Været…

Sandies Neptune Pwani Beach  

Elegant og luksuriøst All Inclusive resort for både par og barnefamilier.

Velegnet for par
Velegnet for par
Barnevennlig
Barnevennlig
Dykking
Dykking
Snorkling
Snorkling

Lange hvite sandstrender og høye, vaiende palmetrær

På den nordøstlige delen av Zanzibar, på Kiwengwas lange, hvite sandstrender og under høye vaiende palmetrær finner du Neptune Pwani Beach Resort & Spa. Eksotiske blomster, sjarmerende stråhytter og elegant arkitektur danner rammen rundt en ferie fylt med eleganse, luksus og avslapping.

Alle rommene på Neptune Pwani Beach er møblert i en stilig afrikansk stil og har terrasse med utsikt mot havet. Hver morgen står du opp til lyden av bølgene som skyller opp på stranden, duften av friskt saltvann og et fantastisk syn ut over det turkisblå havet.

På Neptun Pwani Beach er alt inkludert, slik at du kun skal tenke på å nyte ferien og bruke all din tid på å forpleie deg selv og dem du holder av.Veien hit

Hotellet ligger 45 km fra Stone Town og den internasjonale flyplassen.

Beliggenhet...

 • Zanzibar
 • Østkysten
Hvorfor bo her?
 • All inclusive
 • Lange hvite sandstrender
 • Sjarmerende stråhytter
 • Ren forpleining

Lokal tid...

Vurdering:
Standard
 

Hotellet har 154 rom fordelt på:

78 deluxe sea side rom,
72 deluxe sea view rom,
4 strand suiter med separat oppholdsrom og boblebad.

Rom- og suitefasiliteter

Aircondition
Minibar
TV, flatskjerm
Balkong/terrasse
Badekar
Spa/jacuzzi (ikke alle rom-typer)
Te-/kaffemaskin
Telefon
Hårføner
Myggnett

Neptune Pwani Beach all inclusive-konseptet dekker alle måltider og drikkevarer. Det vil si at frokost, lunsj, middag og diverse snacks i løpet av dagen - og mineralvann, vann, juice, te, kaffe og alkoholholdige drikker som øl, vin, drinker, lokalt brennevin mm. - er inkludert.

På restaurantene får du servert retter inspirert av det lokale og internasjonale kjøkken – alt fra fersk fisk og skalldyr til sprø pizza. Kalde drinker, vin og øl kan du nyte i baren midt i bassenget eller i Ngalawa baren, med utsikt over de hvite sandstrendene og Det Indiske Hav.

Opplev den avslappede atmosfæren i Mvua African Rain Spa og få spa og massasjebehandlinger, som vekker alle sansene. Behandlingene er inspirert av gamle asiatiske, europeiske og afrikanske tradisjoner, og det brukes utelukkende naturlige produkter med ingredienser fra planter, blomster, salt, sukker, honning og krydder.

Liker du mer action, så besøk resortets vannsenter, som blandt annet tilbyr windsurfing, båtturer med katamaran og kano eller delta i vannaerobic, vannpolo, beach-volleyball, bordtennis, dart, bueskyting og mye mer.

Ønsker du å oppleve øya og området omkring resorten, så dra på de arrangerte turene på land og til vanns. Du kan blandt annet dra på safari, på sightseeing og på mange andre spennende utflukter på land eller du kan dykke, havfiske, snorkle eller dra på båtturer.

Det er mye å se og oppleve på Zanzibar, og Neptune Pwani Beach er et perfekt utgangspunkt for eventyret. Resorten er velegnet til både par og barnefamilier, da det er gode muligheter for både forpleining, avslapping, action og eventyrlige opplevelser.

Restaurant(er)
Svømmebasseng
Barneklubb
Spa/velvære
Concierge
Vaskeriservice
Forretningssenter
Butikk
Lounge/bar
Vannsportsaktiviteter
Bordtennis
Dykkesenter
All Inclusive
Fisketurer kan arrangeres
Icon 1 Icon 3 Icon 4 Icon 5
 

Karibu Zanzibar!

Bare navnet ”Zanzibar” fremkaller assosiasjoner om noe eksotisk, og det er ikke uten grunn. Ikke bare er det hvite sandstrender, kokospalmer og flotte korallrev her, stedet syder også av historie, hvor sultanpalasser, persiske bad, gamle fort og tradisjonelle ”dhows” i de gamle havnene, gjør 1001 natts eventyr levende.

