Innhent tilbud
Bli oppringt
Har du spørsmål?

Vi besvarer gjerne dine spørsmål - Ring:

35 900 901

ÅPNINGSTIDER:
Mandag - fredag 8 - 16.

Atlantis The Palm

Pris fra 21.995,-
Barnevennlig
Barnevennlig

Unikt luksushotell med egen marinepark

Atlantis åpnet under stor medieoppmerksomhet og med alverdens berømtheter til stede i november 2008. Hotellet er gjennomført og unikt med all tenkelig komfort med appell til spesielt familier.

Under byggingen av hotellet fant man ruiner og sti-systemer som ga grobunn for teorier om at ruinene virkelig var den glemte byen Atlantis. De inngår nå i The Lost Chambers – en undervannsverden med 65.000 fisker og haier, som kan beundres mange steder på hotellet og fra soverommet i enkelte suiter.

Alle rom og suiter er elegant innredet i de beste materialer og med utsikt over den Arabisk Gulf eller den menneskeskapte palmeformede øya, Jumeirah Palm. Langs hotellet ligger en flott 1,5 km sandstrand.

Med 17 restauranter med alt fra barnevennlig mat til gourmet restaurant med 3 Michelinstjerner, er hotellet en stor kulinarisk opplevelse.

I tilknytning til hotellet ligger 4,5 hektar marine og vannland i tropiske omgivelser, hvor du kan lære om og komme i nærkontakt med delfiner. Vannlandets vannsklier, ville elver og private strand er et paradis for barn og voksne vann-elskere.

Veien hit

Atlantis The Palm ligger på den ytterste halvmåne av den menneskeskapte øya Palm Jumeirah, i Den Persiske Gulfen, utenfor kysten av Dubai.

Fra Dubai International Airport er det ca. 40 minutters kjøring.

Beliggenhet...

 • Dubai
 • Jumeirah Palm
Hvorfor bo her?
 • Familievennlig
 • Underholdning
 • Vannland
 • Shopping
 • Luksus

Lokal tid...

Vurdering:
Standard
Beliggenhed
Stranden
Service

Stort familievennlig hotell med massevis av muligheter for aktiviteter og forlystelser på hotellets område.

Awards og utmerkelser:

Middle east's Leading Resort, 2010
UAE's Leading Resort, 2010
Dubai's Leding Resort, 2010
Middle East's Leading Water Park, 2010
Condé Nast, Hot List 2009

1373 rom & 166 suiter. Det er 3 romtyper på 45-47 m2, og 7 suitetyper på 94-924 m2.

Alle rom-typene har minibar, kaffe/te fasiliteter, TV med filmkanal, safe, vekkeklokke m/Ipod dock, Internett, telefon, hårtørrer, badekåper, badekar og separat dusj. Suitene har flere fasiliteter og privat butler.

Be oss gjerne om ytterligere informasjon.

Rom- og suitefasiliteter

Aircondition
Minibar
Safe
Internett
TV, flatskjerm
Ipod dokkingstasjon
Turndown-tjeneste
Butler
Te-/kaffemaskin
Telefon
Hårføner
Romservice

Spa, barne- og tenåringsklubb, marinepark, business senter, shopping-arkade med eksklusive merkeklær og smykker, nattklubb med club, lounge og utendørs terrasse, 2 store bassengområder, 2 strandområder, treningssenter og tennisbaner.

Fitness senter
Svømmebasseng
Barneklubb
Spa/velvære
Concierge
Vaskeriservice
Møte- og konferensefasiliteter
Forretningssenter
Internett
Romservice
Butikker
TV, flatskjerm
Bibliotek
Tennisbane
Volleyball
Lounge/bar
Barnevennlig basseng
Barnepass
Limousinservice
Bordtennis
Icon 3
7 netter i Ocean King Room
Pris pr person
Periode Dobbelt
05.05.19 - 28.09.19 21.995
Tilbud
Oppholdet på Atlantis The Palm inkluderer gratis entré til "Aquaventure Water Park" og til "The Lost Chambres Aquarium".


Bemerkninger
Ved opphold på Atlantis The Palm over nyttår skal det betales obligatorisk nyttårstillegg som ikke er inkludert i ovenstående. Vennligst ring for prisen på nyttårstillegg.
Prisen inkluderer
 • Flybillett Oslo – Dubai t/r med Emirates
 • Flyskatter
 • Transport Dubai flyplass – hotell t/r
 • 7 x overnattinger på Atlantis The Palm i Ocean King Room inkl. frokost & middag
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Drikkevarer og måltider utover de nevnte
 • Vaksinasjoner
 • Tips
Forbehold

De nevnte prisene er basert på billigste flybillett og skatt til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller stiger skattene vil det være et pristillegg til ovenstående priser. På visse tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, der flybilletten kan være billigere og prisen vil dermed reduseres. Det tas forbehold om endring av valutakurser samt ledig kapasitet på hotell og fly.

