Søkekriterier
  • Land
Fly-in safari

Fly-in safari  

Hvis man vil spare tid og ha et høyere komfortnivå kan det ofte lønne seg å fly rundt til safari områdene. Blixen Tours har en rekke ferdige pakker eller skreddersyr din Fly-in safari.

Etterhvert som nettverket av spesielt små rullebaner utbygges og flere steder får daglige flygninger kan vi hos Blixen Tours tilby et bredt spekter av skreddersydde safarier og pakker hvor man helt eller delvis flyr rundt mellom områdene.

Man flyr ofte ikke høyere enn at man kan se dyrene på bakken i det storslåtte afrikanske landskapet med store innsjøer, vulkaner og nesten uendelige savanner.

Det kan være luksus fly som tildeles en spesifikk Safari eller mindre rutefly som opererer på et bredt spekter av områder.
Mange veier i Afrika er dårlige og kan gjøre transporten svært tidkrevende. Flyturen åpner opp for nye områder som tidligere ikke var tilgjengelige. Flyturen sørger også for det er mer tid i de enkelte områdene og større sikkerhet, spesielt etter regnvær der du risikerer å sitte fast på veiene.

I mange områder har Camper og Lodger sine egne safaribiler og guider, slik at man starter safarituren direkte etter flyturen.

Nedenfor kan du se noen av mulighetene for Fly-In safarier med Blixen Tours.
Søkeresultater
1-12 av 12
1-12 av 12