Søkekriterier
  • Land
  • Safari type
Safari reiser Afrika

Safari reiser Afrika  

På en safari reise i Afrika vil du oppleve hvor storslått naturen kan være. Uansett hvilken safaripark, nasjonalpark eller savanne du besøker i Afrika, vil du ha store opplevelser i vente. Skal din safari reise være noe unikt, så skreddersyr Blixen Tours gjerne den helt rette reisen til deg eller dere.

Hør løvene brøle på en safari i Afrika

Afrika er et skattkammer av naturopplevelser og ikke minst ville dyr i tusentall. En safari er en reise for sansene, hvor du kommer tett på de ville dyrene og merker spenningen fra de dramaer som hver dag utspiller seg på savannen. Kanskje du er heldig og får oppleve en løveflokk som jakter etter mat eller millioner av gnuers evige vandring over slettene etter friskt gress.

E
nten du besøker Kenya, Tanzania, Sør-Afrika, Botswana, Namibia, Uganda, Zambia eller Zimbabwe er du sikker på å få ryggsekken fylt opp med store opplevelser du kan se tilbake på og minnes.

Å overnatte på savannen er mer luksuriøst enn du tror

En del av opplevelsen på en safari reise i Afrika er å bo tett ved safari opplevelsene. Utover at alle våre camper og lodger har en god beliggenhet, er de samtidig mer luksuriøse enn mange tror. Du vil uten tvil bli positivt overrasket over hvor høy standard man kan oppleve selv midt i en nasjonalpark.

Avslutt en safari reise med eksotisk avslapping

En safari i Afrika kan gi utrolig mange nye opplevelser og inntrykk. Det er derfor opplagt å fordøye disse inntrykkene med en avslapningsferie ved stranden på f.eks. Zanzibar, Mauritius eller Seychellene. Her har du mulighet for å slappe av i vakre eksotiske omgivelser på de vakreste bounty-strender.

Da alle reiser hos Blixen Tours blir skreddersydd etter dine eller deres ønsker, er det alltid mulig å forlenge en safari reise med et par dager eller en ukes ren badeferie.

Bestill vår safari katalog med safarireiser
Les mer om safari
Safari lodger i Afrika
Kontakt oss for mer informasjon om safarireiser

Søkeresultater
1-20 av 34
1-20 av 34
Safarireiser til Afrika

Safarireiser til Afrika

Blixen Tours tilbyr unike safarireser. Dra til Karen Blixens Afrika. Besøk de fantastiske nasjonalparker og kom tett på savannens ville dyr på en av våre safarireiser

En safarireise til Afrika er en opplevelse for livet. De vakre nasjonalparker, viltreservatene, de imponerende savanner og møtet med Afrikas ville dyr skaper tilsammen de mest fantastiske opplevelser for en safari. Afrika er et skattkammer av eventyrlige inntrykk. Den storslåtte naturen, de afrikanske trommer, dansen og lydene i mørket påvirker alle sansene.

En safari i Afrika er som å reise direkte inn i natur-dokumentar, hvor dramaene på savannen nå utspiller seg rett foran din nesetipp. På en safari vil imponerende syn hurtig bli erstattet av et nytt. En safari er derfor en reise som vil kunne gi dere unike opplevelser for livet.
Uansett om dere på deres reise vil besøke nasjonalparkene Masai Mara i Østafrika, Krüger Nasjonal Park i Sør-Afrika eller en helt tredje, så er Blixen Tours ekspert i å skreddersy safarireiser, så den passer til nettopp deres ønsker. Vi kan dessuten sammensette deres safarireise med et luksuriøst strandopphold ved Det Indiske Hav så i på beste vis kan fordøye de mange inntrykk fra deres safari.

Bestil vår safari katalog
Safari lodges i Afrika
Kontakt oss for mer informasjon