisk i alle tenkelige farger.

Turismen på øyene er begrenset, og i dette nesten uberørte bounty land er det bygd hyggelige hoteller med respekt for den prektige naturen.

Det bor ca. 80 000 innbyggere på øyene, hvor befolkningen er av europeisk, arabisk, kinesisk, indisk og afrikansk avstamning.


 
Øyene byr på den beste gastronomi fra Frankrike og Østen, krydret med eksotisk inspirasjon. Fisk og skalldyr er en vesentlig del av menyen.

Seychellene er meget velegnet til bryllupsreiser og andre romantiske ferier, og kan kombineres med en safari i Øst-Afrika.

Seychellenes uovertrufne skjønnhet ønsker deg velkommen. I følge reisemagasiner fra hele verden har Seychellene de beste sandstrendene.

Se reiser til Seychellene

Lokal tid...

Reisetid

11-16 timer avhengig av flyselskap

Reisen til Seychellene er vanligvis med avreise fra Oslo, Vestlandet, Midt-Norge eller Nord-Norge, med mellomlanding og flybytte i en europeisk storby, Qatar eller Dubai avhengig av flyselskapet. Flytiden er på ca. 11 timer avhengig av ruten.

Til Seychellene benytter vi oftest Air Seychelles, Emirates, Qatar Airways, Condor, Air France eller Kenya Airways.

Ved reiser med Blixen Tours venter en representant på flyplassen på Seychellene for å guide deg videre til den ventende transporten eller videre transit med innenlandsfly. Legg merke til at i våre priser er transporten fra flyplass til hotellet tur/retur alltid inkludert med mindre annet er nevnt.

Øyene
Seychellene er verdens eldste havøyer og skiller seg ut ved hovedsakelig å bestå av granittøyer i motsetning til vulkan- eller koralløyer.

Regjeringen fører en meget restriktiv politikk for å bevare naturen intakt, og det rike plante- og dyrelivet beskyttes i reservater, som utgjør det meste av de 115 øyenes kun 455 kvadratkilometer.

Mahé
Mahé er Seychellenes største øy - ca 28 kilometer lang og åtte kilometer bred. Her bor nesten 90 prosent av den samlede befolkningen. Øyas vegetasjon er meget frodig, og terrenget består av kolossale granittklipper og stein. Gå på spennende vandreturer i høylandet og ved de vakre kystene, hvor du har panoramautsikt som overgår dine beste drømmer.

På nordøstkysten ligger Victoria, som er en av verdens minste hovedsteder. Her er hyggelige markeder, museer, en moske, et tempel og en vakker botanisk hage.

Øya har de vakreste perlehvite strender, hvor de fleste hoteller ligger. Uansett om du velger første klasse eller det lille enkle hotel, vil du være omgitt av vakker og eksotisk natur overalt.

Praslin
Seychellenes nest største øy er palmenes øy, Praslin. Her finnes sjeldne palmer med kokosnøtter helt opp til 26 kilo.
Uansett hvor du befinner deg på Praslin, merker du en fredfyllt og idyllisk stemning.

Her er strender i verdensklasse, grønn og eksotisk vegetasjon, spennende fuglearter og en liten og gjestfri befolkning.

Øya har et areal på 38 kvadratkilometer med en bergrygg på opp til 367 meter over havet. Her finnes ingen større byer, kun små sjarmerende samfunn med en avslappet atmosfære. Transport til og fra øya kan foregå med båt, men de fleste velger å fly (kun 15 minutter til Mahé).

La Digue
La Digue med 3 000 innbyggere og 10 km2 er Seychellenes fjerde største øy. Her får du en ferieopplevelse med den ultimate fred og ro.

Kun en liten del av veiene er asfaltert, og her er kun få motorkjøretøyer. Mye av transporten på øya foregår derfor til fots, på sykkel eller med oksekjerre. I rolig tempo kan du oppleve fabelaktig natur, skilpaddereservat, vakre kreolske hus og skjønne avsidesliggende strender.

En av de mest bemerkelsesverdige strendene er Anse Source D’Argent. Den har et utrolig kystlandskap med palmer, kritthvit strand og kjempestore granittklippeformasjoner.

La Digue har hyggelige hoteller, hvor du føler deg i ett med den naturskjønne og fredfylte øya.

Klima og vær på Seychellene


Vi blir ofte spurt 'Når er det beste tidspunktet å reise til Seychellene'?

Det kommer an på flere ting, for eksempel hva du ønsker at din ferie skal inneholde og hva dine interesser er. Nedenstående beskrivelse gir et generelt overblikk over været og klimaet på Seychellene i løpet av året.

Seychellenes vakre strender, smaragdgrønne laguner, frodige natur og deilige solskinnsvær kan nytes året rundt. Øygruppen ligger utenfor syklonbeltet og rett ved ekvator, hvilket betyr at temperaturen ligger ganske konstant på behagelige 25-30 °C hele året.

Det er to forskjellige passatvinder som bestemmer været på Seychellene. Nordvestpassaten blåser fra oktober til mars, og den litt kraftigere sørøstpassaten blåser fra mai til september. I periodene mellom disse to passatene er det vindstille og behagelig varmt her. Den tørreste perioden kommer sammen med sørøstpassaten, mens den våteste perioden ligger mellom oktober og april – med mest nedbør i desember, januar og begynnelsen av februar.


