Innhent tilbud
Bli oppringt
Har du spørsmål?

Vi besvarer gjerne dine spørsmål - Ring:

35 900 901

ÅPNINGSTIDER:
Mandag - fredag 8 - 16.

Spier Hotel - Vin og golfreise

9 dager / 7 netter, pris fra 31.295,-
Land
SøR-AFRIKA
Områder
Stellenbosch, Sør-Afrika
Varighet
9 dager / 7 netter
Innkvartering
Hotell
Spier Hotel - Vin og golfreise

Dra på en fantastisk livsnyter-tur til den vakre Cape provinsen i Sør-Afrika. Bo på Spier Hotel i Vinlandet og nyt den fantastiske naturen, god mat & vin, profesjonelle golfbaner og ikke minst det herlige klimaet.

 • Vinlandet
 • Vinsmaking
 • Stellenbosch Golf Course
 • Erinvale Golf Course
 • Devonvale Golf Course
 • Cape Town
 • Spennende utflukter med guide

Golf og vinreise til det historiske Sør-Afrika

En reise fylt med opplevelser og forpleining for den kresne livsnyter!
Dagene i det vakre Sør-Afrika er fylt med kulinariske opplevelser, gode viner, massevis av golf, vakker natur og flotte omgivelser. Det hele krydres med spennende historiske utflukter i Vinlandet og Cape Town med privat guide.

Innkvartering og standard
Du bor på det 4-stjerners Spier Hotel i Stellenbosch

Les mer om Spier Hotel HER
Guide
Engelsktalende
Barn på reisen
Alle barn er velkommen på Spier Hotel

Golfbaner
Det spilles på Stellenbosch Golf Course, Erinvale Golf Course og Devonvale Golf Course.

Les mer om golfbanene HER
Tur kart
7 netter Spier Hotel, Stellenbosch
DAG 1
AVREISE GARDERMOEN


Dere reiser fra Oslo mot Sør-Afrika

DAG 2
ANKOMST CAPE TOWN


Ved ankomst på Cape Town Internasjonale Flyplass blir dere hentet av sjåføren deres som sørger for transporten til Spier Hotel i Stellenbosch (kjøretid ca. 45 min)

Dere innkvarteres i et Signature rom og har resten av dagen til fri disposisjon og kan nyte de flotte omgivelsene og den vakre naturen langs vinlandet.Spier Hotel er designet for å skape en intim og avslappende atmosfære i den lille landsbyen. Hotellets 155 rom er fordelt på 6 gårder med egne hager og bassenger. Gårdene er forbundet med vakre hager, gangbroer og små elver, og hele området er bygd opp med stor fokus på økologi, lavt energi forbruk og bruken av naturlige materialer.Rommene på Spier Hotel er meget romslige og er holdt i den tradisjonelle landlige stilen som vin-farmen er kjent for.

Innen middagen kan dere utforske det fantastiske vinlageret, slik at dere får den helt riktige vinen til den utsøkte middagen.

Overnatting: Spier Hotel i Signature rom
Måltider: frokost


DAG 3
STELLENBOSCH GOLF BANE


I dag er tiden inne for den første runden med golf.

Stellenbosch Golf Club feiret 100 års jubileum i 2004 og er den 4. eldste Golf Klubben i Sør-Afrika. Denne storslåtte golfbanen ved foten av de majestetiske Helderberg fjellene har vært vertskap for noen av Sør-Afrikas mest prestisjefylte golfturneringer.Stellenbosch Golf Club tilbyr golfspillere en utfordrende golfbane, supplert med en varm, vennlig og imøtekommende atmosfære. Selv midt i Stellenbosch by er noen av hullene omkranset av de karakteristiske vinmarkene, mens andre overrasker golfspillerne med vakker utsikt over de omkringliggende fjell og byen. En vakker golfbane, som bukter seg gjennom den vakre naturen, og hvor hvert hull er unikt.

Stellenbosch Golf Club er et must for enhver golfspiller.

Les mer om Stellenbosch Golf Bane HER

Etter en lang dag på golfbanen er det deilig å komme hjem og få en dukkert i bassenget, og en kald drink.Overnatting: Spier Hotel i Signature rom
Måltider: frokost


DAG 4
MED GUIDE I VINLANDET

Guiden deres henter dere på hotellet etter frokosten.

