Søkekriterier
  • Land

Safarireiser til Kenya

 

Safarireiser til Kenya  

Kenya er det klassiske safarilandet hvor du kan oppleve de store dyre-vandringene i Masai-Mara og kjempe flokker av flamingoer i Lake Nakuru. På Safari reiser i Kenya får du en overflod av store opplevelser.

På en safari reise til Kenya vil du gjenkjenne den åpne gule savannen med de karakteristiske flate akasietrærne. Det er her du møter naturscener som du ellers kun ser på TV og som leder tankene tilbake til Karen Blixens romantiske eventyr.

De mange nasjonalparkene i Kenya er meget forskjellige, og gir en bred palett av opplevelser i meget variert natur.

En safari reise til Kenya vil utover den enorme åpne savannen kunne by på den klassiske mopani bushen, dramatiske fjell og store, frodige elver. Naturen og viltet i Kenya er et stort aktiva for landet, og her har de forstått å forvalte sin naturskatt på en måte som går hånd i hånd med de safari reisende.
Etter din safarireise til Kenya kan du velge å nyte solen og vannet ved Mombasakysten, hvor dere også kan oppleve Kenyas byliv.

Ønsker dere en mer fredelig og luksuriøs opplevelse, kan dere dra til paradisøya Lamu eller den historiske øya Zanzibar.

Din safari reise til Kenya kan også forlenges med noen dagers stopp i Dubai, hvor en helt annen og moderne verden venter deg.
Søkeresultater
1-12 av 12
1-12 av 12