Innhent tilbud
Bli oppringt
Har du spørsmål?

Vi besvarer gjerne dine spørsmål - Ring:

35 900 901

ÅPNINGSTIDER:
Mandag - fredag 8 - 16.

Stengt fredag ​​19. september

Luksus malariafri safari i privat reservat & Mauritius

Land
SøR-AFRIKA, MAURITIUS
Varighet
14 dager / 12 netter
Safaritype
Luksus safari Afrika, All Inclusive Safari, Malaria-fri safari, Safari og strandferie, Blixen Platinum
Innkvartering
Hotell, Lodge, Luksustelt
Transportmidler
Firehjulstrekker, Innenriksfly
Luksus malariafri safari i privat reservat & Mauritius

Malariafri safari i Sør Afrika og badeferie på Mauritius inkl. Blixen Tours VIP All Inclusive. En opplevelsesrik safari i privat naturreservat kombinert med luksuriøst strandopphold på det 5-stjernede resortet – Heritage Le Telfair - på Mauritius.

 • Spektakulært naturlandskap
 • Middag under den afrikanske stjernehimmel
 • Badekar med utsikt over bushen
 • ”Bush-breakfast”
 • Safari til fots
 • Kveldssafari
 • Besøk i en Township
 • Massasje
 • Strandluksus på Mauritius
 • Blixen Tours VIP All Inclusive på Mauritius

Malariafri safari i privat reservat og Mauritius

Start reisen med 4 netters safari i et av Sør Afrikas mest spektakulære naturlandskap i det private Kariega Game Reserve i Eastern Cape. Et privat og eksklusivt viltreservat som er hjemsted for ”The Big Five” (løve, elefant, nesehorn, bøffel og leopard) og et rikt fugleliv.

Heretter går turen videre mot Johannesburg innen ankomst til eksotiske Mauritius.

Settlers Drift, Sydafrika *****
Intim og eksklusiv lodge bestående av 9 luksuriøse telt suiter (hver på 110m2). Telt som alle har tregulv, store gulv til tak panoramavinduer, frittstående badekar med utsikt, dusj med skyvedør på utsiden og terrasse. Alt er laget i lyse og vennlige materialer som vakkert blendes inn i naturen.

Lodgen ligger på en åsside med en nesten meditativ utsikt over dalen og Bushmans River. Fra din private terrasse kan du ofte ane små flekker i landskapet som ved en nærmere titt er giraffer og annet vilt.

Fellesområdet består av en stor terrasse med panoramautsikt med peis, svømmebasseng, innendørs lounge med peis, bar, restaurant, "vinkjeller" og et spa.

Safari, transport og kjøretøy
I Kariega Game Reserve foregår all safari i åpne firehjulstrekk safari biler. Hver dag er det mulig å delta i 2 game drives (safari kjøring) per person. Dette er mulig både morgen og ettermiddag. I Settlers Drifts safari biler vil aldri være mer enn maks. 6 gjester per bil.

Safariguider
Deres safari guider - eller rangers - snakker alle engelsk de og vil ta deg rundt i spesialbygde safaribiler i Kariega Game Reserve. Disse rangers har en utrolig evne til å oppdage dyr på svært lang avstand.

Heritage Le Telfair, Mauritius *****
Det luksuriøse 5-stjernerde resortet- Heritage Le Telfair - ligger på den naturskjønne sørkysten av Mauritius. Et eksklusivt område med fine strender og få hoteller. Heritage Le Telfair er bygget i elegant kolonistil omgitt av palmer og eksotiske planter. I tillegg tilbyr vi på Heritage Le Telfair den omfattende Blixen Tours VIP All Inclusive inkludert alle måltider i 9 forskjellige restauranter, alle drinker, et stort utvalg av viner, massasje, gratis golf etc.- les mer om hva disse prisene inkluderer.

Avreisedatoer
Dette er en skreddersydd safari og kan ordnes med avganger hver dag hele året.

Reiseprogram
Det ovennevnte reiseprogram er ikke et fastlagt program men skal ses som et forslag. Det endelige reiseprogrammet skreddersyes i samarbeid med dere og lodgen. Ønsker du færre eller flere dager på reisen er dette mulig.

Barn
Settlers Drift tillater kun barn fra 11 år.


Tur kart
4 netter Settlers Drift, Kariega Game Reserve Sør-Afrika
1 natt The Residence, Johannesburg Sør-Afrika
7 netter Heritage Le Telfair Mauritius


Dag 1
Avreise

Avreisedag fra Norge med flybytte underveis til Sør Afrika.Dag 2
Ankomst til Settlers Drift Kariega, Sør Afrika

Du skifter fly i Johannesburg eller Cape Town hvor innreiseformalitetene ordnes. Midt på dagen er det ankomst i Port Elizabeth. På flyplassen venter deres sjåfør som vil ta deg litt over 1 ½ time til lodgen - Settlers Drift. Når du ankommer Settlers Drift vil det bli servert lunsj og du sjekker deretter inn i ditt store luksuriøse "telt" suite som blir ditt hjem de neste fire nettene.

Senere på ettermiddagen møter du din engelsktalende safari guide i loungen og før dere sammen kjører avgårde på den første safarien, det vil bli servert kaffe, te og kake.

Du kan nå se frem til 3 ½ timers safari hvor du har muligheten til å se elefanter, løver, neshorn, etc. Underveis vil det være en liten pause, hvor du kan nyte et glass vin eller noe annet og litt snacks, mens du føler det afrikanske safariliv som sakte kryper inn i huden din.

Tilbake på lodgen har det blitt tent opp i peisen i salongen og en utsøkt middag serveres i restauranten.

Overnatting: Settlers Drift.
Måltider: Full pensjon og utvalgte drikkevarer inkludert.

Settlers DriftDag 3
Safari, siesta og middag under stjernene

Dagen starter med tidlig vekking. I loungen blir det servert kaffe, te og snacks til å starte dagen med. Deretter kjører du av sted på morgensafari. Nye safari opplevelser venter, for i bushen er det aldri to dager som er like. Under morgensafarien vil det være en pause hvor det serveres kaffe og te.

Tilbake på lodgen – omkring kl 10 – kan du ta plass i restauranten. Det serveres en deilig frokost /brunch hvor du kan velge mellom retter både fra buffeen eller à la carte-menyen.

Når du har blitt mett er det er tid for en siesta. Du kan velge å nyte din inkluderte massasje i det hyggelige spaet, ta en dukkert i bassenget eller bare stille og rolig nyte utsikten fra deres private terrasse.

Settlers Drift

Etter servering av kaffe og te på ettermiddagen, er det igjen mulig å reise avgårde på safari. Sakte begynner du nå å tilpasse deg til safarirytmen.

På kvelden serveres dagens middag under stjernene i bomaen. Dette foregår utendørs i restauranten som kun er opplyst av lanterner. Deretter vil kvelden avsluttes med fascinerende stargazing, der en av Settlers Drifts ansatte entusiastisk vil fortelle deg om den fantastiske afrikanske nattehimmelen.

