Søkekriterier
  • Land

Safari reiser til Botswana

 

Safari reiser til Botswana  

Botswana er et eksklusivt safariland, kjent for det mangfoldige Okavango deltaet og de luksuriøse safarilodgene

Botswana er det landet i Afrika hvor man har lykkes best med samarbeidet mellom forskjellige befolkningsgrupper, og landet er ytterst velfungerende. Det gjør at du opplever en god infrastruktur og et høyt servicenivå på din safari reise til Botswana.

Når man er på safari reise i Botswana, er det avgjørende at turen er velplanlagt ned til minste detalj. Det gjør at man kan lene seg tilbake, og bruke sin energi på alle de store inntrykk og opplevelser i Botswanas bushen.

Din dag på safari i Botswana starter med en lett frokost før du drar ut i bushen enten til fots eller i åpen safaribil. Etter noen timer i selskp med din erfarne guide og Afrikas ville dyr, kommer du tilbake til campen hvor en lekker lunsj venter deg.

Selv om en safari reise i Botswana er en aktiv ferie, skal det også være tid til avslapping. Den varme tiden midt på dagen kan du nyte i skyggen med en god bok eller ved bassenget med utsikt over bushen.
På slutten av ettermiddagen er det igjen tid til å dra ut i villmarken i Botswana, og din foto safari fortsetter nå frem til det blir mørkt.

En safari reise til Botswana kan inneholde alt fra luksus midt i den uberørte villmarken til en tur til Kalahariørkenen eller det imponerende Victoria Falls.

Okavango deltaet er en opplevelse i seg selv. Det kjempestore området er på 15.000 km2 og er blant et av de mest viltrike i verden. Her kan du oppleve de fryktingytende krokodiller og flodhester på nært hold fra de lokale elvefartøy mokoroer, eller betrakte de kjempestore elefantflokkene som rolig kommer ned for å drikke dagens vannrasjon.

En safari reise til Botswana er ekte og luksuriøst, og du blir overveldet av den personlige servicen og oppmerksomheten du får som reisende med Blixen Tours.

Praktisk informasjon, vær og fakta
Se hoteller
Se eller bestill katalog
Søkeresultater
1-6 av 6
1-6 av 6