Søkekriterier
  • Land

Safari Reiser til Tanzania

 

Safari Reiser til Tanzania  

Tanzania er et spennende land å reise til. Dra på rundreiser, klassisk safari, trekking til Kilimanjaro eller nyt solen og stranden ved Det Indiske Hav.

Blixen Tours tilbyr safari reiser til Tanzania for alle som vil på en eksotisk safari eller familieferie ut over det vanlige.


Tanzania safari reiser byr på Afrikas største elefant- og bøffel bestand, og hele familien vil elske å dra på en ekte camping- eller fotosafari i et av kontinentets største viltreservater. Ngorongoro-krateret er bl.a. et av de imponerende syn du vil oppleve på en rundreise i Tanzania. 600 meter ned i dypet kan du oppleve ’The Big Five’ samt en overflod av andre ville dyr.

En safari reise i Tanzania kan oppleves på mange andre måter enn bare fra en safari bil. Dra f.eks. til værs i en luftballong og få det totale overblikket over Tanzanias store sletter. Vil du helst beholde bakkekontakten kan en walking safari være det riktige valget. Her vil du sammen med en guide komme tett på dyrene til fots – hvilket er en helt unik og intens måte å oppleve dyrene på.

Kilimanjaro er stedet for fotturister og fjellklatrings-entusiaster. De forskjellige opplevelsesturene kan fint kombineres med en badeferie ved kysten. Her finner du de vakreste hvite sandstrender så langt øyet rekker og Tanzanias kystlinje som kan by på noe av Afrikas mest uberørte natur.

Uforglemmelig safari i Tanzania.


Mange tror feilaktig, at det å overnatte midt på savannen i Tanzania er lik simple innkvarteringsmuligheter – men denne oppfattelsen ligger langt borte fra virkeligheten. På en safari reise i Tanzania kan du både bo på første klasses lodger, ekte telt-camps eller i elegante hytter i tretoppene, valget er helt opp til deg. Våre safari eksperter hjelper deg med å skreddersy din safari slik at den oppfyller dine drømmer og forventninger.

En Tanzania safari vil uten tvil være et eventyr du sent vil glemme. En solnedgang over savannen og løvebrøl som godnattsang er bare noen av de opplevelsene du sent vil glemme.

Etter safari reisen i Tanzania er det nydelig å kunne slappe av og fordøye de mange inntrykkene med en luksuriøs badeferie ved Det Indiske Hav.

Se eller bestill katalog
Praktisk informasjon, vær og fakta
Se hoteller i Tanzania

Søkeresultater
1-6 av 6
1-6 av 6