Overnatting: Settlers Drift.
Måltider: Full pensjon og utvalgte drikkevarer inkludert.

BomaDag 4
Bush-walk og besøk i en Township

Du er klar tidlig morgen iført lange bukser og et par gode sko. Du er klar for å kjøre ut i bushen, men i dag foregår det meste av safarien til fots. Din guide gir klare instrukser for denne morgens bushvandring. Normalt er det ikke snakk om en anstrengende vandring, men en rolig og intens opplevelse hvor du ser og lærer om planter, spor m.m. Er du heldig kan det være at du kommer tett innpå vilt som giraffer, sebraer m.m.

Hjemme på lodgen venter nå en velfortjent frokost.

Etter frokosten er det tid til at du kan kjøre utenfor reservatet for å besøke en Township. Her vil du oppleve å få høre om livet i et lokalt samfunn, hvor midlene er begrenset. Under besøket får du dessuten lov å smake på litt lokal mat.

Etter besøket i Townshippen kjører du tilbake til lodgen med sterke inntrykk det vil du tenke tilbake på i lang tid fremover.

Om ettermiddagen er det tid til avslapning på lodgen inntil det igjen på ettermiddagen er klart for enda en safarikjøring i reservatet.

På kvelden nytes middagen på lodgen.

Overnatting: Settlers Drift.
Måltider: Full pensjon og utvalgte drinker inkludert.

Settlers DriftDag 5
Frokost i bushen, siesta, seiltur og safari i mørket

Denne morgenen kjører du tidlig avsted på morgensafari. Denne morgensafarien er litt annerledes da den i dag avsluttes med frokost i bushen hvor personalet har flyttet kjøkkenet ut under åpen himmel. I mens du nyter den ganske eksepsjonelle frokosten kan du være heldige å få besøk av nysgjerrige tilskuere som giraffer, gnuer, sebraer m.m.

Senere er det tid til en avslappende siesta samt lunsj på lodgen.

På ettermiddagen kan du se frem til en seiltur på floden hvor du bl.a. kan se områdets fargerike fugler. På seilturen er det dessuten tatt med fiskestenger, og kanskje du er heldige å få en eller flere fisk på kroken.

Etter middagen på lodgen er det inkludert en spesiell kvelds safari. Her setter din ranger spotlight på bilen og du er nå på utkikk etter nattaktive dyr. En safari i mørket er en helt spesiell opplevelse hvor sansene for alvor skjerpes.

Overnatting: Settlers Drift.
Måltider: Full pensjon og utvalgte drinkevarer inkludert.

Settlers DriftDag 6
Johannesburg

Etter frokosten og avskjeden med det herlige personalet på Settlers Drift vil du bli hentet av din sjåfør og kjørt tilbake til Port Elizabeth lufthavn for å reise videre til Sørafrikas største by - Johannesburg. En direkte flyvning på ca. 1 time og 40 minutter.

I Johannesburg blir du hentet på flyplassen og innkvarteres på det luksuriøse botique hotellet – The Residence. Her kan du velge å slappe av resten av ettermiddagen eller å oppleve Johannesburg. Legg merke til at denne dagen ikke inkluderer Lunsj og Middag.

Overnatting: The Residence, Johannesburg
Måltider: Frokost

The ResidenceDag 7
Farvel til Sør Afrika og videre mot Mauritius

Alt har en ende og denne morgen er det din siste dag i Sør Afrika. Men et nytt eksotisk eventyr venter senere på dagen på Mauritius – og ikke minst det luksuriøse 5-stjernede resort Heritage Le Telfair.

Etter frokosten og avskjed med det herlige personalet blir du hentet og kjørt tilbake til Johannesburg flyplass for så å reise direkte videre til Mauritius.

På ettermiddagen ankommer du Mauritius hvor en representant for Blixen Tours tar deg imot på flyplassen og kjører deg til Heritage Le Telfair. En kjøretur på ca. 45 min.

Overnatting: Heritage Le Telfair
Måltider: Blixen Tours VIP All Inclusive

Heritage Le TelfairDag 8 - 13
Mauritius, Heritage Le Telfair og Blixen VIP All Inclusive

Den neste uken tilbyr ren avslapning på ditt luksuriøse hotell – Heritage Le Telfair. I det naturskjønne Bel Ombre område har du mulighet for å slappe av ved de kritthvite strendene eller utforske naturreservatet ved hotellet. Mulighetene er det mange av.

Du skal kun tenke på å slappe av og nyte alt det du har inkludert i ditt Blixen Tours VIP All Inclusive pakke – som massasje, 9 restauranter, drikkevarer, fri golf og lån av golfbuggy, C Beach Club, gratis snorkel- og glassbunnbåt turer, og mye mye mer.

Overnatting: Heritage Le Telfair
Måltider: Blixen Tours VIP All Inclusive

MauritiusDag 14
Avreise fra Mauritius

I dag er det siste den dagen på vakre Heritage Le Telfair. Du vil bli plukket opp på hotellet og kjørt til flyplassen for avreise tilbake til Norge. Flyreisen vil inkludere stopp i Dubai eller en europeisk storby, alt etter hvilket flyselskap du flyr med.Dag 15
Ankomst til Norge

Du ankommer Norge i løpet av dagen.

 
Bemerkninger


Reiseprogram
Reiseprogrammet er ikke fastlagt på de nevnte dagene under oppholdet, dette kan endres av lodgen, men innholdet vil ikke endres.Settlers Drift - Blixen Tours VIP All Inclusive

 • Helpensjon
 • Utvalgte drikkevarer
 • 1 x massasje per person
 • ”Stargazing”
 • Guidet "Bush Walk"
 • Besøk i lokalt township
 • 1 x "Boma/Bush Dinner"
 • 1 x "Bush Breakfast"
 • 1 x kveldssafari
 • 1 x Fisketur på floden
 • * 2 x safari per overnatting til fots eller firehjulstrekket med engelsktalende safariguide
 • Vann i bilen under safarikjørsler
Blixen Tours VIP All Inclusive
- Heritage Le Telfair, Mauritius


