Westin Abu Dhabi Golfresort & Spa

Bo midt i golfspillernes mekka med gang avstand til Abu Dhabi Golf Course - en av De Forente Arabiske Emiraters absolutt beste baner.

Velegnet for par
Velegnet for par
Golf
Golf

Luksus golfreise til Abu Dhabi

Abu Dhabi Golf Club er verdenskjent for sin utfordrende og spennende 27 hulls mesterskapsbane. På Westin Abu Dhabi Golfresort & Spa bor du midt i golfklubbens område og samtidig sentralt i byen Abu Dhabi og dens fargerike kultur.

Westin Abu Dhabi byr på et fantastisk luksusopphold, med gang-avstand til golf i verdensklasse og massevis av muligheter for shopping, kulturelle opplevelser og spennende restauranter.

Hotellet har en fantastisk spa-avdeling med topp profesjonell massasje, skjønnhetsbehandlinger og avslappende terapi.

Les mer om Abu Dhabi Golf Club HER

Les mer om Saadiyat Beach Golf Club HER

Beliggenhet...

  • Abu Dhabi
Hvorfor bo her?
  • Spennende kultur
  • Luksus hotell
  • Golfbaner i verdensklasse
  • Shopping
  • Gang-avstand til Abu Dhabi Golf Club
  • Greenfee til Abu Dhabi Golf Course
  • Greenfee til Saadiyat Beach Golf Course

Lokal tid...

Vurdering:
Standard

Deilige romslige rom med egen balkong, hvor du kan nyte utsikten over den vakre golfbanen. Alle rommene har store flotte bad med badekar og dusj.
I Premium rommene har man direkte adgang til golfbanen fra sin egen private terrasse.

Rom- og suitefasiliteter

Aircondition
Minibar
Safe
Internett
TV, flatskjerm
Ipod dokkingstasjon
Balkong/terrasse
Badekar
DVD
Te-/kaffemaskin
Hårføner
Romservice

Hotellet har 172 rom som alle vender med utsikt til golfbanen med egen balkong. Du kan nyte noen fantastiske spa tilbud med massasje og skjønnhetsbehandlinger og få enkel adgang til shopping og opplevelser i Abu Dhabi.
Hotellet har et stort utvalg av hyggelige restauranter og barer. På Fairways serverer de internasjonal buffét til alle tre måltider. Sacci er en Italiensk a lá carte restaurant, og på The Retreat kan du få tradisjonelle pub måltider. Lemon & Lime Lounge er eksperter på drinker og vin, mens Shades pool bar serverer deilige forfriskninger. I The Lounge kan du nyte en kopp kaffe eller te i fredelige omgivelser.

Fitness senter
Restaurant(er)
Svømmebasseng
Barneklubb
Spa/velvære
Vaskeriservice
Møte- og konferensefasiliteter
Forretningssenter
Internett
Romservice
Butikker
Jacuzzi/Hot tub
Lounge/bar
Transfer t/r flyplass
Shuttle Service
Barnevennlig basseng
Skjønnhetssalong
Icon 1 Icon 2
 

Abu Dhabi er den største av de syv emiratene. Samtidig er det hovedstaden i de Forente Arabiske Emiratene, og byen regnes i dag for å være en av verdens rikeste hovedsteder. 

Det er ikke mer enn 50 år siden Abu Dhabi bare var en liten fiskerlandsby, men siden Sheikh Khalifa overtok styret etter sin far i 2004, har emiratet gjennomgått radikale forandringer.

Abu Dhabi har gjennom de siste årene klart å skape en mer kontrollert byutvikling enn for eksempel Dubai, og det har ført til at det fortsatt er mulig å støte på tradisjonelle souq’er eller oppleve en fiskeauksjon hvor de lokale selger dagens fangst. Første gang man kommer til Abu Dhabi blir man betatt av det synet man møter. Vakre hager, store parker, brede boulevarder, enorme arkitektoniske bygninger, moderne kjøpesentre, dyre luksushoteller og golfbaner i verdensklasse.

Abu Dhabi er et fascinerende sted som tiltrekker turister fra hele verden.
Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan Moskeen, eller bare Grand Mosque, er verdens sjette største. Byggematerialene er importert fra mange land og man kan ikke annet enn å bli imponert over dette fantastiske byggverket med all dets marmor, tykke gullplater og en overflod av Swarovski krystaller.

Kamelrace er en populær sport i Midt-Østen men den offisielle sporten i Abu Dhabi er shopping. På Yas Island finnes det rikelige muligheter for å praktisere denne sporten. Dersom timingen er riktig kan de motorsports interesserte følge det årlige Formel 1 racet. Skal derimot barna underholdes burde det selvsagt skje i verdens største innendørs fornøyelsespark, Ferrari World Abu Dhabi.

En opplevelse for hele familien er å dra på ørkensafari enten på kamelryggen eller i offroad firehjulstrekk. På turen til the Empty Quarter verdens største ørkenområde, er det mulig å sandsurfe på de tårnhøye sandfjellene. Som regel avsluttes dagen med middag i en beduinleir under den stjerneklare ørkenhimmelen. 

Har man ennå ikke fått nok av ørkenens mysterium, kan et opphold på luksushotellet Qasr Al Sarab anbefales på det sterkeste. Stillheten og den fantastiske utsikten til den enorme ørkenen er uvurderlig. Det er ikke stedet for reisende på budsjett, men det forstår man godt når hotellets direktør forteller at det tok 500 bygningsarbeidere tre år å bygge det luksuriøse spa-hotellet som er bygget slik at det ligner et gammelt arabisk ørkenfort.   

Velkommen til Abu Dhabi.

Lokal tid...

Reisetid

Ca. 6-7 timer

Klima og vær i Abu Dhabi


Vi blir ofte stilt spørsmålet 'Når er det beste tidspunktet å reise til Abu Dhabi'?

Klimaet i Abu Dhabi er varmt og tørt året rundt, så du kan reise hit uansett årstid. Det er likevel meget varmt her om sommeren, som er fra juli til september, hvor dagtemperaturen ofte ligger på ca. 40 C°. I disse månedene er hotellenes bassenger avkjølt, og det er aircondition overalt, slik at varmen er til å holde ut.

Resten av året er klimaet meget behagelig, og det regner sjelden. Det eneste du må være oppmerksom på når du planlegger din reise til Abu Dhabi, er Ramadan. De fleste restauranter utenfor hotellene holder nemlig stengt om dagen i denne perioden.

Abu Dhabi er en herlig reisedestinasjon året rundt, men spesielt populært i vintermånedene, når været her hjemme er kaldt og mørkt, og været i Abu Dhabi nesten med sikkerhet er varmt og solrikt, og vannet er varmt. I denne perioden kan nettene være en smule kjølige, så det er en god ide å ta med en genser dersom du skal ut om kvelden.

Klimatabell:

Jan Feb Mar Apr Mai Jun Jul Aug Sep Okt Nov Des
Luft 24 25 28 32 37 39 41 40 39 35 31 26
Vann 21 23 25 27 29 34 37 37 32 30 25 23
Nedbør 11 36 22 8 1 0 0 0 0 0 2 14