Paradise Cove Mauritius

I det vakre Anse la Raie, ligger det fredfyllte voksenhotellet Paradise Cove Boutique Hotel.

Small Luxury Hotels of the World
Pris fra 21.995,-
Velegnet for par
Velegnet for par
Dykking
Dykking
Snorkling
Snorkling

Paradise Cove Mauritius - kun for voksne

På nordkysten av Mauritius, i det vakre Anse la Raie, ligger det fredfyllte voksenhotellet Paradise Cove Boutique Hotel. Hotellet gjemmer på mange små rolige steder, hvor du kan nyte fred og ro med din kjære eller dine venner. Hotellet er nemlig kun for voksne over 18 år. Hotellet ligger ved en lukket bukt, hvor du kan bade i det lave, lune vannet – eller du kan gå ut på en lang badebro og hoppe direkte i det dype, krystallklare havet.

Uansett om din ferie skal gå med avslapping, opplevelser, aktiviteter eller litt av alt, så er du på Paradise Cove garanteret en ferie fyllt med ro, fred, deg og meg-tid – og mange øyeblikk du sent vil glemme.

Veien hit

Ca. 1 times kjøring fra Mauritius Int. Airport

Beliggenhet...

 • Mauritius
 • Nordkysten
Hvorfor bo her?
 • Hotell kun for voksne
 • Fredfull stemning
 • Rolige og stille gjemmesteder
 • Endeløst basseng

Lokal tid...

Vurdering:
Standard
Beliggenhed
Stranden

Hyggelig hotell - perfekt for par

Paradise Cove Boutique Hotel byr på 67 rom og suiter i 4 forskellige kategorier: Deluxe, Deluxe Premium, Club Junior Suite og Club Senior Suite.

Alle rommene og suitene er innredet i en fin og behagelig stil med fokus på komfort og intimitet. Her er alle ønskelige fasiliteter, som hårføner, putemeny, TV, aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter og mye mer. I tillegg har alle en møblert terrasse eller balkong med utsikt over lagunen, hagen eller stranden.

20 Deluxe Rooms 50 m²
27 Deluxe Premium 50 m²
18 Club Junior Suite 60 m²
2 Club Senior Suite 90 m²

Rom- og suitefasiliteter

Minibar
Safe
Internett, trådløs
TV, flatskjerm
Balkong/terrasse
Badekar
DVD
Te-/kaffemaskin
Telefon
Hårføner
Romservice

Hotellet tilbyr mange aktiviteter både på lands og til vanns. Anse la Raie lagunen er et av to gode steder til kitesurfing på øyen og er ideell for både professionelle og nybegynnere. Her er også gode forhold for brettseiling og vannskientusiaster. Du kan også ta en tur i kano, pedalbåt eller på Stand Up Paddle board og gå på oppdagelse i de mange små elvene. Om du liker seilas, så kan du nyte en lang dag på vannet eller en tur i solnedgangen på hotellets katamaran.

På land kan du få pulsen opp med en omgang tennis, trene i fitness-senteret eller delta i en yogatime. Du kan jo også bare slappe av på stranden, i Club Loungen, i hagen, på de små rolige gjemmestedene eller i det eksklusive spaet, hvor du kan nyte en behandling inne eller ute under den åpne himmelen.

Hotellet arrangerer også spennende turer til lokale landsbyer, til de vakre hagene ved Anse la Raie, til Cap Malheureux fiskerlandsby og flere andre severdige steder.

Når smaksløkene skal skjemmes bort kan du sette deg til bords i en av hotellets fire restauranter, hvor de dyktige kokkene vil tilberede både lokale og internasjonale retter for deg.

