Søkekriterier
  • Land
Safari i Afrika

Safari i Afrika

Blixen Tours tilbyr unike safarireiser. Dra til Karen Blixens Afrika. Besøk de fantastiske nasjonalparkene og kom tett på savannens ville dyr på en safari i Afrika.

En safari reise til Afrika er en opplevelse for livet. De vakre nasjonalparkerne, viltreservatene, de imponerende savannene og møtet med Afrikas ville dyr skaper tilsammen de mest fantastiske opplevelser for en safari. Afrika er et skattkammer av eventyrlige inntrykk. Den storslåtte naturen, de afrikanske trommene, dansen og lydene i mørket påvirker alle sansene.

En safari i Afrika er som å reise direkte inn i en natur-dokumentar, hvor dramaene på savannen nå utspiller seg rett foran nesetippen din. På en safari vil et imponerende syn raskt bli erstattet av et nytt. En safari er derfor en reise som vil gi dere unike opplevelser for livet.

Uansett om dere på en safari i Afrika vil besøke nasjonalparkene Masai Mara i Øst-Afrika, Krüger Nasjonalpark i Sør-Afrika eller et helt annet sted, så er Blixen Tours eksperter i å skreddersy safarireiser, slik at den passer til nettopp deres ønsker. Vi kan dessuten sette sammes safarireisen deres med et luksuriøst strandopphold ved Det Indiske Hav slik at dere på beste vis kan fordøye de mange inntrykkene fra safarien deres.

Bestill vår safari katalog
Safari lodges i Afrika
Kontakt oss for mer informasjon
Søkeresultater
1-20 av 35
1-20 av 35