Søkekriterier
  • Land

Safari reiser til Zimbabwe

 

Safari reiser til Zimbabwe  

Zimbabwe er landet hvor du får en intim safariopplevelse i mindre lodger omgitt av fantastisk natur.

Hos Blixen Tours er vi eksperter på bushen i Afrika, og vi vil gjøre vårt beste for at du skal få dine drømmer om en fantastisk safarireise oppfyllt.

I Zimbabwe finner du noe av Afrikas vakreste natur, og landet henvender seg spesielt til de eventyrlystne som ønsker seg langt bort fra masseturismen.
På en safari reise til Zimbabwe opplever du bushen i Afrika på naturens vilkår, og de særdeles velutdannede naturguidene tar deg med tett på det rike dyre- og fuglelivet. Victoria Falls og Zambezi River er to viktige livgivende kilder til alt liv i hele det sørlige Afrika. Her opplever du virkelig hvordan det summer av liv.

Zimbabwe er et safari land med mange muligheter for både luksus i mindre lodger og mer ekspedisjons- lignende safari opplevelser.
De små lodgene gjør dine opplevelser personlige, og du er selv herre over hvordan du ønsker å oppleve Afrikas wildlife sammen med din guide.

En safari reise til Zimbabwe er en stor og intens opplevelse, hvor du helt sikkert vil bli rammet av en lengsel tilbake til Afrika, når du sitter hjemme og minnes de store inntrykkene.

Zimbabwe er et land som setter store fotavtrykk i din bevissthet og vi vil nesten garantere at du vil bli rammet av "den Afrikanske feber" - med andre ord en konstant lengsel tilbake til bushen i Afrika.

Er du mest glad i safari-reiser som ikke bare går med strømmen, men som søker det uberørte og ekte Afrika, så er Zimbabwe et safari land for deg.
Søkeresultater
1-5 av 5
1-5 av 5