Fitness senter
Restaurant(er)
Svømmebasseng
Spa/velvære
Vaskeriservice
Romservice
Internett, trådløs (gratis)
Tennisbane
Lounge/bar
Vannsportsaktiviteter
Dykkesenter
All Inclusive (kjøpes i tillegg)
Fisketurer kan arrangeres
Sykler
Icon 1 Icon 4 Icon 5
7 netter i Deluxe Room
Pris pr person
Periode Dobbelt
01.05.19 - 30.09.19 21.995
01.10.19 - 10.10.19 23.895


Paradise Cove er lukket 1.5 - 30.9.2019

7 netter i Deluxe Premium Room
Pris pr person
Periode Dobbelt
01.11.19 - 30.11.19 28.395
01.12.19 - 06.12.19 25.795
07.12.19 - 14.12.19 26.195
15.12.19 - 20.12.19 27.295
21.12.19 - 26.12.19 37.595
27.12.19 - 03.01.20 36.495
04.01.20 - 02.02.20 28.795
03.02.20 - 12.02.20 28.395
13.02.20 - 16.04.20 28.795
17.04.20 - 24.04.20 28.395
25.04.20 - 16.06.20 24.095
17.06.20 - 20.07.20 25.595
21.07.20 - 23.07.20 24.495
24.07.20 - 30.09.20 24.095
01.10.20 - 31.10.20 28.395
Prisen inkluderer
 • Flybillett Oslo - Mauritius t/r på økonomiklasse med bytte underveis
 • Privat transport fra flyplass - Paradise Cove t/r
 • 7 netter i nevnte romkategori
 • Frokost og middag
 • Flyskatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer og måltider udover nævnte
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold

De nevnte prisene er basert på billigste flybillett og skatt til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller stiger skattene vil det være et pristillegg til ovenstående priser. På visse tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, der flybilletten kan være billigere og prisen vil dermed reduseres. Det tas forbehold om endring av valutakurser samt ledig kapasitet på hotell og fly.

Blixen Tours har alltid som mål å avvikle reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værforhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn angitt.

 

Mauritius

For millioner av år siden lå denne frodige vulkanske øya uberørt og isolert i havet, inntil for et par hundre år siden, da sjøfarere fra Arabia, Europa, Afrika og Asia ankom. En samling av handelsmenn, sjørøvere og skip skulle ha forsyninger videre på reisen, og på 1700-tallet begynte det å dukke opp mer permanente bosettere.

Nå bor det ca. 1,2 millioner innbyggere på øya. Den flerkulturelle befolkningen som bor på Mauritius lever i harmoni med hverandre.
 
De er svært vennlige og imøtekommende, og som gjest vil du raskt merke stoltheten over deres felles og unike kulturarv. De mange sukkerrørplantasjer, fruktplantasjer og den store tekstilindustrien har gitt øya en fornuftig velstand og en god infrastruktur. 

Du får et bredt spekter av aktiviteter på land og til vanns å velge mellom, og de fleste hoteller er svært barnevennlige med gode barnepass- og aktivitetsmuligheter for de små.

Velkommen til Mauritius! 

Lokal tid...

Reisetid

14-18 timer avhengig av flyselskap

Reisetid til Mauritius - hvor lang tid tar det å fly til Mauritius?

Reisen til Mauritius er vanligvis med avgang fra Oslo, Vestlandet, Midt-Norge eller Nord-Norge, med mellomlanding og flybytte i en europeisk storby, Qatar eller Dubai avhengig av flyselskapet. Flytiden til Mauritius er ca. 14-18 timer avhengig av hvilken rute du velger.

Til Mauritius bruker vi som oftest flyselskapene Emirates, Air Mauritius, Air France, British Airways og Qatar Airways.

Når du reiser med Blixen Tours vil en representant møte deg på flyplassen ved ankomst på Mauritius for å guide deg videre til den ventende transporten som går til hotellet. Merk deg at i våre priser er transporten fra flyplassen til hotellet tur/retur alltid inkludert med mindre noe annet er oppgitt.

Nord, sør, øst og vest? Hvor er det best å bo på Mauritius?

Det er på nordkysten i området rundt Grand Baie at de fleste hoteller er, her er det også mange restauranter, kaféer, butikker og øyas eneste natteliv. Den nordvestlige kystlinje er rik på små idylliske laguner og vakre korallstrender, som Trou aux Biches, Pointe aux Piment og Pereybére. Beste tid å reise på er spesielt i perioden mai - oktober for da er denne delen av øya er godt beskyttet fra sørøst vind.

Sørkysten har kanskje den vakreste av fjellterreng, elver, skoger og tøffe kystlinjer som blir avbrutt av sjarmerende laguner med kritthvite strender og rolig vann. I perioden mai – oktober er det litt kjøligere på denne delen av øya, når sørøstvinden blåser, men det er gode forhold for surfere. I dette området har det i de siste årene dukket opp flere nye hoteller.