MAT OG DRIKKE
 • Frokost på Heritage Le Telfairs hovedrestaurant, Annabella’s
 • Lunsj - velg mellom 8 restauranter*
  - Ginja, Le Palmier, Cavendish og “La Plage” (Lette retter serveres på stranden) på Heritage Le Telfair
  - Infinity Blue og Amafrooty på Heritage Awali
  - C-Beach Club og Heritage Golf Club
  (Bortsett fra noen få retter kan det velges mellom alle rettene i menyen)
 • Afternoon tea: Kaker og pannekaker i Cavendish bar fra kl. 16-18
 • ”Kiosque” Gourmand (is og godteri)
 • Middag - velg mellom 10 forskjellige restauranter* på Domaine de Bel Ombre. Domaine Bel Ombre som består av hotellene Heritage Le Telfair og Heritage Awali, C-Beach Club, Chateau de Bel Ombre og Heritage Golf Club.
  - Annabella’s, Le Palmier og Gin’ja på Heritage Le Telfair
  - Infinity Blue, Kuzini, Savana & Zafarani (Zafarani er kun for voksne) på Heritage Awali
  - Steak House på Heritage Golf Club
  - C Beach Club
  - Heritage Le Château
  (Bortsett fra noen få retter kan det velges mellom alle rettene i menyen).
 • Drikkevarer som øl, mineralvann, juice og et utvalg av husets viner og fransk champagne. Lokale og importerte drinker. Inkludert på hele områdets mange barer og restauranter i åpningstiden som generelt er fra kl. 10.00 - 24.00.
 • Coco Shack - liten bar på stranden som tilbyr friske kokosnøtter, vann, kokosmelk samt kokosnøtt-cocktails fra kl. 12.00 - 18.00.
 • Strand og pool service ved Heritage Le Telfair
 • En piknik boks til lunsj til gjester som skal på utflukt om dagen (Skal bookes 24 timer før)
 • 24 timers Rom Service ifølge menyen (inkl. tray charge. Ved bestilling av Kontinental frokost på rommet skal det betales for ”tray charge”)
 • Minibar på rommet med mineralvann, lokalt øl, vann, fruktjuice, vin, sjokolade bar og snacks (fylles opp 1 gang daglig)
 • Boks med 3 Nespresso kapsler (fylles opp én gang daglig)
 • 1 x cooking per person med hotellets sjefskokk
* Merk - Ikke alle restauranter har åpent alle dager.

GOLF
 • Gratis golf på 18-hulls mesterskapsbane (par 72) på Heritage Golf Club (tillegg for lån av utstyr, golfundervisning og treningsballer) og 9-hulls korthullsbane
 • Gratis golfbil (maks 1 per rom per dag)
 • Frukt og juice på golfbanen

VELVÆRE
 • 5 x gratis massasje* per rom
 • Forskjellige wellness aktiviteter i løpet av uken
 • Gratis adgang til Sport & Treningssenter (Aerobics, cardio...)
* I alt 5 x massasjer per rom (gjelder kun for rom hvor det er betalt for et dobbeltrom med 2 voksne eller et enkeltrom med 1 voksen over 18 år). Kan anvendes av personer over 18 år på alle dager i tidsrommet kl. 9.00-14.00 unntatt på ankomst- og avreisedagen. Massasjens varighet er 50 minutter. Benytter man ikke alle massasjer som er inkludert kan disse ikke gis til andre og ytes det ingen refusjon eller tilbakebetaling. Vi anbefaler å bestille tid til massasje ved ankomst til hotellet.

VANNSPORT
 • Gratis lån av båd, windsurfing, kajakk og pedalbåt
 • Gratis snorkletur med båt inkl. lån av snorkleutstyr
 • Gratis tur med glassbunnsbåt

SPORT
 • Gratis adgang til tennisbaner og utstyr
 • Bordtennis, bueskyting, beach volleyball, bocci-ball og sykler

UNDERHOLDNING
 • Gratis adgang til Timomo Kids Club for 3-11 åringer (kl. 8.30 – 23.00)
 • Levende musikk hver kveld på Heritage Awali/Heritage Le Telfair/C Beach Club
 • Gratis WiFi

ANKOMST/AVREISE
 • Gratis adgang til ATOL Lounge på Mauritius flyplass før hjemreisen. ATOL Lounge har bar og snack buffet, toalett og baderoms-fasiliteter, TV, Wifi, lokale og internasjonale aviser.
 • 1 glass mousserende vin og kanapeer servert på rommet første og andre kvelden på hotellet innen kl. 19
- - -

Blixen Tours VIP All Inclusive gjelder fra ankomst på hotellet og helt inntil avreise.
Den gjelder således også dersom man forlater hotellet senere enn den offisielle sjekk-ut tiden.

Det skal bemerkes at enkelte av restaurantene ikke har åpent alle dager og sesonger.

Det ytes ingen refusjon eller tilbakebetaling dersom man ikke benytter seg av alle de ovenstående tilbudene.

Hotellet kan til enhver tid endre i ovenstående All Inclusive uten at det ytes refusjon (dog unntatt massasje).Prisen inkluderer
 • Flybillett Oslo – Port Elizabeth, med flybytte underveis
 • Flybillett Port Elizabeth - Johannesburg, Johannesburg - Mauritius
 • Flybillett Mauritius - Oslo, med flybytte underveis
 • Flyskatter og avgifter
 • Transport Port Elizabeth flyplass - Settlers Drift t/r
 • Transport Johannesburg - The Residence t/r
 • Transport Mauritius - Heritage Le Telfair t/r
 • 4 x overnattinger på Settlers Drift med Blixen Tours VIP All Inclusive
 • 1 x overnatting på The Residence Johannesburg inkl. frokost
 • 7 x overnattinger på Heritage Le Telfair med Blixen Tours VIP All Inclusive
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Drikkevarer og måltider utover de nevnte
 • Tips
 • Vaksinasjoner
Forbehold

De nevnte prisene er basert på billigste flybillett og skatt til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller stiger skattene vil det være et pristillegg til ovenstående priser. På visse tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, der flybilletten kan være billigere og prisen vil dermed reduseres. Det tas forbehold om endring av valutakurser samt ledig kapasitet på hotell og fly.

Blixen Tours har alltid som mål å avvikle reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værforhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn angitt.

Innhent tilbud
x

Innhent tilbud

Ja takk! Send meg gjerne tilbud på reisen:
Luksus malariafri safari i privat reservat & Mauritius

Innhent tilbud ved å fylle ut feltene nedenfor og trykk på "send".

Mange takk for din henvendelse.

Blixen Tours gir tilbakemelding så fort som mulig.

 

Sør-Afrika - Hele verden i et land

Et fascinerende lappeteppe av forskjellige befolkningsgrupper, 11 offisielle språk og alle tenkelige og utenkelige måter å leve sitt liv på.

Det er ikke så merkelig at Sør-Afrika kalles regnbue-nasjonen, for her finner du alle skaperverkets farger og alle muligheter for safari, storbyferie, golf, vin, kulturopplevelser og badeferie. Apartheid ble avløst av Mandela og demokrati, og landet er stadig preget av store forandringer.
Men det er fortsatt alt fra fattige townships til overdådige villaer og skyskrapere her. Og her er som alltid blendende hvite sandstrender, frodige regnskoger, idylliske havområder, flotte majestetiske fjell og åpne savanner.

Her lever elefanter, løver, antiloper, nesehorn, giraffer og mange slags fugler, samt, lengst mot syd, pingviner, hvaler og seler.

Du kjeder deg ikke i Sør Afrika!

 

Lokal tid...

Reisetid

14-16 timer avhengig av flyselskap

Reisen til Sør Afrika er typisk med avreise fra Oslo, med mellomlanding og flybytte i en europeisk storby, Qatar eller Dubai avhengig av flyselskapet. Flytiden er ca. 14-16 timer avhengig av flyruten og destinasjonen.