I de frodige dalene beskyttet av tårnhøye fjellkjeder produseres noen av de fineste vinene i verden.I dag vil dere utforske denne grønne regionen med prøvesmaking av viner i verdensklassen, god mat og storslått natur. Gjennom sjarmerende byer som Paarl, Stellenbosch og Franschhoek går turen sammen med guiden deres gjennom Breede River Valley, hvor man siden 1659 har dyrket vin i den frodige jorden.Overnatting: Spier Hotel i Signature rom
Måltider: frokost


DAG 5
ERINVALE GOLF BANE


Det er tid for enda en dag med golf på de flotte banene rundt vinlandet.Erinvale Golf Club er en av Cape Towns stoltheter. Den eksklusive Erinvale Golf Club ligger i Somerset West, ved foten av Helderberg og Holland Mountains. Disse majestetiske fjellene og utsikten over havet, gjør denne golfbanen til en helt spesiell opplevelse. Banen som er designet av Gary Player har vært vertskap for World Cup of Golf i 1996 og South African Airways Open mesterskaper i 2003 og 2004.
Les mer om Erinvale Golf Bane HER

Etter 18 flotte hull, er det tid til avslapping ved bassenget, eller en fottur i den vakre naturen.Overnatting: Spier Hotel i Signature rom
Måltider: frokost


DAG 6
MED GUIDE I CAPE TOWN


Guiden deres henter dere på Spier Hotel og kjører dere sørover mot Cape Town.Cape Town sentrum er ikke stort, men likevel hjemsted for en levende historie og kultur, samt mange fine butikker og restauranter. Guiden deres forteller dere om hvordan Cape Town har utviklet seg fra den opprinnelige "hagenes vertshus". Det er vanskelig å finne byer som er like vakre og innbydende som Cape Town, og den moderne byen med det behagelige middelhavsklimaet er fylt til randen med kultur og historie, unik natur, friluftsliv, shopping, fine restauranter og fremragende viner.Overnatting: Spier Hotel i Signature rom
Måltider: frokost


DAG 7
DEVONVALE GOLF COURSE


Det er nå tid til å prøve enda en av de utfordrende golfbanene i Sør-Afrika.Devonvale Golf Bane er en 18-hulls mesterskaps golfbane som tilbyr en sunn utfordring for både lokale og internasjonale golfspillere. Den originale layouten er designet av Ken Elkin, som har designet mange av Cape Provinsens bedre kjente baner.
Devonvale er beriket med en stor demning i midten av ​​banen, som gir næring til vanningsanlegg, og drikkevann brukes derfor ikke til vedlikehold av banen.Ettermiddagen kan brukes på vinsmaking, en tur rundt på Spier Wine Farm på segways, en sykkel- eller løpetur i den vakre naturen eller kun til ren avslapping.

Overnatting: Spier Hotel i Signature rom
Måltider: frokost


DAG 8
MED GUIDE TIL CAPE POINT


Cape halvøya strekker seg 60 km ut i de to mektige havene Atlanterhavet og Det Indiske Hav.Halvøya er hjemsted for en enestående natur takket være sine vakre klipper og frodighet. En fjellkjede av sandsten strekker seg som en ryggrad i hele Kapp-halvøya fra den ikoniske Table Mountain gjennom Tolv Apostler og ned til Cape Point. Turen til kanten av Afrika tar deg gjennom vakre hvite sandstrender og hyggelige fiskerbyer samt et uttal av spektakulære naturskjønne områder i Cape Point Nature Reserve.Den siste middagen og kvelden på Spier Hotel bør nytes til fulle, og ukens mange opplevelser skal lagres et sikkert sted, slik at minnene kan hentes frem igjen når dere sitter hjemme i Norge.

Overnatting: Spier Hotel i Signature rom
Måltider: frokost


DAG 9
HJEMREISE


Guidene deres sørger for transporten til Cape Town flyplass og turen går enten hjem til Norge eller videre på nye eventyr i Sør-Afrika eller i Det Indiske Hav.
 
