Har du spørsmål?

Vi besvarer gjerne dine spørsmål - Ring:

35 900 901

ÅPNINGSTIDER:
Mandag - fredag 8 - 16.

Nyheter - Reisebrev fra Kandolhu Island, Maldivene

2015 12/08 Reisebrev fra Kandolhu Island, Maldivene

Kjære Henriette

Vi vil gjerne sende deg en liten reiseskildring fra vår helt fantastiske bryllupsreise,, og si takk for hjelpen med å bestille dette fantastiske stedet.
Vi visste på forhånd at Maldivene er noe helt spesielt, men vi var likevel helt uforberedt på den skjønnheten vi møtte da sjøflyet nærmet seg vår utvalgte øy: Kandolhu.
Det er en ganske liten øy, også etter Maldivisk målestokk - og resortets størrelse fikk oss til å føle at vi landet på vår egen lille private øy.

Den opplevelsen ble forsterket av den velkomsten vi fikk av personalet - og følelsen ble sittende hele uken.
Når vi gikk alene på den fantastiske stranden, når vi satt alene til romantisk middag dekket opp direkte på stranden og når vi dro avsted på dykkerbåten, kun oss 2 og en dykkerguide og 3 båtførere/hjelpere. Det var kombinasjonen av himmelsk luksus og uforglemmelig romantisk skjønnhet som gjorde dette til en uke vi aldri aldri vil glemme.

Vi bodde i den herligste, helt nye water-villaen med utsikt mot solnedgangen fra vårt eget lille basseng på terrassen, med trapper rett ned til korallrevet.
Vi fikk snorklet og dykket med skilpadder, haier, rokker og de flotteste fisker i alle farger.
Selv om det var juni, og dermed i teorien regnsesong, hadde vi hele uken sol fra blå himmel, vindstille og over 30 grader dag og natt.

En bryllupsreise fås ikke bedre noe annet sted i verden.

Varme hilsener
Tina og Ulrik

Les mer om Kandolhu Island HER