Aktiviteter - Beste tiden å reise til Seychellene
Seychellene kan som sagt besøkes året rundt, og derfor er det utelukkende dine interesser, og hva du ønsker å gjøre i din ferie, som avgjør når du bør dra. Det kan nemlig være noen perioder som er bedre egnet til akkurat dine interesser enn andre. Derfor får du her et overblikk over de beste tidspunkter for de mest populære aktivitetene på Seychellene:

Du kan seile hele året på Seychellene, men ønsker du litt mer vind i seilene, så skal du dra til Seychellene sammen med sørøstpassaten fra mai til september. Det er også det beste tidspunktet, dersom du ønsker å surfe og windsurfe i ferien.

Seychellene byr på noen av de beste dykkersteder i verden, og dersom du vil ha det maksimale ut av din dykkerferie, bør du reise fra mars til mai og fra september til november, hvor vanntemperaturen kan komme opp i ca. 29 °C og sikten ofte er på minst 30 meter.

Disse forholdene er selvfølgelig også optimale dersom du gjerne vil snorkle, men det kan du også selvfølgelig gjøre resten av året og få meget gode opplevelser.

Er du ivrig hobbyfisker og drømmer om å få store, eksotiske fisker på kroken, så bør du reise til Seychellene fra oktober til april, hvor forholdene er ideelle for havfiske.

Seychellene har et meget rikt og variert fugleliv, og er derfor en herlig reisedestinasjon for alle fugleentusiaster. Ynglesesongen er i april, i mai, juni, juli, august og september ligger sot ternen på reiret og i oktober begynner migrasjonen.

Naturen og de frodige skogene på Seychellene er helt utrolig vakre med brusende fossefall, krystallklare innsjøer og en flora og fauna i allverdens farger og former. Månedene fra mai til september er spesielt gode til lange fotturer i disse fantastiske omgivelsene.

Jan Feb Mar Apr Mai Jun Jul Aug Sep Okt Nov Des
Luft 27 27 28 28 28 27 26 26 26 26 27 27
Vann 27 27 28 29 28 27 26 26 26 26 27 27
Nedbør 358 242 204 170 161 85 83 78 116 167 206 332

Visum og pas
Det kreves ikke visum til Seychellene for norske statsborgere ved turistreiser i inntil 30 dager. For å komme inn i landet må man imidlertid ha med seg en gyldig returbillett, et pass som må være
gyldig i minimum 6 måneder etter hjemreise, et bevis på at man har reservert hotellopphold under hele oppholdet på Seychellene samt tilstrekkelig med kapital til å forsørge seg selv under hele oppholdet.

Areal
Seychellene består av 115 tropiske øyer spredt over et areal på 1 400 000 km2, med bare 455 km2 landmasse.

Befolkning
80 000 innbyggere

Hovedstad
Victoria

Kommunikasjon
Det er fra de fleste hoteller mulig å ringe til Norge direkte fra rommet. Ringer man fra Seychellene til Norge, ringer man 00 47 og deretter nummeret. Vær oppmerksom på at prisen for samtalen ofte er meget høy.

Det er få Internettkafeer på øyene. De fleste hotellene har derimot Internett fasiliteter, men disse er som regel ganske langsomme. Mobiltelefoner fungerer visse steder på Seychellene. Ønsker man å sende postkort hjem, er det best å levere dette i hotellresepsjonen; ekspedisjonstiden til Norge med luftpost er vel én uke.

Priser og tips
Prisnivået på hotellene på Seychellene er relativt høyt – faktisk på nivå med norske priser, selv om visse ting likevel er litt dyrere, andre ting litt billigere. Det er ikke de store shoppingmulighetene på Seychellene, men det finnes små suvenirbutikker på Mahé, Praslin og La Digue.

De fleste steder er det vanlig å gi koffertbærere tips på ca. 1 USD per koffert. På restauranter og i taxier er service vanligvis inkludert, men dersom man er tilfreds med servicen er man velkommen til å gi tips.

Påkledning
Om dagen er påkledningen avslappet. Ta med lett bomulls- og badetøy. På mange av hotellene kler man seg om til middag; herrer skal være iført lange bukser, og på et par hoteller er det nødvendig med jakke og slips.
Det er ikke velsett å bade toppløs på Seychellene.

Språk
Engelsk, fransk og kreolsk er de offisielle språk

Religion
Ca 90 % av befolkningen er romerskkatolsk, 8% angelikansk og de resterende er en blanding av hinduer og muslimer.

Valuta
Myntenheten på Seychellene er Seychelles Rupee (SR). Det er 100 cent i 1 Rupee. Det finnes følgende sedler: SR10, SR25, SR50 og SR100. Av mynter finnes det fra SR5 og nedover.

Vann
Vannet i springen på Mahé og Praslin kan drikkes – dog anbefaler vi at man kjøper vann på flaske.

Tidsforskjell
Norsk Sommertid: +2 Timer
Norsk Vintertid: +3 Timer.

Åpningstider
Butikkenes åpningstider er normalt:

Mandag - Fredag: 9:00 – 16:00
Lørdag: 8:00 – 12:00
Søndag: Stengt de fleste steder

Nesten alle former for vannsport og aktiviteter er mulig, og det er lett adgang til vandring, sykling og bil leie. Blant andre opplevelser er fisking, golf, lokal dans, musikk og byturer.

 • Utflukts- og aktivitetsmuligheter:
 • Snorkling og dykking
 • Vandreturer i naturreservater
 • Vannsport
 • Billeie
 • Fisking
 • Sykkelturer
 • Seilas mellom øyene
 • Krysstokter
 • Fugleturer
 • Golf
 • Små hyggelige restauranter
 • Strandturer
 • Kjempeskilpadder