Søkekriterier
  • Land

Reiser til Sri Lanka

Reiser til Sri Lanka  

En Sri Lanka reise er en reise til en verden full av opplevelser.

En reise til Sri Lanka er et paradis for naturelskere.


Den sentrale delen av øya er dekket av frodige bakkelandskaper, tropisk jungel og høye fjell og øya har hele ni nasjonalparker og syv fuglereservater. Her er te-plantasjer, hvor verdens beste og fineste te blir dyrket, og vakre botaniske hager som viser Sri Lankas fantastiske flora og fauna.

Sri Lankas befolknings forskjellige trosretninger, øyas lange historie og de mange velbevarte templer, bygninger og skulpturer gir helt unike og annerledes kulturelle opplevelser. De høye fjellene, bakkede gressletter, frodige jungler, langstrakte kyster og vakre korallrev gir spektakulære naturopplevelser og den ualminnelig vennlige befolkningen i både store byer og små landsbyer gir deg et innblikk i hverdagslivet på den vakre øya.


I tillegg til store naturopplevelser byr Sri Lanka på mange enestående kulturelle og historiske severdigheter. Øya har intet mindre enn åtte områder som er oppført på UNESCOs Verdensarvliste. Det er blant annet byen Polonnaruwa som er et av de mest enestående arkeologiske områder på Sri Lanka, det er fortet i havnebyen Galle, som ble bygd av hollandske kolonister, og det er Det Gyldne Tempel i Dambulla.

På en reise til Sri Lanka kan du også besøke flotte gamle landsbyer med Buddha-statuer som er uthugget i klippene, imponerende templer, stenskulpturer og historiske bygninger - og hellige relikvier fra selveste Buddha.

Les om Sri Lanka her
Søkeresultater
1-1 av 1
1-1 av 1