Til Sør Afrika benytter vi oftest flyselskapene Emirates, South African Airways, KLM, Swiss, British Airways og Lufthansa.

Mpumalanga Provinsen
Mpumalanga betyr ”Stedet hvor solen står opp”. Her er det store plantasjer med skog, bananer, appelsiner og sitroner. Det var her det første “goldrush” fant sted i 1873 ved den lille byen Pilgrim’s Rest. I dag har man fine veier på Panoramaruten, hvor man kan se de første gullgraverbyer, og hvor grensen mellom det ca. 2 000 meter høyt beliggende høyland og det over 1 000 meter lavere lavland er markant og spektakulært, med enorme kløfter, sprudlende fossefall og endeløs utsikt.

Her kan den aktive gjest vandre, spille golf,
nyte fjell og se på fuglelivet.

Krüger Nationalpark
Landskapet endrer totalt karakter, både topografisk og vegetasjonsmessig, når man kommer ut i lavlandet. Krügerparken er det største området, hvor gode veier og ”restcamps” med fine overnattingsfasiliteter gjør det enkelt å komme tett på Afrikas storvildt.

Området som i dag har fri adgang for dyrene til de private områder i vest og til nyoprettede parker i nabolandet Mozambique, har den største variasjon av pattedyr i verden.

Pilanesberg Nationalpark og Sun City
Pilanesberg Nationalpark er blant Sør Afrikas største naturparker og godt beferdet med dyreliv, inklusiv ”the Big Five” (elefant, løve, leopard, nesehorn og bøffel). Utover ”de fem store” er det mange andre dyr som bl.a. geparder, flodhester og en stor bestand av forskjellige antiloper. Fra Pilansberg til forlystelseskomplekset Sun City er det ikke særlig langt.

Sun City er laget i fantasiens verden. Ut over fire turist- og luksushoteller er det et stort utvalg av fornøyelser for store og små. Her finnes en kunstig innsjø med bølgeanlegg omgitt av palmer og strand. Videre er det kasino, kino, joggestier, golfbaner, hesteridning, squash- og tennisbaner, vannsportsaktiviteter, minigolf, butikker og et utvalg av restauranter og barer.

Madikwe - Northwestern Province
Madikwe Game Reserve er en af Sør Afrikas nyere safariparker og fortsatt forholdsvis ukjent.

Parken ligger fire timers kjøring nordvest for Johannesburg på grensen til Botswana. Den er Sør Afrikas fjerde største park. Parken ligger i malariafritt område og byr på safari med ”the Big Five”. Også de sjeldne ville hundene finnes her. Et utrolig variert landskap, fra Marico-elven i øst over akaciesavanner til de imponerende Dwarsberg fjellene i syd.

Over en periode på seks år er bestanden av vilt vokst med ca. 10 000 dyr, satt ut i det største gjennoprettingsprosjekt noensinne, ”Operation Phoenix”.

KwaZulu-Natal
Her finner man majestetiske fjell, fantastiske dyreparker, vakre strender og afrikansk, indisk og europeisk kultur i en fargerik blanding.

Drakensberg er, med sine 3 500 m høye tinder, de høyeste og vakreste i det sydlige Afrika.
Det er storslåtte områder med enestående fauna, flora og krystallklar fjelluft. De nordøstligste områdene er storviltets domene, og her finnes noen av Sør Afrikas beste safariområder.

Hluhluwe-Umfolozi Nationalpark er det største. Her ble det hvite nesehornet reddet fra total utryddelse. Ved nordkysten finnes noen av verdens mest interessante våtområder med et overveldende maritimt liv, mangrovesumper og et overdådig fugleliv. I havet finnes verdens sydligste korallrev, som er et eldorado for dykkere.

Rundt millionbyen Durban dominerer sukkerrørsmarker, elver og fine strender.

Garden Route
Garden Route er navnet på området som dekker en kyststrekning på rundt 200 km fra den historiske byen Mossel Bay til den spektakulært beliggende Storms River i øst, samt området i det tørre Karoo i innlandet omkring Outdshoorn.

De parklignende landskaper, den barske kyst, store laguner, skoger, fjell og landbruksområder er en del av landskapet, som har gitt sitt navn til området. Langs kysten er det frodig, med store skoger og landbruksland, som veksler mellom lagunesystemet ved Wilderness og Knysna, som er blant perlene på ruten. Populære aktiviteter i området er seiling i lagunene, tur med damptog, vandring langs kysten og i skoger og fjell.

Drar man gjennom noen av de maleriske pass over fjellene, skjer det en forvandling til et meget tørrere landskap, hvor strutseavl, vin- og fruktdyrking preger landskapet. Et besøk på en strutsefarm med veddeløp er populært, likeså de fantastiske Kangogrotter som åpenbarer en utrolig eventyrverden av dryppstein i farger og fasonger, som overgår ens villeste fantasi.

Det vestlige Kapland
For over 500 år siden kom de første europeerne til dette vakre området, i deres søken etter sjøveien til India. Med det 1 000 m høye og flate Table Mountain som majestetisk bakgrunn, ligger Cape Town utroligt vakkert til. Turen 40 km sydover til Kapp det gode håp, samt vinlandet mot nord og øst byr på massevis av opplevelser.

Blant Cape Towns mange attraksjoner kan nevnes en tur med kabelbanen til toppen av Table Mountain, The Victoria & Albert Waterfront med restauranter, butikker, underholdning, seilturer og mye mer. Det er spennende arkitektur i den multikulturelle byen, en enestående botanisk hage og Sør Afrikas parlament og byens eldste bygning, fortet, som i dag er et av byens mange museer. På vei til Kapp det gode håp ser man pingvin- og selkolonier, vakre bukter, hvaler og overdådig og sjelden vegetasjon.

Vinlandet starter kun en halv times kjøring fra Cape Town og strekker seg derfra 50-100 km nord- og østpå inn i valre daler, omkranset av de skjønneste fjell. De opp til 300 år gamle vingårdene er bygd i samme stil som de første nybyggernes. Du kan smake på spennende viner, og de gamle vinkjellerne vises frem med stolthet.

Den tørre vestkysten har laguner og underlige fjell, og langs sydkysten omkring Hermanus kommer hvalene helt inn til kysten. For de modige er det mulighet for å bli senket ned i et bur og dykke med den store hvithaien!

Været i Sør Afrika


Sør Afrika ligger på jordens sydlige halvkule. Når det er sommer i Sør Afrika er det vinter i Norge og omvendt. Klimaet er mildt med mange solskinnstimer, men det er stor variation i regnbuelandet.
Cape Town, en del av vestkysten og kystområdet ved Garden Route har Middelhavsklima og får det meste av sin nedbør fra april til oktober. Resten av landet er subtropisk og får størstedelen av regnet fra oktober til april.
Den varme havstrømmen fra Mosambique gir et fuktig og varmt klima på østkysten mens den kalde Benguelastrømmen gir et mer tåkete, men regnfattig vær på vestkysten. På højplateauet blant annet i byen Johannesburg kan det være frost om natten i vintermånedene fra juni til august, men dagene er varme og solrike.

