Søkekriterier
  • Land

Safari reiser til Sør-Afrika

 

Safari reiser til Sør-Afrika  

Sør-Afrika er landet med de mange muligheter. Her kan du enkelt kombinere din safari med storby, vin, golf eller badeferie.

Drar du på en safari reise til Sør-Afrika har du alle muligheter samlet i et og samme land.

Store flotte fjell, åpen savanne, hvite sandstrender, tett bush og grønne åser. I tillegg til en kultur som er sammensatt av mange forskjellige nasjonaliteter, en spennende historie og moderne byer med vakre bygninger.

I Sør-Afrika er det massevis av muligheter for de aktive reisende. Du kan gå fotturer, ri eller sykle i bushen. Spille golf, dykke og rafte i elvene.

Sør-Afrika er et moderne land med røtter tilbake til de primitive stammene. Det gir en mangfoldig kulturell opplevelse på din safarireise, hvor du opplever de mange forskjellige nasjonalitetene i landet.
En safarireise til Sør-Afrika kan du enkelt kombinere med et opphold ved det Indiske Hav, med sol, strand og bad for hele familien.

Du kan også forlenge oppholdet med noen dager i den pulserende storbyen Dubai, hvor luksus og shopping er en del av hverdagen.

En safari reise til Sør-Afrika gir både store og små noen store naturopplevelser, og mulighet for massevis av andre aktiviteter.
Søkeresultater
1-9 av 9
1-9 av 9