Vakre strender og krystallklart vann finner du på østkysten. Øya Ile aux Cerf er verdt å nevne og området rundt Belle Mare. Hvis du bor i området kan et besøk til det lokale søndagsmarkedet i byen Flacq anbefales. I de varme månedene kan brisen fra havet være deilig og avkjølende, mens fra juni – oktober kan det være litt kjøligere enn andre steder på øya.

Vestkysten har generelt det varmeste været og minst nedbør med et tørt klima. De frodige fjelltoppene danner et vakkert bakgrunnsbilde til den hvite sandstranden og det asurblåe havet.

Mauritius klima og vær

Mauritius har et behagelig subtropisk klima og kan besøkes året rundt. Den beste tiden å reise til Mauritius vil derfor være individuelt. Du kan lese mer om de ulike sesongene på Mauritius nedenfor.

Oktober, november og desember - Den tørre sesongen på Mauritius
Fra oktober, november og desember er dagene varme og temperaturen ligger på rundt 28 °C, mens kveldene og nettene kan være litt kjølige. Samtidig regner det sjeldent i denne perioden og det er svært lite vind. Dette perfekte klimaet kombinert med en vanntemperatur på behagelige 26 °C gjør at denne sesongen er en populær tid å reise til Mauritius.
I de tre første ukene av desember er været fortsatt tørt og varmt og også et godt tidspunkt å reise til Mauritius.

Januar, februar og mars - Sommer på Mauritius
I slutten av desember begynner sommeren på Mauritius og den varer frem til og med mars måned. Denne perioden er høysesong på Mauritius. Dagene er varme med temperaturer på 30 °C med litt kjølig havbris. Denne sesongen er perfekt for deg som ønsker å bade, dykke og drive med vannsport i ferien når vanntemperaturen i lagunen ligger på rundt 28 °C.

Statistisk er det også disse månedene da det faller mest regn. Mesteparten av regnet kommer i den sentrale delen av øya og det vil normalt komme som korte, kraftige byger sent på dagen. Det er også i denne perioden at tropiske stormer og sykloner kan ramme øygruppen, men det skjer sjeldent; faktisk bare et gjennomsnitt på hvert 5. år at en syklon treffer øya.

April - Vinteren nærmer seg på Mauritius
April måned er som november og desember den beste tiden å reise til Mauritius hvis du vil ha en litt lavere dagtemperatur og kjøligere netter. Været er tørt og Det indiske hav er fortsatt varmt; cirka 26 °C. Denne måneden er ideelt for en familie ferie til Mauritius da både luft- og vanntemperaturen er utrolig behagelig.

Mai, juni, juli, august og september - Vinter på Mauritius
Vinteren på Mauritius er ikke som de fleste vil beskrive en typisk vinter. Dagtemperaturen ligger på rundt 25 °C når solen skinner. Om natten kan temperaturen synke til 15 °C, så hvis du besøker Mauritius i denne perioden er det en god idé å ta med en genser og langbukser for å bruke på kveldene. Vinteren er også den tørre sesongen med mindre nedbør. Typisk i form av lette, spredte byger. Det er fortsatt et godt tidspunkt å bade fordi vanntemperaturen er rundt 24 °C inne i lagunen.


Klimatabell:

Jan Feb Mar Apr Mai Jun Jul Aug Sep Okt Nov Des
Luft 26 26 26 24 23 21 21 21 21 24 24 25
Vann 27 27 27 27 26 24 23 22 23 23 24 25
Nedbør (mm) 237 241 383 206 175 117 130 85 84 56 80 172

Pass & visum

Det kreves ikke visum til Mauritius for norske statsborgere ved turistreiser i inntil 3 måneder. Likevel må man ha med seg en gyldig returbillett og et pass som må være gyldig i minimum 6 måneder ETTER HJEMREISE.

Areal
1 865 km2

Mauritius er et tropisk paradis som ligger 2 000 km øst for det sørlige Afrika. Øya er bare 2 040 kvadratkilometer med 330 km kystlinje som er beskyttet av korallrev. Mauritius er 67 km lang og 46 km bredt, øya ligger ca. 3 000 km fra kysten av Afrika i Det Indiske Hav.