Tørr periode (mai, juni, juli, august, september og oktober)
I Sør Afrika kommer det nesten aldri regn i den tørre perioden og luftfuktigheten er svært lav. Dette gjelder ikke for Western Cape-provinsen (sørkysten) som kan være våt og kjølig i den sørafrikanske vinterperioden.
I løpet av denne perioden er bushen svært åpen og det er lettere å se dyrene. Ved slutten av perioden er det meget tørt og begrenset med fugleliv, blomster og grønne områder.
I den tørre perioden er det svært få insekter i Sør-Afrika.

Mai er slutten på sommeren når du føler at nattetemperaturer begynner å falle.
I juni, juli og august kommer de kjølige nettene som kan være ned til frysepunktet. Her er det viktig og ha varme klær for tidlige turer i bushen. Dagtemperaturen vil ligge på ca 25 °C.
August er den mest forblåste måneden i Sør-Afrika.

I september og oktober begynner varmen å komme tilbake og fuktigheten øker. Man kan oppleve enkelte tordenbyger sent på dagen som renser luften og gir naturen etterlengtet næring.

Regn periode (november-april)
I løpet av denne perioden er kraftig regnvær om ettermiddag ikke uvanlig. Men det er sjeldent å oppleve at det regner hele dagen.
Det vil være grønt og bushen er tett så man må regne med at det i enkelte områder kan være vanskeligere å få øye på dyrene. Det vil i denne perioden være et rikt fugleliv og mange grønne planter og blomster.
Når det første regnet kommer i november begynner antilopene å få sine kalver og du vil se mange dyreunger.

Det vil typisk komme mest nedbør i desember, januar og februar.
Dagtemperaturen ligger på ca. 30 °C og kan i noen steder snike seg til rundt 40 °C.

I mars og april kan det fortsatt bli litt spredt regn, men vanligvis er det noen solfylte og klare måneder med lav fuktighet, varme dager og milde netter. Det er noen virkelig gode måneder for å besøke Sør Afrika da bushen fortsatt er grønn, men temperaturen har falt litt. Det er også en periode hvor vi som bor i norden trenger sol og varme.

Nedbør i Sør-Afrika (mm)
Jan Feb Mar Apr Mai Juni Juli Aug Sep Okt Nov Des
122 106 91 33 6 25 10 10 21 60 117 117

Temperaturer i Sør-Afrika (dag/natt)
Jan Feb Mar Apr Mai Juni Juli Aug Sep Okt Nov Des
27/16 27/16 26/14 24/10 21/5 19/3 22/6 25/9 27/13 27/14 27/14 28/15
Kilde: worldweatheronline.com

Visum
For norske statsborgere kreves det ikke visum til Sør-Afrika ved turistreiser i inntil 3 måneder. Likevel skal man medbringe en gyldig returbillett og et pass, som minimum må være gyldig i 30 dage ETTER HJEMREISE. Det er viktig at passet har to blanke sider overfor hverandre; har man ikke dette, risikerer man å bli avvist ved innreise til landet.

Reiser man med barn under 18 år til Sør-Afrika kreves det spesielle dokumenter alt ettersom barnet reiser med begge foreldrene, kun den ene av foreldrene eller ingen av de biologiske foreldrene. For reise med barn - se sjekkliste og les mer her.

Areal
1 220 000 km2.

Banker
Bankenes åpningstider er vanligvis:
Mandag – Fredag 9:00 – 15:30
Lørdag 8:00 – 11:00

Mange av de større hotellene har mulighet for å veksle fremmed valuta. De fleste butikker og hoteller aksepterer kredittkort som VISA og Eurocard.

Befolkning
Ca. 43 mill innbyggere. Herav ca. fem mill i Afrikas tredje største by Johannesburg. Den administrative hovedstad er Pretoria, Cape Town er den parlamentariske hovedstad, og Bloemfontein er juridisk hovedstad.

Priser og tips
Der er i Sør-Afrika vanlig å gi tips. Tips gis normalt til koffertbærere på flyplassen og på hoteller (ca. ZAR 20 per bagasje tralle), personale på restauranter og hoteller (ca. 10 % av regningens pålydende), og sjåfører på rundreiser (normalt ZAR 20 per dag per person). På safari lodger betaler man ofte safariguiden/sjåføren et litt høyere beløp etter safarien (ZAR 20-30 per dag). På bensinstasjoner betaler man vanligvis tankeren ZAR 2-5.

Sør-Afrika er et forholdsvist billig land å leve i. Spiser man f.eks. på restaurant, koster en to-retters meny ca. ZAR 100, en flaske vin koster fra ca. ZAR 60, øl ca. ZAR 8-10 og mineralvann ca. ZAR 5-8.

Påkledning
Da klimaet i Sør-Afrika varierer meget fra det ene området til det andre er det en god ide å ta med litt av hvert på reisen gjennom landet. Dagtimene er generelt lune eller varme, med november–februar som de varmeste månedene, hvor vintermånedene (april-juli) er mildere. Året rundt kan kveldene og nettene være kjølige, uansett hvor i landet du befinner deg.

På safarireiser starter dagene tidlig, og det er ofte kjølig. Ta med deg en god varm genser og eventuelt en vindjakke samt et skjerf i halsen. Spesielt i vinterhalvåret er det viktig å ha varmt tøy med til safarien – en lue og et par vanter kan også anbefales.

Påkledningen i Sør-Afrika er ellers meget avslappet; likevel ser man på de fleste hoteller gjerne at herrene ifører seg lange bukser til middagen.

Med hensyn til fottøy anbefaler vi at du tar med deg et par gode sko eller støvler til å gå fotturer i, samt et par sandaler.

Språk
Sør Afrika har 11 offisielle språk: engelsk, zulu, xhosa, nord- og sydsotho, swazi, tswana, ndebele, venda, tsonga og afrikaans. Som turist i landet vil man nesten alltid kunne gjøre seg forstått på engelsk.

Religion
Nesten alle religioner finnes i Sør Afrika. Ca. 80 % er kristne, to % er muslimer, og 18 % bekjenner seg til andre trosretninger. Det er fortsatt stor respekt for fortidens ånder.

Valuta
Rand (Zar eller R) = 100 cent.

Du kan betale eller veksle til Rand med US dollar, Euro, engelske pund, og alle førende kredittkort i Sør Afrika. Bensin skal som regel betales kontant, og i mindre byer på landet kan du ikke regne med at de tar i mot annet enn rand.

Tidsforskjell
Norsk sommertid: Ingen tidsforskjell.
Norsk vintertid: + 1 time i Sør Afrika.

Vaksinasjoner
Det kreves ingen vaksinasjoner, hvis du ankommer direkte fra Europa. Men vi råder deg til å få en vaksinasjon mot stivkrampe. Snakk med din egen lege om en forebyggende malariakur en uke før avreisen, dersom du besøker den nordøstlige delen av landet.