7 netter i Signature rom
Pris pr person
Periode Dobbelt
01.05.19 - 31.08.19 31.295
01.09.19 - 30.09.19 32.095
01.10.19 - 31.10.19 32.995
01.11.19 - 30.11.19 33.895
01.12.19 - 15.12.19 33.095
Prisen inkluderer
 • 1 x Green fee til Erinvale Golf Course
 • 1 x Green fee til Devonvale Golf Course
 • Transport Spier Hotel - Golfbaner t/r
 • Privat heldagsutflukt til Vinlandet
 • Privat halvdagsutflukt til Cape Town inkl. Table Mountain
 • Privat halvdagsutflukt til Cape Point
 • Engelsktalende spesialist sjåfør/guider på alle utflukter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Drikkevarer og måltider utover det nevnte
 • Tips
 • Vaksinasjoner
Forbehold

De nevnte prisene er basert på billigste flybillett og skatt til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller stiger skattene vil det være et pristillegg til ovenstående priser. På visse tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, der flybilletten kan være billigere og prisen vil dermed reduseres. Det tas forbehold for utsolgte hoteller og fly.

Blixen Tours har alltid som mål å avvikle reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værforhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn angitt.

Innhent tilbud
x

Innhent tilbud

Ja takk! Send meg gjerne tilbud på reisen:
Spier Hotel - Vin og golfreise

Innhent tilbud ved å fylle ut feltene nedenfor og trykk på "send".

Mange takk for din henvendelse.

Blixen Tours gir tilbakemelding så fort som mulig.

 

Sør-Afrika - Hele verden i et land

Et fascinerende lappeteppe av forskjellige befolkningsgrupper, 11 offisielle språk og alle tenkelige og utenkelige måter å leve sitt liv på.

Det er ikke så merkelig at Sør-Afrika kalles regnbue-nasjonen, for her finner du alle skaperverkets farger og alle muligheter for safari, storbyferie, golf, vin, kulturopplevelser og badeferie. Apartheid ble avløst av Mandela og demokrati, og landet er stadig preget av store forandringer.
Men det er fortsatt alt fra fattige townships til overdådige villaer og skyskrapere her. Og her er som alltid blendende hvite sandstrender, frodige regnskoger, idylliske havområder, flotte majestetiske fjell og åpne savanner.

Her lever elefanter, løver, antiloper, nesehorn, giraffer og mange slags fugler, samt, lengst mot syd, pingviner, hvaler og seler.

Du kjeder deg ikke i Sør Afrika!

 

Lokal tid...

Reisetid

14-16 timer avhengig av flyselskap

Reisen til Sør Afrika er typisk med avreise fra Oslo, med mellomlanding og flybytte i en europeisk storby, Qatar eller Dubai avhengig av flyselskapet. Flytiden er ca. 14-16 timer avhengig av flyruten og destinasjonen.

Til Sør Afrika benytter vi oftest flyselskapene Emirates, South African Airways, KLM, Swiss, British Airways og Lufthansa.

Mpumalanga Provinsen
Mpumalanga betyr ”Stedet hvor solen står opp”. Her er det store plantasjer med skog, bananer, appelsiner og sitroner. Det var her det første “goldrush” fant sted i 1873 ved den lille byen Pilgrim’s Rest. I dag har man fine veier på Panoramaruten, hvor man kan se de første gullgraverbyer, og hvor grensen mellom det ca. 2 000 meter høyt beliggende høyland og det over 1 000 meter lavere lavland er markant og spektakulært, med enorme kløfter, sprudlende fossefall og endeløs utsikt.

Her kan den aktive gjest vandre, spille golf,
nyte fjell og se på fuglelivet.

Krüger Nationalpark
Landskapet endrer totalt karakter, både topografisk og vegetasjonsmessig, når man kommer ut i lavlandet. Krügerparken er det største området, hvor gode veier og ”restcamps” med fine overnattingsfasiliteter gjør det enkelt å komme tett på Afrikas storvildt.

Området som i dag har fri adgang for dyrene til de private områder i vest og til nyoprettede parker i nabolandet Mozambique, har den største variasjon av pattedyr i verden.

Pilanesberg Nationalpark og Sun City
Pilanesberg Nationalpark er blant Sør Afrikas største naturparker og godt beferdet med dyreliv, inklusiv ”the Big Five” (elefant, løve, leopard, nesehorn og bøffel). Utover ”de fem store” er det mange andre dyr som bl.a. geparder, flodhester og en stor bestand av forskjellige antiloper. Fra Pilansberg til forlystelseskomplekset Sun City er det ikke særlig langt.

