Søkekriterier
  • Land
All Inclusive Safari

All Inclusive Safari  

Dra på All Inclusive Safari og bruk tiden på nytelse og opplevelser

All Inclusive Safari
Med Blixen Tours kan du finne en rekke All Inclusive Safarireiser til Afrika.
Mange Camps og Lodges har All Inclusive, da det ofte ikke er alternative restauranter ved innkvarteringen, likevel kan det være forskjell på hva som er inkludert av drikkevarer og måltider som ”Bush breakfast” og ”Bush dinner” (måltider på savannen). Det kan også koste ekstra dersom man gjerne vil ha ”sundowner” (drink, snaks til solnedgangen) inkludert. Mange av de bedre stedene har alle drikkevarer uten alkohol, samt lokalt (husets) øl og vin inkludert. Man betaler kun for de alkoholholdige drikkevarene man nyter utover dette. Likeledes er vask av klær som oftest inkludert.
Det kan likeledes være forskjell på om det er kveldssafari, landsbybesøk, safarivandringer inkludert.
Men som utgangspunkt er alle de grunnleggende kostnadene dekket i All Inclusive Safari.
Blixen Tours VIP All Inclusive Safari
Vi har erfaring med at mange gjerne bare vil nyte og oppleve på en Safari, så for dem kan Blixen Tours VIP All Inclusive Safari være en god mulighet.
Her har vi satt sammen en reise som i tillegg til All Inclusive har en rekke aktiviteter, måltider, forpleining og opplevelser som kun våre gjester får. Utover at vi ønsker at våre gjester skal ha det så bekvemt som mulig, så er det også en stor prismessig fordel ved å sette det sammen som en pakke. I tillegg får våre gjester dermed også noen helt spesielle opplevelser.
Søkeresultater
1-16 av 16
1-16 av 16