 

Mauritius

For millioner av år siden lå denne frodige vulkanske øya uberørt og isolert i havet, inntil for et par hundre år siden, da sjøfarere fra Arabia, Europa, Afrika og Asia ankom. En samling av handelsmenn, sjørøvere og skip skulle ha forsyninger videre på reisen, og på 1700-tallet begynte det å dukke opp mer permanente bosettere.

Nå bor det ca. 1,2 millioner innbyggere på øya. Den flerkulturelle befolkningen som bor på Mauritius lever i harmoni med hverandre.
 
De er svært vennlige og imøtekommende, og som gjest vil du raskt merke stoltheten over deres felles og unike kulturarv. De mange sukkerrørplantasjer, fruktplantasjer og den store tekstilindustrien har gitt øya en fornuftig velstand og en god infrastruktur. 

Du får et bredt spekter av aktiviteter på land og til vanns å velge mellom, og de fleste hoteller er svært barnevennlige med gode barnepass- og aktivitetsmuligheter for de små.

Velkommen til Mauritius! 

Lokal tid...

Reisetid

14-18 timer avhengig av flyselskap

Reisetid til Mauritius - hvor lang tid tar det å fly til Mauritius?

Reisen til Mauritius er vanligvis med avgang fra Oslo, Vestlandet, Midt-Norge eller Nord-Norge, med mellomlanding og flybytte i en europeisk storby, Qatar eller Dubai avhengig av flyselskapet. Flytiden til Mauritius er ca. 14-18 timer avhengig av hvilken rute du velger.

Til Mauritius bruker vi som oftest flyselskapene Emirates, Air Mauritius, Air France, British Airways og Qatar Airways.

Når du reiser med Blixen Tours vil en representant møte deg på flyplassen ved ankomst på Mauritius for å guide deg videre til den ventende transporten som går til hotellet. Merk deg at i våre priser er transporten fra flyplassen til hotellet tur/retur alltid inkludert med mindre noe annet er oppgitt.

Nord, sør, øst og vest? Hvor er det best å bo på Mauritius?

Det er på nordkysten i området rundt Grand Baie at de fleste hoteller er, her er det også mange restauranter, kaféer, butikker og øyas eneste natteliv. Den nordvestlige kystlinje er rik på små idylliske laguner og vakre korallstrender, som Trou aux Biches, Pointe aux Piment og Pereybére. Beste tid å reise på er spesielt i perioden mai - oktober for da er denne delen av øya er godt beskyttet fra sørøst vind.

Sørkysten har kanskje den vakreste av fjellterreng, elver, skoger og tøffe kystlinjer som blir avbrutt av sjarmerende laguner med kritthvite strender og rolig vann. I perioden mai – oktober er det litt kjøligere på denne delen av øya, når sørøstvinden blåser, men det er gode forhold for surfere. I dette området har det i de siste årene dukket opp flere nye hoteller.

Vakre strender og krystallklart vann finner du på østkysten. Øya Ile aux Cerf er verdt å nevne og området rundt Belle Mare. Hvis du bor i området kan et besøk til det lokale søndagsmarkedet i byen Flacq anbefales. I de varme månedene kan brisen fra havet være deilig og avkjølende, mens fra juni – oktober kan det være litt kjøligere enn andre steder på øya.

Vestkysten har generelt det varmeste været og minst nedbør med et tørt klima. De frodige fjelltoppene danner et vakkert bakgrunnsbilde til den hvite sandstranden og det asurblåe havet.

Mauritius klima og vær

Mauritius har et behagelig subtropisk klima og kan besøkes året rundt. Den beste tiden å reise til Mauritius vil derfor være individuelt. Du kan lese mer om de ulike sesongene på Mauritius nedenfor.

Oktober, november og desember - Den tørre sesongen på Mauritius
Fra oktober, november og desember er dagene varme og temperaturen ligger på rundt 28 °C, mens kveldene og nettene kan være litt kjølige. Samtidig regner det sjeldent i denne perioden og det er svært lite vind. Dette perfekte klimaet kombinert med en vanntemperatur på behagelige 26 °C gjør at denne sesongen er en populær tid å reise til Mauritius.
I de tre første ukene av desember er været fortsatt tørt og varmt og også et godt tidspunkt å reise til Mauritius.

Januar, februar og mars - Sommer på Mauritius
I slutten av desember begynner sommeren på Mauritius og den varer frem til og med mars måned. Denne perioden er høysesong på Mauritius. Dagene er varme med temperaturer på 30 °C med litt kjølig havbris. Denne sesongen er perfekt for deg som ønsker å bade, dykke og drive med vannsport i ferien når vanntemperaturen i lagunen ligger på rundt 28 °C.

Statistisk er det også disse månedene da det faller mest regn. Mesteparten av regnet kommer i den sentrale delen av øya og det vil normalt komme som korte, kraftige byger sent på dagen. Det er også i denne perioden at tropiske stormer og sykloner kan ramme øygruppen, men det skjer sjeldent; faktisk bare et gjennomsnitt på hvert 5. år at en syklon treffer øya.

April - Vinteren nærmer seg på Mauritius
April måned er som november og desember den beste tiden å reise til Mauritius hvis du vil ha en litt lavere dagtemperatur og kjøligere netter. Været er tørt og Det indiske hav er fortsatt varmt; cirka 26 °C. Denne måneden er ideelt for en familie ferie til Mauritius da både luft- og vanntemperaturen er utrolig behagelig.

Mai, juni, juli, august og september - Vinter på Mauritius
Vinteren på Mauritius er ikke som de fleste vil beskrive en typisk vinter. Dagtemperaturen ligger på rundt 25 °C når solen skinner. Om natten kan temperaturen synke til 15 °C, så hvis du besøker Mauritius i denne perioden er det en god idé å ta med en genser og langbukser for å bruke på kveldene. Vinteren er også den tørre sesongen med mindre nedbør. Typisk i form av lette, spredte byger. Det er fortsatt et godt tidspunkt å bade fordi vanntemperaturen er rundt 24 °C inne i lagunen.


Klimatabell:

Jan Feb Mar Apr Mai Jun Jul Aug Sep Okt Nov Des
Luft 26 26 26 24 23 21 21 21 21 24 24 25
Vann 27 27 27 27 26 24 23 22 23 23 24 25
Nedbør (mm) 237 241 383 206 175 117 130 85 84 56 80 172

Pass & visum

Det kreves ikke visum til Mauritius for norske statsborgere ved turistreiser i inntil 3 måneder. Likevel må man ha med seg en gyldig returbillett og et pass som må være gyldig i minimum 6 måneder ETTER HJEMREISE.

Areal
1 865 km2

Mauritius er et tropisk paradis som ligger 2 000 km øst for det sørlige Afrika. Øya er bare 2 040 kvadratkilometer med 330 km kystlinje som er beskyttet av korallrev. Mauritius er 67 km lang og 46 km bredt, øya ligger ca. 3 000 km fra kysten av Afrika i Det Indiske Hav.

Republikken Mauritius består av Mauritius, Rodrigues, Cargados-Garoyos øygruppen og Agalega øyene, som er ubebodd.