Sun City er laget i fantasiens verden. Ut over fire turist- og luksushoteller er det et stort utvalg av fornøyelser for store og små. Her finnes en kunstig innsjø med bølgeanlegg omgitt av palmer og strand. Videre er det kasino, kino, joggestier, golfbaner, hesteridning, squash- og tennisbaner, vannsportsaktiviteter, minigolf, butikker og et utvalg av restauranter og barer.

Madikwe - Northwestern Province
Madikwe Game Reserve er en af Sør Afrikas nyere safariparker og fortsatt forholdsvis ukjent.

Parken ligger fire timers kjøring nordvest for Johannesburg på grensen til Botswana. Den er Sør Afrikas fjerde største park. Parken ligger i malariafritt område og byr på safari med ”the Big Five”. Også de sjeldne ville hundene finnes her. Et utrolig variert landskap, fra Marico-elven i øst over akaciesavanner til de imponerende Dwarsberg fjellene i syd.

Over en periode på seks år er bestanden av vilt vokst med ca. 10 000 dyr, satt ut i det største gjennoprettingsprosjekt noensinne, ”Operation Phoenix”.

KwaZulu-Natal
Her finner man majestetiske fjell, fantastiske dyreparker, vakre strender og afrikansk, indisk og europeisk kultur i en fargerik blanding.

Drakensberg er, med sine 3 500 m høye tinder, de høyeste og vakreste i det sydlige Afrika.
Det er storslåtte områder med enestående fauna, flora og krystallklar fjelluft. De nordøstligste områdene er storviltets domene, og her finnes noen av Sør Afrikas beste safariområder.

Hluhluwe-Umfolozi Nationalpark er det største. Her ble det hvite nesehornet reddet fra total utryddelse. Ved nordkysten finnes noen av verdens mest interessante våtområder med et overveldende maritimt liv, mangrovesumper og et overdådig fugleliv. I havet finnes verdens sydligste korallrev, som er et eldorado for dykkere.

Rundt millionbyen Durban dominerer sukkerrørsmarker, elver og fine strender.

Garden Route
Garden Route er navnet på området som dekker en kyststrekning på rundt 200 km fra den historiske byen Mossel Bay til den spektakulært beliggende Storms River i øst, samt området i det tørre Karoo i innlandet omkring Outdshoorn.

De parklignende landskaper, den barske kyst, store laguner, skoger, fjell og landbruksområder er en del av landskapet, som har gitt sitt navn til området. Langs kysten er det frodig, med store skoger og landbruksland, som veksler mellom lagunesystemet ved Wilderness og Knysna, som er blant perlene på ruten. Populære aktiviteter i området er seiling i lagunene, tur med damptog, vandring langs kysten og i skoger og fjell.

Drar man gjennom noen av de maleriske pass over fjellene, skjer det en forvandling til et meget tørrere landskap, hvor strutseavl, vin- og fruktdyrking preger landskapet. Et besøk på en strutsefarm med veddeløp er populært, likeså de fantastiske Kangogrotter som åpenbarer en utrolig eventyrverden av dryppstein i farger og fasonger, som overgår ens villeste fantasi.

Det vestlige Kapland
For over 500 år siden kom de første europeerne til dette vakre området, i deres søken etter sjøveien til India. Med det 1 000 m høye og flate Table Mountain som majestetisk bakgrunn, ligger Cape Town utroligt vakkert til. Turen 40 km sydover til Kapp det gode håp, samt vinlandet mot nord og øst byr på massevis av opplevelser.

Blant Cape Towns mange attraksjoner kan nevnes en tur med kabelbanen til toppen av Table Mountain, The Victoria & Albert Waterfront med restauranter, butikker, underholdning, seilturer og mye mer. Det er spennende arkitektur i den multikulturelle byen, en enestående botanisk hage og Sør Afrikas parlament og byens eldste bygning, fortet, som i dag er et av byens mange museer. På vei til Kapp det gode håp ser man pingvin- og selkolonier, vakre bukter, hvaler og overdådig og sjelden vegetasjon.

