Været…

The Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Etter knapt en times kjøring fra Dubai dukker hotellet opp som et fatamorgana midt i ørkenen – en luksus ørken oase med store villaer med privat basseng og privat strandklubb.

Velegnet for par
Velegnet for par
Golf
Golf
Barnevennlig
Barnevennlig

Ultimat teltluksus i ørkenen med eget basseng

Etter knapt en times kjøring fra Dubai dukker hotellet opp som et fatamorgana midt i ørkenen – en luksus ørken-oase med store villaer med privat basseng og privat strandklubb. Det kan ikke bli vakrere og mer kontrastfylt!

Hotellet ligger spredt over 100 hektar hvorav 60 hektar er lagt ut til naturreservat med lokalt dyreliv som arabiske gaseller, kameler og oryx-antiloper.

Her er all tenkelig luksus og aktivitetsmuligheter, enten du vil slappe av på stranden, ved bassenget eller på spa, eller du vil prøve deg som falkoner eller på den 18-hulls store Championship golfbanen.

De 3 hotellrestaurantene har en innredning a la ”1001 Natts Eventyr”, og på den romantiske takterrassen Moon Bar kan du nyte en drink eller en vannpipe under stjernehimmelen, som oppleves helt enestående i ørkenen.

The Ritz-Carlton Al Wadi Desert er det perfekte sted for romantikere, og kan enkelt kombineres med et opphold i Dubai eller en badeferie på Maldivene.

Veien hit

The Ritz-Carlton Al Wadi Desert ligger ca. 45 minutters kjøretur fra Dubai Int. Airport og 20 minutters kjøretur fra Ras Al Khaimah sentrum.

Beliggenhet...

  • Ras al Khaimah
Hvorfor bo her?
  • Ørkenhotell i romantisk stil
  • Privat basseng
  • Sjarmerende teltvillaer
  • Fred og ro

Lokal tid...

Vurdering:
Standard
Beliggenhed
Service

I alt 101 villaer:

70 deluxe pool villa (158 m2)
16 Al Khamaih telt pool villa (253 m2)
15 Al Sahari telt pool villa (253 m2)

Villafasiliteter:
Privat soldekk med eget basseng. TV, DVD, Internett, minibar, air condition, kaffe/te-fasiliteter, safe og telefon.

Rom- og suitefasiliteter

Aircondition
Minibar
Safe
Internett
TV, flatskjerm
Balkong/terrasse
Turndown-tjeneste
Privat basseng
CD-spiller
DVD
Te-/kaffemaskin
Hårføner
Romservice

3 restauranter, 2 barer, treningssenter med aerobic/yogaundervisning, 3000 m2 Spa, 18-hulls Championship golfbane, fotturer i flott natur med guide, bueskyting, falkonertrening med falker/ugler, hesteridning, kamelridning, sykler, bibliotek, konferansesenter og barneklubb for 4-12 åringer. Gode shoppingmuligheter i Ras Al Khaimah bysentrum 20 min. kjøretur fra hotellet.

Fitness senter
Barneklubb
Spa/velvære
Concierge
Vaskeriservice
Møte- og konferensefasiliteter
Forretningssenter
Internett
Romservice
TV, flatskjerm
Lounge/bar
Transfer t/r flyplass
Barnepass
Privat svømmebasseng
Icon 1 Icon 2 Icon 3
 

Ras al Khaimah er den nordligste av de syv emirat stater, og er et område med en lang og spennende historie som midtøstlig handelssentrum.

Som turist nå for tiden er det fortsatt mulig å få et glimt av fortiden, og for de historisk interesserte er Ras al Khaimah et spennende land å reise til. 

Ras al Khaimah er en ofte oversett turistdestinasjon, men Sheikh Saqr bin Mohammed Al Qasimi, som har regjert siden 1948, har de siste årene gjort en målrettet innsats for å forbedre den frodige emiratstatens rykte som en spennende feriedestinasjon. Dette er bl.a. gjort ved å bygge flere nye golfbaner av høy internasjonal standard. 

Selve byen Ras Al Khaimah er delt i to. På venstre side av elven Khour ligger den gamle bydelen, mens den nyere bydelen med shoppingsenter, kinoer og restauranter ligger i den østlige delen.

I Ras al Khaimah er det langt færre turister enn for eksempel i Dubai. Men turister med en forkjærlighet for sol og strand kan nyte sitt eget lille paradis med kilometervis av lange uberørte sandstrender direkte til Persiabukta.

Et sted å bo er på Banyan Tree Al Wadi. Det er et asiatisk-inspirert førsteklasses resort med spa, privat strand og en 18-hulls golfbane. Denne luksusoasen ligger i et naturreservat, hvor hotellets gjester kan observere områdets ville dyr, mens de nyter en drink på terrassen.
De fleste hotellene har egen privat strand, og små laguner langs kysten gjør det til et ideelt sted å drive med alle former for vannsport.

For turister som ønsker mer enn bare vannsport, har Ras al Khaimah mye å tilby. De mest populære aktivitetene er opplevelsesturer med trekking i Hajar Mountains, eller ørkensafari hvor du opplever den ekte arabiske kulturen.  

Velkommen til Ras al Khaimah.

Lokal tid...

Reisetid

6 - 7 timer