Banker
Bankenes åpningstider er vanligvis:
Mandag - torsdag 9:15–15:15
Fredag 9:15–15:30

Befolkning
1,2 millioner

Befolkningen på Mauritius er fra forskjellige kulturer. Den største gruppe er av indisk opprinnelse, og hinduer utgjør over halvparten av øyas befolkning.

Hovedstad
Port Louis med 143 000 innbyggere.

Leie av bil
Turer med leiebil er en glimrende måte å oppleve Mauritius på. Bilen kan leies hjemmefra eller gjennom vår lokale samarbeidspartner på Mauritius. Vær oppmerksom på at det på Mauritius er venstrekjøring, og at mange veier er små og svingete. Kjør forsiktig, da lokalbefolkningen ofte kjører temmelig uforsiktig. Vær spesielt forsiktig når det regner, da det kan oppstå vannplaning, og etter mørkets frembrudd.

Lokale busser
Man kan kjøre med de lokale bussene, og det er billig. Det krever imidlertid ofte bytte av buss i Port Louis dersom du kommer fra øst, vest eller sør mot den nordlige kysten.

Penger & kredittkort
Vi anbefaler at man på reisen til Mauritius tar med seg et kontant beløp samt et kredittkort. Det er best at kontantene er i vestlig valuta, Euro, USD eller engelske pund.
Mange steder kan det betales med kredittkort (Visa, American Express, Diners Club og Mastercard).

Mauritius prisnivå og tips
Prisnivået på hotellene på Mauritius er høyt, men i de lokale butikkene ligger de langt under de norske prisene. For eksempel betaler man ca. Rs 25 for 1,5 liter vann og ca. Rs 50 for en øl i de lokale butikkene.

I motsetning til de fleste andre land i Afrika forventer taxi sjåfører koffertbærere etc. ikke å motta tips. På hotell og restauranter er det inkludert 12% serviceavgift. Til servitører og servitriser på restauranter gir man normalt 5-10% hvis du har vært fornøyd med servicen. Til rengjøringspersonalet ved hotellet må man gjerne etterlate noen Rupees.

Religion
Hinduer 53 %
Kristne 31 %
Muslimer 13 %
Romersk-katolske 26 %
Andre religiøse minoriteter inkluderer buddhister, bahaier og Ahmadiyyaher.

Språk
Det offisielle språket er engelsk, men det betyr imidlertid ikke at alle behersker det like bra. Fransk er mer utbredt, mens kreolsk er språket som snakkes mest blant befolkningen, kreolsk er svært likt fransk.

Sykler
På mange av hotellene kan man leie sykler. Langs kysten er landskapet forholdsvis flatt, mens det inne i landet er mer kuppert.

Taxi
Det er relativt billig å benytte seg av taxi. Avtal alltid prisen på forhånd. Et alternativ til billeie kan være å leie en taxi for en hel dag.

Tidsforskjell
Norsk sommertid: + 3 timer på Mauritius
Norsk vintertid: + 4 timer på Mauritius

Valuta
Mauritisk rupee = 100 cents

Alle ledende kredittkort aksepteres på de fleste hoteller og store butikker.

Vann
Vannet i springen er kjemisk behandlet og derfor sikkert å drikke, likevel kan vann på flaske kjøpes nesten alle steder, dersom man foretrekker det.

Mauritius er en mangfoldig øy med mange muligheter for utflukter og aktiviteter, hvis du skulle bli lei det krystallklare vannet og de kritthvite strendene.

Av utflukter og aktivitetsmuligheter kan nevnes:

 • Snorkling og dykking
 • Mange andre vannaktiviteter
 • Golfbaner i verdensklasse
 • Fiske
 • Vandring
 • Terrengsykling
 • Hesteridning
 • Bilutleie
 • Dykking med delfiner
 • Shopping
 • Seiling
 • Katamaraner
 • Musikk og dans
 • Botaniske hager
 • Sukkerrørsmuseum
Innhent tilbud
x

Innhent tilbud

Ja takk! Send meg gjerne tilbud på reisen:
Luksus malariafri safari i privat reservat & Mauritius

Innhent tilbud ved å fylle ut feltene nedenfor og trykk på "send".

Mange takk for din henvendelse.

Blixen Tours gir tilbakemelding så fort som mulig.

Settlers Drift

Luksus safari lodge – Består av kun 9 eksklusive teltsuiter i privat safarireservat

9 EKSKLUSIVE TELTSUITER I PRIVAT SAFARIRESERVAT

Luksuslodge med spektakulær beliggenhet i et avsides hjørne av det private natur- og safarireservatet Kariega.

I en bergskråning i reservatet finner man de 9 private og luksuriøse teltsuitene som utgjør Settlers Drift. En beliggenhet som gir en fantastisk utsikt over det enestående og varierende naturlandskapet av elver, fjell og ikke minst den store dyrebestanden. Det var den fantastiske utsikten de hovedsakelig hadde i tankene da de byggede denne luksuriøse lodgen. En unik utsikt som derfor for fult kan nytes fra både fellesområdet, teltsuitenes private terrasse og fra det frittstående badekaret på baderommet.

Settlers Drift er en lodge av høy standard som legger til rette for en enestående luksussafari i et av Sydafrikas beste private safariområder.

Beliggenhet...

 • Sør-Afrika
 • Eastern Cape
 • Sunshine Coast East
 • Grahamstown
 • Kariega
Hvorfor bo her?
 • Unik utsikt
 • Privat safarireservat
 • Luksuriøse teltsuiter
 • Malariafritt område

Lokal tid...

Vurdering:
Standard

De ni teltsuitene er romslige (110m2) der baderom, soverom og lounge henger sammen i en åpen løsning. Fra badekaret er det utsikt over bushen og i dusjen er der et vindu man kan skyve til siden, slik at man nærmest dusjer utendørs.

I teltsuitene finnes det minibar (inkludert), te- og kaffefasiliteter, telefon og vedovn.

Rom- og suitefasiliteter

Aircondition
Minibar
Safe
Balkong/terrasse
Badekar
Takvifte
Te-/kaffemaskin
Telefon
Hårføner
Peis

Til tross for lodgens lille størrelse byr den på en restaurant, bar, lounge, vinkjeller, store terrasser, basseng, boma, suvenirbutikk, bibliotek samt mulighet for spabehandlinger.

I fellesloungen er der gratis adgang til Wi-Fi.

Svømmebasseng
Spa/velvære
Safari - i åpne 4x4
Safari - tilbud om vandresafari
Safari - mulighet for kveldssafari
Boma (ute grilling)
Safari - malariafritt område

Heritage Le Telfair

Elegant hotell i kolonistil for livsnytere og golfspillere. Vakker beliggenhet på den naturskjønne sørlige delen av Mauritius på området Bel Ombre, som engang var hjemsted for en sukkerplantasje.

