Søkekriterier
  • Land

Safari reiser til Kenya

 

Safari reiser til Kenya  

Kenya safari reiser er et overflødighetshorn av store og ekte natur opplevelser. Blixen Tours skreddersyr alle former for reiser til Kenya.

En reise til Kenya byr på safari opplevelser og naturscener, som leder tankene tilbake til Karen Blixens romantiske eventyr.


Kenya er et av landene som innfrir forventningene om den klassiske safarireisen i Afrika. Det er her man finner den åpne gule savannen med de karakteristiske flate akasie trærne. Det er også her man opplever de store flokkene av gnuer og sebraer på vandring, lekne elefanter og elegante impalaer i konstant bevegelse.

Kenya er landet hvor man blir overrasket og begeistret over nasjonalparkenes mangfold. Én park er kjent for lyserøde flamingoer i tusentall, en annen for sin praktfulle utsikt til Afrikas høyeste fjell. Men de har alle det til felles at de inneholder enorme mengder dyr.

Reiser til Kenya er mer enn bare ville dyr.

Kenya er også et safariland med en spennende historie hvor de stolte og fargerike masai stammene hører hjemme. På en safari i Kenya kan du oppleve de lokale stammene som lever på samme måte som de har gjort i mange generasjoner, og ikke minst deres livsglede og stolthet.

Etter din safari reise i Kenya kan du velge å fordøye de mange inntrykkene ved landets vakre kystlinje. Mombasakysten tilbyr hoteller i forskjellige prisklasser, og felles for dem alle er en perfekt beliggenhet ved det asurblå havet.

Praktisk informasjon, vær og fakta
Se hoteller
Se eller bestill katalog

For dem som ønsker en mer intim og eksklusiv opplevelse ved Kenyas kyst, anbefaler vi den uberørte paradisøya Lamu, men badeferien kan også gå til Zanzibar eller Seychellene.


Søkeresultater
1-12 av 12
1-12 av 12