Vinlandet starter kun en halv times kjøring fra Cape Town og strekker seg derfra 50-100 km nord- og østpå inn i valre daler, omkranset av de skjønneste fjell. De opp til 300 år gamle vingårdene er bygd i samme stil som de første nybyggernes. Du kan smake på spennende viner, og de gamle vinkjellerne vises frem med stolthet.

Den tørre vestkysten har laguner og underlige fjell, og langs sydkysten omkring Hermanus kommer hvalene helt inn til kysten. For de modige er det mulighet for å bli senket ned i et bur og dykke med den store hvithaien!

Været i Sør Afrika


Sør Afrika ligger på jordens sydlige halvkule. Når det er sommer i Sør Afrika er det vinter i Norge og omvendt. Klimaet er mildt med mange solskinnstimer, men det er stor variation i regnbuelandet.
Cape Town, en del av vestkysten og kystområdet ved Garden Route har Middelhavsklima og får det meste av sin nedbør fra april til oktober. Resten av landet er subtropisk og får størstedelen av regnet fra oktober til april.
Den varme havstrømmen fra Mosambique gir et fuktig og varmt klima på østkysten mens den kalde Benguelastrømmen gir et mer tåkete, men regnfattig vær på vestkysten. På højplateauet blant annet i byen Johannesburg kan det være frost om natten i vintermånedene fra juni til august, men dagene er varme og solrike.

Tørr periode (mai, juni, juli, august, september og oktober)
I Sør Afrika kommer det nesten aldri regn i den tørre perioden og luftfuktigheten er svært lav. Dette gjelder ikke for Western Cape-provinsen (sørkysten) som kan være våt og kjølig i den sørafrikanske vinterperioden.
I løpet av denne perioden er bushen svært åpen og det er lettere å se dyrene. Ved slutten av perioden er det meget tørt og begrenset med fugleliv, blomster og grønne områder.
I den tørre perioden er det svært få insekter i Sør-Afrika.

Mai er slutten på sommeren når du føler at nattetemperaturer begynner å falle.
I juni, juli og august kommer de kjølige nettene som kan være ned til frysepunktet. Her er det viktig og ha varme klær for tidlige turer i bushen. Dagtemperaturen vil ligge på ca 25 °C.
August er den mest forblåste måneden i Sør-Afrika.

I september og oktober begynner varmen å komme tilbake og fuktigheten øker. Man kan oppleve enkelte tordenbyger sent på dagen som renser luften og gir naturen etterlengtet næring.

Regn periode (november-april)
I løpet av denne perioden er kraftig regnvær om ettermiddag ikke uvanlig. Men det er sjeldent å oppleve at det regner hele dagen.
Det vil være grønt og bushen er tett så man må regne med at det i enkelte områder kan være vanskeligere å få øye på dyrene. Det vil i denne perioden være et rikt fugleliv og mange grønne planter og blomster.
Når det første regnet kommer i november begynner antilopene å få sine kalver og du vil se mange dyreunger.

Det vil typisk komme mest nedbør i desember, januar og februar.
Dagtemperaturen ligger på ca. 30 °C og kan i noen steder snike seg til rundt 40 °C.

I mars og april kan det fortsatt bli litt spredt regn, men vanligvis er det noen solfylte og klare måneder med lav fuktighet, varme dager og milde netter. Det er noen virkelig gode måneder for å besøke Sør Afrika da bushen fortsatt er grønn, men temperaturen har falt litt. Det er også en periode hvor vi som bor i norden trenger sol og varme.

Nedbør i Sør-Afrika (mm)
Jan Feb Mar Apr Mai Juni Juli Aug Sep Okt Nov Des
122 106 91 33 6 25 10 10 21 60 117 117

Temperaturer i Sør-Afrika (dag/natt)
Jan Feb Mar Apr Mai Juni Juli Aug Sep Okt Nov Des
27/16 27/16 26/14 24/10 21/5 19/3 22/6 25/9 27/13 27/14 27/14 28/15
Kilde: worldweatheronline.com

Visum
For norske statsborgere kreves det ikke visum til Sør-Afrika ved turistreiser i inntil 3 måneder. Likevel skal man medbringe en gyldig returbillett og et pass, som minimum må være gyldig i 30 dage ETTER HJEMREISE. Det er viktig at passet har to blanke sider overfor hverandre; har man ikke dette, risikerer man å bli avvist ved innreise til landet.

