Søkekriterier
  • Land

Reise til Maldivene

 

Reise til Maldivene  

En reise til Maldivene byr på et fantastisk ferieparadis med vaiende palmer, eksotiske laguner og de vakreste kritthvite bounty strender.

Dra på en eksotisk reise til Maldivene.

Fordriv fritiden med dykking og surfing eller seil rundt mellom de vel 1.200 småøyene, hvor du finner noen av verdens vakreste og mest fargerike korallrev og krystallklare laguner. Reis på eventyr og opplev det fantastiske fuglelivet og smak på mango, appelsiner og ananas.

Bo i lekre bungalower langs strandkanten, eller nyt livet på de mest fantastiske hoteller med rom som står på påler ute i vannet. Disse "water-villas" er en helt unik og fantastisk opplevelse som kjennetegner reiser til Maldivene. Mange velger å dra på en romantisk bryllupsreise til dette øyparadiset, og vi forstår godt hvorfor.

Reis til Maldivene året rundt.


Maldivene byr deg nemlig varmt velkommen med sol og kritthvite bountystrender og temperaturer året rundt på omkring 30 grader.

En reise til Maldivene byr på alt du kan drømme om, dersom du liker ultimat luksus på en liten bounty-øy. Til tross for at øyene er små, har de et utrolig høyt servicenivå samt utvalg av aktiviteter. En reise til Maldivene kan derfor by på langt mer enn bare en ferie på en kritthvit sandstrand. Det kan være stor forskjell på øyene på Maldivene, så forhør deg derfor gjerne hos oss om hvilken øy som passer best til dine ønsker.

Søkeresultater
1-20 av 31
1-20 av 31