Søkekriterier
  • Land

Reiser til Uganda

 

Reiser til Uganda  

Reis til Uganda i det sentrale Øst-Afrika og kom tett innpå noen av verdens mest utrydningstruede fjellgorillaer.

En Uganda safari kan by på noe av Afrikas vakreste natur, og omtales ofte som "Afrikas Perle". Landet har store øde landområder, en mangfoldig kultur og en vennlig befolkning.


Bwindi Nasjonalpark er på FN’s liste over verdens naturarv. Dypt inne i regnskogen kan du oppleve de utrydningstruede gorillaene på nært hold.

Bo på luksus camp i naturreservatet og dra på gorilla-vandring eller besøk Murchison Falls Nasjonalpark, hvor et av høydepunktene er elverafting på Nilen.

I Kidepo Valley Nasjonal Park venter storslåtte villmarksopplevelser hvor du kommer tett innpå elefanter, sebraer og bøfler, og en båttur på elva i Murchisons Falls Nasjonalpark fører deg tett på de store krokodillene der.
reiser til Uganda kan du besøke Afrikas høyeste fjellkjede, Mountain of the Moon som ligger i Rwenzori Nasjonalpark. De snøkledde fjelltoppene er pittoresk vakre, og besøker du hovedstaden Kampala kan storbykultur lett kombineres med adventure opplevelser ved Victoriasjøen.

Blixen Tours har mange års erfaring med å skreddersy reiser til Uganda. Ta kontakt for mer informasjon om priser på telefon: 35 900 901

Se eller bestill katalog
Praktisk informasjon, vær og fakta
Se hoteller i Uganda
Søkeresultater
1-1 av 1
1-1 av 1