Republikken Mauritius består av Mauritius, Rodrigues, Cargados-Garoyos øygruppen og Agalega øyene, som er ubebodd.

Banker
Bankenes åpningstider er vanligvis:
Mandag - torsdag 9:15–15:15
Fredag 9:15–15:30

Befolkning
1,2 millioner

Befolkningen på Mauritius er fra forskjellige kulturer. Den største gruppe er av indisk opprinnelse, og hinduer utgjør over halvparten av øyas befolkning.

Hovedstad
Port Louis med 143 000 innbyggere.

Leie av bil
Turer med leiebil er en glimrende måte å oppleve Mauritius på. Bilen kan leies hjemmefra eller gjennom vår lokale samarbeidspartner på Mauritius. Vær oppmerksom på at det på Mauritius er venstrekjøring, og at mange veier er små og svingete. Kjør forsiktig, da lokalbefolkningen ofte kjører temmelig uforsiktig. Vær spesielt forsiktig når det regner, da det kan oppstå vannplaning, og etter mørkets frembrudd.

Lokale busser
Man kan kjøre med de lokale bussene, og det er billig. Det krever imidlertid ofte bytte av buss i Port Louis dersom du kommer fra øst, vest eller sør mot den nordlige kysten.

Penger & kredittkort
Vi anbefaler at man på reisen til Mauritius tar med seg et kontant beløp samt et kredittkort. Det er best at kontantene er i vestlig valuta, Euro, USD eller engelske pund.
Mange steder kan det betales med kredittkort (Visa, American Express, Diners Club og Mastercard).

Mauritius prisnivå og tips
Prisnivået på hotellene på Mauritius er høyt, men i de lokale butikkene ligger de langt under de norske prisene. For eksempel betaler man ca. Rs 25 for 1,5 liter vann og ca. Rs 50 for en øl i de lokale butikkene.

I motsetning til de fleste andre land i Afrika forventer taxi sjåfører koffertbærere etc. ikke å motta tips. På hotell og restauranter er det inkludert 12% serviceavgift. Til servitører og servitriser på restauranter gir man normalt 5-10% hvis du har vært fornøyd med servicen. Til rengjøringspersonalet ved hotellet må man gjerne etterlate noen Rupees.

Religion
Hinduer 53 %
Kristne 31 %
Muslimer 13 %
Romersk-katolske 26 %
Andre religiøse minoriteter inkluderer buddhister, bahaier og Ahmadiyyaher.

Språk
Det offisielle språket er engelsk, men det betyr imidlertid ikke at alle behersker det like bra. Fransk er mer utbredt, mens kreolsk er språket som snakkes mest blant befolkningen, kreolsk er svært likt fransk.

Sykler
På mange av hotellene kan man leie sykler. Langs kysten er landskapet forholdsvis flatt, mens det inne i landet er mer kuppert.

Taxi
Det er relativt billig å benytte seg av taxi. Avtal alltid prisen på forhånd. Et alternativ til billeie kan være å leie en taxi for en hel dag.

Tidsforskjell
Norsk sommertid: + 3 timer på Mauritius
Norsk vintertid: + 4 timer på Mauritius

Valuta
Mauritisk rupee = 100 cents

Alle ledende kredittkort aksepteres på de fleste hoteller og store butikker.

Vann
Vannet i springen er kjemisk behandlet og derfor sikkert å drikke, likevel kan vann på flaske kjøpes nesten alle steder, dersom man foretrekker det.

Mauritius er en mangfoldig øy med mange muligheter for utflukter og aktiviteter, hvis du skulle bli lei det krystallklare vannet og de kritthvite strendene.

Av utflukter og aktivitetsmuligheter kan nevnes:

 • Snorkling og dykking
 • Mange andre vannaktiviteter
 • Golfbaner i verdensklasse
 • Fiske
 • Vandring
 • Terrengsykling
 • Hesteridning
 • Bilutleie
 • Dykking med delfiner
 • Shopping
 • Seiling
 • Katamaraner
 • Musikk og dans
 • Botaniske hager
 • Sukkerrørsmuseum