Reiser man med barn under 18 år til Sør-Afrika kreves det spesielle dokumenter alt ettersom barnet reiser med begge foreldrene, kun den ene av foreldrene eller ingen av de biologiske foreldrene. For reise med barn - se sjekkliste og les mer her.

Areal
1 220 000 km2.

Banker
Bankenes åpningstider er vanligvis:
Mandag – Fredag 9:00 – 15:30
Lørdag 8:00 – 11:00

Mange av de større hotellene har mulighet for å veksle fremmed valuta. De fleste butikker og hoteller aksepterer kredittkort som VISA og Eurocard.

Befolkning
Ca. 43 mill innbyggere. Herav ca. fem mill i Afrikas tredje største by Johannesburg. Den administrative hovedstad er Pretoria, Cape Town er den parlamentariske hovedstad, og Bloemfontein er juridisk hovedstad.

Priser og tips
Der er i Sør-Afrika vanlig å gi tips. Tips gis normalt til koffertbærere på flyplassen og på hoteller (ca. ZAR 20 per bagasje tralle), personale på restauranter og hoteller (ca. 10 % av regningens pålydende), og sjåfører på rundreiser (normalt ZAR 20 per dag per person). På safari lodger betaler man ofte safariguiden/sjåføren et litt høyere beløp etter safarien (ZAR 20-30 per dag). På bensinstasjoner betaler man vanligvis tankeren ZAR 2-5.

Sør-Afrika er et forholdsvist billig land å leve i. Spiser man f.eks. på restaurant, koster en to-retters meny ca. ZAR 100, en flaske vin koster fra ca. ZAR 60, øl ca. ZAR 8-10 og mineralvann ca. ZAR 5-8.

Påkledning
Da klimaet i Sør-Afrika varierer meget fra det ene området til det andre er det en god ide å ta med litt av hvert på reisen gjennom landet. Dagtimene er generelt lune eller varme, med november–februar som de varmeste månedene, hvor vintermånedene (april-juli) er mildere. Året rundt kan kveldene og nettene være kjølige, uansett hvor i landet du befinner deg.

På safarireiser starter dagene tidlig, og det er ofte kjølig. Ta med deg en god varm genser og eventuelt en vindjakke samt et skjerf i halsen. Spesielt i vinterhalvåret er det viktig å ha varmt tøy med til safarien – en lue og et par vanter kan også anbefales.

Påkledningen i Sør-Afrika er ellers meget avslappet; likevel ser man på de fleste hoteller gjerne at herrene ifører seg lange bukser til middagen.

Med hensyn til fottøy anbefaler vi at du tar med deg et par gode sko eller støvler til å gå fotturer i, samt et par sandaler.

Språk
Sør Afrika har 11 offisielle språk: engelsk, zulu, xhosa, nord- og sydsotho, swazi, tswana, ndebele, venda, tsonga og afrikaans. Som turist i landet vil man nesten alltid kunne gjøre seg forstått på engelsk.

Religion
Nesten alle religioner finnes i Sør Afrika. Ca. 80 % er kristne, to % er muslimer, og 18 % bekjenner seg til andre trosretninger. Det er fortsatt stor respekt for fortidens ånder.

Valuta
Rand (Zar eller R) = 100 cent.

Du kan betale eller veksle til Rand med US dollar, Euro, engelske pund, og alle førende kredittkort i Sør Afrika. Bensin skal som regel betales kontant, og i mindre byer på landet kan du ikke regne med at de tar i mot annet enn rand.

Tidsforskjell
Norsk sommertid: Ingen tidsforskjell.
Norsk vintertid: + 1 time i Sør Afrika.

Vaksinasjoner
Det kreves ingen vaksinasjoner, hvis du ankommer direkte fra Europa. Men vi råder deg til å få en vaksinasjon mot stivkrampe. Snakk med din egen lege om en forebyggende malariakur en uke før avreisen, dersom du besøker den nordøstlige delen av landet.

Innhent tilbud
x

Innhent tilbud

Ja takk! Send meg gjerne tilbud på reisen:
Spier Hotel - Vin og golfreise

Innhent tilbud ved å fylle ut feltene nedenfor og trykk på "send".

Mange takk for din henvendelse.

Blixen Tours gir tilbakemelding så fort som mulig.