Søkekriterier
  • Land

Safarireiser til Tanzania

 

Safarireiser til Tanzania  

Serengeti-slettene, Afrikas høyeste fjell Kilimanjaro, Lake Tanganyika og Ngorongoro - alt dette opplever du på en safari reise i Tanzania


Her kan du oppleve Afrikas "The big 5" på en klassisk camping- eller fotosafari i et av kontinentets største viltreservater.

En safarireise i Tanzania inkluderer, med god grunn, ofte Serengeti-sletten. Denne sletten er hjemsted for en stor konsentrasjon av dyr året rundt. Det er også her man flere måneder i året kan oppleve den store dyrevandringen, også kjent som den store migrasjonen. Denne kan bestå av over 2 millioner dyr, hvorav størstedelen utgjør gnuer. Det er likevel også mange sebraer og antiloper som følger denne konstante vandringen mot grønnere gressganger.

Det er på Serengeti-slettene i Tanzania de fleste naturprogrammene om Afrikas ville dyr blir tatt opp, og på safari i Tanzania vil du selv kunne komme helt tett på de dramatiske scenene du har sett på TV.

Viltbestanden i Tanzania er høy og det samme er standarden på safari-lodgene du opplever på din safarireise.

Med andre ord er en safarireise til Tanzania både en opplevelse på 1. klasse og en opplevelse på 1. rad i Afrikas egen "live" natur kino. La Blixen Tours skreddersy din safarireise til Tanzania og gled deg til de helt store safari opplevelsene.

Blixen Tours er eksperter i safarireiser til Afrika og luksusreiser til Det Indiske Hav og Midt-Østen. Vi gir deg gjerne gode råd til hvordan du kan sette sammen din drømmereise, slik at den samsvarer helt med dine ønsker og behov.
Søkeresultater
1-5 av 5
1-5 av 5