I århundrer var stedet sentrum for handelen langs kysten. Araberne hadde i tusen år drevet handel her, og for over 500 år siden kom så europeerne, anført av portugiserne, til området. Med dem fulgte slavehandel, nye sjøveier og markeder i Østen og Europa. Det kom plantasjer, og trær, frukter, krydder og slaver ble en så stor økonomisk faktor at selveste Sultanen av Oman flyttet hit på 1800-tallet.
Den overveiende muslimske swhahili-kultur er oppstått av blandingen av arabisk og afrikansk kultur, og dominerer stadig Øst-Afrikas kyster. Zanzibar, som i dag er i union med Tanzania, ligger ca. 40 km fra fastlandet og består av de to hovedøyene Uguja (Zanzibar øy) og den noe mindre Pempa.

Omkring halvparten av Zanzibars 700 000 innbyggere bor i Zanzibar by, hvis gamle bydel heter Stone Town. Her er smale gater, sanselige basarer og hus med dører og altaner, hvis overdådige treutskjæringer vitner om øyas storhetstid.

Zanzibar er en utmerket kombinasjon med safari på fastlandet.

”Karibu Zanzibar” - velkommen til Zanzibar!

  >> Reise til Zanzibar

Lokal tid...

Reisetid

15-18 timer avhengig av flyselskap

Det er direkte flyforbindelse fra Nairobi i Kenya samt Arusha og Dar es Salam i Tanzania.

En safari i Kenya eller Tanzania er opplagt å kombinere med en avslappende og eksotisk badeferie på Zanzibar.

Været på Zanzibar


Zanzibar ligger på samme breddegrad som Tanzania, og været ligner derfor veldig på været i Tanzania. Det er likevel tendens til at det kan komme litt mer regn og fuktig vær på Zanzibar i forhold til fastlandet.

Regnperiode (mars-mai)
I mars, april og mai vil størsteparten av øyas regn falle. Luftfuktigheten er høy og dagtemperaturen kan i visse tilfeller være over 30° C.

Tørkeperiode (juni-oktober)
Juni, juli, august, september og oktober er måneder hvor det sjelden kommer regn. Det er normalt klart og solrikt. Temperaturen kan variere alt etter høyde og vind. En god periode å besøke Zanzibar med temperaturer på omkring 25° C.

Regnperiode (november-desember)
Korte og ikke så kraftige regnskyll kommer jevnlig i denne perioden. Visse år kommer det likevel nesten ikke regn i denne perioden, og tørkeperioden fortsetter så den varer fra juni til desember.

Tørkeperiode (januar-februar)
Januar og februar måned er solrike måneder, hvor det sjelden kommer regn.

Jan Feb Mar Apr Mai Jun Jul Aug Sep Okt Nov Des
Luft 27 27 27 26 26 25 24 24 25 25 26 27
Vann 27 28 27 27 26 25 24 24 24 25 25 26
Nedbør 78 66 138 249 249 62 45 43 51 88 220 158

Kilde: worldweatheronline.com

Hovedby
Zanzibar Town (Stone Town)

Språk
De offisielle språk er engelsk og swahili.

Religion
- Muslimer
- Kristne
- Lokal tro

Tidsforskjell
Norsk sommertid: + 1 time på Zanzibar
Norsk vintertid: + 2 timer på Zanzibar

Utover dykking, snorkling og en mengde vannsportsmuligheter er det en rekke spennende utfluktsmuligheter på Zanzibar. Zanzibar øy, blir også kalt ”Krydderøya” og en ”spice–tour” er en hit, akkurat som båtturer og de små spennende nasjonalparker og svømming med delfiner ut for Kizimkazi er en stor opplevelse.

 • Stone Town, historiske bygninger og havn
 • Seilas med Dhow og utriggerbåter
 • Prison Island / Changuu Island med kjempeskilpadder
 • Delfinutflukt ut for Kizimkazi
 • Dykking på korallrev
 • Natteliv og restauranter
 • Markeder
 • Jozani Forest, naturskog med colobusaber
 • Nungwi, tidligere hippiestrand på øyas nordkyst
 • Strandturer
 • Besøk i fiskerlandsbyer
 • Fisking inkl. dypvannsfiske
 • Spice-tour (krydder utflukt)