Har du spørsmål?

Vi besvarer gjerne dine spørsmål - Ring:

35 900 901

ÅPNINGSTIDER:
Mandag - fredag 8 - 16.

Nyheter - Reisebrev fra Park Hyatt på Maldivene

2015 06/05 Reisebrev fra Park Hyatt på Maldivene

"Vi har vendt tilbake til virkeligheten, etter det vi uten tvil kan kalle vårt livs drømmereise til Maldivene.
Vi kontaktet Blixen Tours i slutten av november i fjor, hvor vi fra første stund ble møtt med en helt klar og profesjonell service.
Raskt ble vi veiledet til valget av Park Hyatt på Maldivene, som vi ganske enkelt må si er helt fantastisk. Planleggingen av bryllupet vårt med hotellet stod Blixen Tours også for. Alt var spot on....!!!!!
Da vi ankom hotellet ble vi mottatt av vår personlige assistent Kelly, som viste oss rundt på hotellets område. Hun var til rådighet dersom vi hadde bruk for hjelp til den minste lille ting. Det var arrangert møte med bryllups-planleggeren allerede samme kvelden vi ankom. Her ble alt fra champagne til blomster og tale gjennomgått. Det foregikk super-profesjonelt.
Oppholdet på hotellet var i verdensklasse. Vi hadde VIP all inclusive med i pakken, og det var verdt ALLE pengene. Vi fikk den lekreste mat - morgen, middag og kveld - ledsaget av meget gode viner, og ikke minst lekre drinker... Det var fullstendig vilt... Hummer, biff m.m. Man valgte akkurat det man hadde lyst på... Lignende all inclusive har vi aldri opplevd før.
Snorkleturen var også en opplevelse uten like. Ledsaget av en stor flokk delfiner dro vi ut med båt. Vi så vakre koraller, allverdens fargerike fisker, haier og havskilpadder. En vilt vakker opplevelse. De andre dagene snorklet vi på egen hånd utenfor hotellets egen husrev.
Selve bryllupsdagen ble akkurat den drømmen vi hadde håpet på. Det var pyntet så vakkert på stranden og det var formet en sti i sanden pyntet med roseblader. Her sa vi ja til hverandre barbente i sanden, med den vakreste utsikt... Middagen ble inntatt på stranden hvor vi ble skjemt bort dagen lang. Det blir ikke mer romantisk... Behøver kun å lukke øynene for å få gåsehud....
Når man gikk rundt på øya, hadde man fornemmelse av at man hadde den helt for seg selv. Vi hadde 7 overnattinger på hotellet - men kunne gjerne hatt flere. Vi fikk ikke åpnet våre medbragte bøker en eneste gang!
Personalet var ytterst vennlige, de var ekstremt gode til å komme forbi og si hei, uten at det ble for mye. Slik kunne vi fortsatt i det uendelige. Denne ferien har vært den beste noensinne, det eneste minuset vi kan komme på er at ferien nå er over!"
Hilsen
Martin og Gitte