Blixen Tours har alltid som mål å avvikle reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værforhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn angitt.

Innhent tilbud
x

Innhent tilbud

Ja takk! Send meg gjerne tilbud på reisen:
Atlantis The Palm

Innhent tilbud ved å fylle ut feltene nedenfor og trykk på "send".

Mange takk for din henvendelse.

Blixen Tours gir tilbakemelding så fort som mulig.

 

Dubai

Få steder i verden finner man så store kontraster som i Dubai, og få steder byr på så mange aktiviteter og opplevelser på et forholdsvis lite område. Dubai kan derfor også være fordelaktig å kombinere med en ferie på f.eks Maldivene eller Seychellene. Emiratet har 1,4 millioner innbyggere og er den nest største av de syv Forente Arabiske Emirater.

Her finner du alt fra spennende markeder i historiske bydeler til overdådige toppmoderne shoppingsentre. I tillegg tilbyr Dubai luksuriøse hoteller, spennende arkitektur, noen av verdens beste golfbaner, fornøyelsesparker og flotte strender.

Du kan besøke et spennende skipsverft hvor man bygger den tradisjonelle Dhow-båten, og en Dhow-båttur til fredelige fiskerlandsbyer en fin utfluktsmulighet.

Utenfor den velstelte storbyen finner du
dramatiske ørkenlandskaper, gigantiske sanddyner, beduin- og fiskerlandsbyer og oaser som ikke har endret seg mye siden Laurence of Arabias tid.

Her finner du også flotte vandremuligheter hvor du kan nyte en spennende natur - en ørkensafari er et must, og den vennlige befolkningen gir gjerne gjester et innblikk i sin kultur og tradisjoner.

Befolkningen i Dubai elsker sport, og holder mange konkurranser i bl.a. seilsport, bilrace og kamelveddeløp. Fra ørkenens tidløse, stemningsmettede landskaper til livlig handel i byens souk og overdådige hoteller - Dubai tilbyr et mangfold av attraksjoner for de besøkende.

 

Lokal tid...

Reisetid

6-7 timer

Fra Oslo kan man fly direkte uten stopp til Dubai med Emirates eller Norwegian. Alternativt med Qatar med et stop i Doha eller KLM via Amsterdam.

Ved reiser med Blixen Tours er transport fra flyplass til hotell tur/retur alltid inkludert, med mindre annet er nevnt.

Vær og klima i Dubai


Vi blir ofte stilt spørsmålet 'Når er det beste tidspunktet å reise til Dubai?

Klimaet i Dubai er varmt og tørt året rundt, så du kan reise hit uansett årstid. Det er likevel meget varmt her om sommeren, som er fra juli til september, hvor dagtemperaturen ofte ligger på ca. 40 C°. I disse månedene er hotellenes bassenger avkjølt, og det er aircondition overalt, slik at varmen er til å holde ut.

Resten av året er klimaet meget behagelig, og det regner sjelden. Det eneste du må være oppmerksom på når du planlegger din reise til Dubai, er Ramadan. De fleste restauranter utenfor hotellene holder nemlig stengt om dagen i denne perioden.

Dubai er som sagt en herlig reisedestinasjon året rundt, men mange liker spesielt å reise hit i vintermånedene, hvor været hjemme er kaldt og mørkt, og hvor været i Dubai nesten med sikkerhet er varmt og solrikt, og vannet er varmt. I denne perioden kan nettene være en smule kjølige, så det er en god ide å ta med en genser, dersom du skal ut om kvelden.

Klimatabell:

Jan Feb Mar Apr Mai Jun Jul Aug Sep Okt Nov Des
Luft 24 25 28 32 37 39 41 40 39 35 31 26
Vann 21 23 25 27 29 34 37 37 32 30 25 23
Nedbør 11 36 22 8 1 0 0 0 0 0 2 14Beste tidspunkt å besøke Dubai: oktober - juni.

Visum
Det kreves for norske statsborgere visum til Dubai. Dette utstedes ved ankomst, er gratis og gjelder i maksimum 30 dager. Man må medbringe en gyldig returbillett og et pass som må være
gyldig i 6 måneder etter hjemreise.