Small Luxury Hotels of the World
Velegnet for par
Velegnet for par
Golf
Golf
Barnevennlig
Barnevennlig
Dykking
Dykking
Snorkling
Snorkling

Elegant hotell i kolonistil for livsnytere og golfspillere

Heritage Le Telfair ligger vakkert til på den naturskjønne sørlige delen av Mauritius, på området Bel Ombre, som engang var hjemsted for en sukkerplantasje. Det gamle plantasjehuset fungerer i dag som restaurant, og stilen er overført til hotellrommene, som er innredet i elegant kolonistil med vinduer fra gulv til tak.

Elva Citronniers River renner gjennom hotellets tropiske hage, og gir det sin egen sjarm.


Blixen Tours VIP All Inclusive

Når du bor på Heritage Le Telfair har Blixen Tours satt sammen en spesiell VIP All Inclusive-pakke med bl.a. gratis golf, gratis leie av golfbuggy, velg mellom 12 restauranter, flere gratis massasjebehandlinger, gratis minibar, gratis room service, snorkletur med båt, gratis adgang til lounge på flyplassen m.m.

Den absolutt beste all inclusive-pakken som finnes på Mauritius.
Se hele pakken under "Priser".


C BEACH CLUB

Når du bor på Heritage Le Telfair har du gratis adgang til noe helt unikt, som ikke finnes andre steder på Mauritius – nemlig C Beach Club.

C Beach Club er en moderne klubb, det er selve symbolet på hva Domaine de Bel Ombre er mest kjent og elsket for – vakre, eksklusive omgivelser, en avslappet atmosfære og massevis av sol, sand og vann. Her er stemningen trendy og avslappet samtidig, og du merker virkelig at du er på en av de vakreste øyene i verden når du begraver føttene i den myke sanden, mens du titter ut over det krystallklare vannet i lagunen og solen som glitrer i vannet.

Her er massevis av underholdning for alle aldre og delikate retter for enhver smak. De to restaurantene byr på lekre retter med fisk og skalldyr til frokost, og om kvelden kan du gå til bords til de mange utsøkte rettene i buffeen, eller velge en a la carte meny som er sterkt inspirert av alt det beste fra Italia. I Chill baren kan du slappe av og nyte en kjølig og forfriskende drink, både i løpet av dagen og om kvelden, når månen, stjernene og de levende lysene speiler seg i vannoverflaten.

C Beach Club er en perfekt lekeplass for alle som elsker action og moro på vannet. Her kan du hoppe i bassenget eller prøve vindsurfing, kitesurfing, vannski eller andre vannsportsaktiviteter, som kiler i magen og får frem smilet.

Også for barna er det massevis av moro. Teens Club byr på Hi-Tech fasiliteter og et dagsprogram fylt med spennende aktiviteter.


*NB! - C Beach Club holder stengt i perioden 3. mai - 11. august 2019. Alle vannsportsaktiviteter vil være tilgjengelige som normalt.

Profesjonell-golfturnering - Grunnet AFRASAI Mauritius Open 2019 er begge hotellets golfbaner og klubbhuset (inkl. Steakhouse) lukket for gjester i perioden 1-8. desember.
Kontakt oss for nærmere info angående inngang / inngangsbilletter i denne perioden.

Alle hotellgjester mottar gratis billetter til golfturneringen.

Under turneringen tilbys gratis greenfee inkl. lån av golfbuggy og transfer til Avalon Golf Estate og Tamarina Golf Club.
Merk - i dagene opp til turneringen er det ikke tillatt å kjøre med golfbuggy på hotellets golfbane (25-30. november).C Beach Club


Veien hit

Ca. 45 minutters kjøretur fra flyplassen.

Beliggenhet...

 • Mauritius
 • Sørvestkysten
 • Bel Ombre
Hvorfor bo her?
 • Rett ved en 18-hulls golfbane
 • Romantisk
 • Kolonistil
 • Natur

Lokal tid...

Vurdering:
Standard
Beliggenhed
Stranden
Service

158 rom fordelt på nedenstående kategorier fra 54-104 m2.

Garden View Suite (62 m2)
Sea View Suite (62 m2)
Beachfront Suite (62 m2)
Junior Suite Garden View (81 m2)
Junior Suite Sea View (81 m2)
Senior Suite Garden (102 m2)
Senior Suite Sea View (102 m2)
Ocean Suite Beach Front (104 m2)

De fleste rom har havutsikt, mens andre har utsikt over elven og fjellene bak.

Rommene har bad med badekar og separat dusj, takvifte, air condition, safe, TV, DVD/CD, minibar, kaffe/te fasiliteter og hårføner. Suitene har 24 timers butler-service.

Rom- og suitefasiliteter

Aircondition
Minibar
Safe
Internett, trådløs
TV, flatskjerm
Balkong/terrasse
Badekar
Turndown-tjeneste
Butler (ikke alle rom-typer)
DVD
Takvifte
Te-/kaffemaskin
Telefon
Hårføner
Romservice

12 restauranter, 2 svømmebassengr (hvorav de ene er oppvarmet), vannsportsenter med gratis aktiviteter som vannsykler, båtturer med glassbunns-båter, snorkleturer, vindsurfing og seilbåt, gratis sportsaktiviteter som fitness senter, aerobics, Tai Chi, yoga, tennis, badminton, sandvolleyball og gratis green fees. Seven Colours Spa Millesime Collection, baby corner (fra 0-2 år, åpent 8.30-16.30), barneklubb for 2-11 åringer og ungdomsklubb og konferansefasiliteter.

Like ved hotellet ligger det store Frederica naturreservat, hvor du kan gå turer, dra på hesteridning, kjøre med firehjuling eller terrengsykkel i den praktfulle naturen med rik flora og fauna.

Det er flere muligheter for å slappe av på stranden eller ved det imponerende 600 m2 store bassenget.

Hotellet har 18 hulls mesterskaps-golfbane som ligger i kupert terreng, og flere steder med panoramautsikt over Det Indiske Hav. Det er gratis greenfee til Blixen Tours gjester.

Hotellet passer perfekt for aktive livsnytere og barnefamilier, på grunn av de romslige rommene og alle aktivitetstilbudene.

Fitness senter
Restaurant(er)
Svømmebasseng
Barneklubb
Spa/velvære
Sauna
Concierge
Vaskeriservice
Forretningssenter
Internett
Romservice
Handicapvennlig
Butikk
TV, flatskjerm
Internett, trådløs (gratis)
Bibliotek
Tennisbane
Volleyball
Lounge/bar
Transfer t/r flyplass
Barnevennlig basseng
Suvenirbutikk
Barnepass
Skjønnhetssalong
Vannsportsaktiviteter
Bordtennis
Dykkesenter
All Inclusive
Sykler
Icon 1 Icon 2 Icon 3 Icon 4 Icon 5
Innhent tilbud
x

Innhent tilbud

Ja takk! Send meg gjerne tilbud på reisen:
Luksus malariafri safari i privat reservat & Mauritius

Innhent tilbud ved å fylle ut feltene nedenfor og trykk på "send".

Mange takk for din henvendelse.

Blixen Tours gir tilbakemelding så fort som mulig.