Søkekriterier
  • Land

Safarireiser til Sør-Afrika

 

Safarireiser til Sør-Afrika  

Blixen Tours skreddersyr reiser til Sør-Afrika. Dra på safari, rundreise, vinreise eller golfreise. Sør-Afrika kan by på det meste.

I Sør-Afrika er hele verden samlet i et land. Landet med de enorme naturrikdommene er et overflødighetshorn av tilbud til alle som ønsker å reise til Sør-Afrika.


Enorme fjell, uendelig vakre sandstrender og store åpne savanner hvor de ville dyrene kan oppleves på nært hold er blandt de tingene som kan oppleves på en rundreise eller safari i Sør-Afrika.

Når du er på safari i Sør-Afrika vil du få mulighet til å oppleve bushen og Afrikas ville dyr til fots.
Du følger de lokale stifinnerne, når de langsomt men sikkert leder seg frem på sporet av viltet, slik at du kan få ditt livs bilde.

En safarireise i Sør-Afrika kan skreddersyes nøyaktig etter dine ønsker.
På en reise til Sør-Afrika kan man dra på trekking, dykking og spille golf på noen av verdens beste golfbaner. Eller storby-shopping i Cape Town.

Dra på kjør selv ferie eller bilferie og utforsk landet med de fantastiske vin-regionene og besøk de flere hundre år gamle vingårdene.

Sør-Afrika byr også på reiser med verdens mest luksuriøse tog; Rovos Rail eller villmarksopplevelser i Sør-Afrikas største nasjonalpark; Krüger.

Se eller bestill katalog
Praktisk informasjon, vær og fakta
Se hoteller i Sør-Afrika
Søkeresultater
1-14 av 14
1-14 av 14