Søkekriterier
  • Land

Reise til Mauritius

 

Reise til Mauritius  

Mauritius er en tropisk og frodig vulkan-øy i Det Indiske Hav. Reiser til Mauritius byr på enestående natur og vakre hvite sandstrender.

En reise til Mauritius er det nærmeste du kommer paradis på jord.

Øya er omgitt av korallrev, asurblått hav og kritthvite strender som står i kontrast til de grønne skogene med bortgjemte krater-sjøer og vakre fossefall. Mauritius er et eksklusivt ferieparadis langt borte fra masseturismen.

Blixen Tours skreddersyr reiser til Mauritius for både barnefamilier og par som ønsker en romantisk bryllupsreise. Øya byr også på mange adventure aktiviteter til den aktive familieferie. Det er mulighet for å prøve fiske, dykking og dykkerutflukter, hvis man da ikke heller vil spille golf på en av øyas fantastiske mesterskapsbaner. Overalt bor man med utsikt til Det Indiske Hav, kritthvite sandstrender og en vakker og frodig natur.
En reise til Mauritius er for deg som trenger å slappe av i vakre eksotiske omgivelser. Våre hoteller på Mauritius vil kunne oppfylle selv den kresne reisendes krav.

Mauritius har blitt mer og mer populært som feriedestinasjon, men det er fremdeles den eksklusive turisme uten charterpreg. Her finner du fantastiske hoteller bygget med respekt for naturen, med fasiliteter, service og mat i toppklasse.
Så uansett om du er på en eksklusiv luksusferie på noen av verdens beste hoteller, eller du søker roen på et sjarmerende og ekte turisthotell, så er en reise til Mauritius en uforglemmelig ferieopplevelse.

Praktisk informasjon, vær og fakta
Se hoteller
Se eller bestill katalog
Søkeresultater
1-20 av 32
1-20 av 32