Har du visum eller stempel fra Israel i passet ditt, nektes du innreise til Dubai (De Forente Arabiske Emirater). Utenlandske statsborgere, samt personer med norsk flyktningepass eller fremmedpass, oppfordres til å kontakte ambassaden eller et konsulat for De Forente Arabiske Emirater.

Restauranter og vann
I Dubai finner man nesten all slags mat: europeisk, japansk, thai, persisk og mye annet. Tradisjonell mat fra midt-østen finnes i stort utvalg fra dyre restauranter til små lokale kaféer.
Da muslimer ikke spiser svinekjøtt, er dette ikke å finne i den arabiske menyen.
Nesten over alt er maten god og servicenivået høyt. Vannet fra springen er trygt å bruke til bl.a. tannpuss, men til å drikke anbefaler vi at man kjøper vann på flaske.

Alkohol
Alkohol servers generelt kun i restauranter og på barer tilknyttet hotellene. Restauranter som ikke er tilknyttet hoteller har ikke tillatelse til å servere alkohol.

Transport i Dubai
Skal man rundt i Dubai er Taxi mye brukt. De er lett tilgjengelige og prisene er moderate.

Valuta
Forente Arabiske Emiraters Dirham (AED eller Dh).

Priser og tips
Prisnivået på mat og drikkevarer ligger litt under det norske nivået.

På de fleste restauranter er service inkludert, men ellers betaler man 10 % av regningens pålydende. Koffertbærere på flyplassen og på hoteller gir man vanligvis USD 2-3 avhengig av hvor mye bagasje man har.

Taxisjåfører forventer ikke tips.

Påkledning
På stranden og på hotellet er alminnelig påkledning, som f. eks. shorts, t-skjorte og ved bassenget/stranden, badedrakt/bikini ok. Det er ikke tillatt å sole seg eller bade toppløs.

Selv om Dubai er et kosmopolitisk land bør man ta hensyn til den lokale kulturen. Når man besøker de arabiske bydelene eller lokalbefolkningen i Dubai bør man ikke gå utfordrende kledd. Her bør kvinnene ikke bruke ettersittende klær, shorts, gjennomsiktige bluser etc. Det anbefales at kvinner har nederdel/bukser som dekker knærne, og at skuldrene er tildekt.

På restauranter er påkledningen vanligvis avslappet men ordentlig. Når man er på tur i ørkenen og andre naturområder er det ok å bruke shorts. Likeledes på golfbanen, men i golfklubbene krever man skjorte med krage - altså ikke T-skjorte. På forretningsbesøk kommer man velkledd. Menn kommer i lange bukser, skjorte og slips. Kvinner kommer ikke i utfordrende klær. Den besøkende må ikke iføre seg den lokale klesdrakten!

Tidsforskjell
De Forente Arabiske Emirater er 3 timer foran norsk tid ved vintertid og 2 timer foran ved sommertid.

Språk
De mest utbredte språkene er arabisk og engelsk, men det snakkes også hindi, urdu og farsi. Atmosfæren i Dubai er kosmopolitisk, da over 80 % av landets innbyggere er utlendinger.

Ramadan
I muslimenes hellige fastemåned, Ramadan, som faller forskutt hvert år bør man vise respekt og hensyn, men man kan likevel saktens reise til Dubai.

Under Ramadan kan muslimer hverken spise, drikke eller røyke fra soloppgang til solnedgang. Barn, gamle, syke og gravide er likevel unntatt fra denne regelen. Etter solnedgang begynner
festlighetene overalt i byen og restauranter og butikker holder åpent til sent på kvelden. Men som besøkende skal man ikke glemme de gjeldende reglene under Ramadan - altså unngå å spise, drikke og røyke offentlig.

Restauranter (unntatt hotellrestauranter) er stengt om dagen under Ramadan. På hotellene holder restaurantene åpent om dagen for ikke-muslimer, men alkohol serveres ikke. Alkohol serveres kun for ikke-muslimer mellom kl. 19.00 og 02.00 på hotellene. Diskoteker og nattklubber med underholdning holder stengt.

Ramadan avsluttes med Eid al-Fitr, en 3 dager lang høytid som for muslimer er å sammenligne med julen for kristne, da familie og venner samles og barna får gaver.

 • Shoppingturer
 • Byturer
 • Alle former for vannsport
 • Golf
 • Gåturer
 • Ørkensafari
 • Fornøyelsespark
 • Strandturer
 • Fantastiske restauranter