Søkekriterier
Gorilla trekking

Gorilla trekking  

Blixen Tours tilbyr Gorilla Trekking i både Uganda og Rwanda, hvor vakre vulkanske fjellregnskoger danner rammen for et fantastisk møte.

De utilgjengelige områdene har god grunn til å være på UNESCOs verdensnaturarv liste, og i tillegg til å få møte skogens godmodige kjemper finnes det ytterlige 9 forskjellige primater, samt svært variert fauna og flora. Det er to områder i Uganda, Bwindi og Vulcanos Nasjonalpark hvor du kan oppleve noen av de rundt 600 fjellgorillaene som er igjen. Det er også i Vulcanos Nasjonalpark du kan oppsøke dem i Rwanda. Ofte er de litt mer tilgjengelige i Rwanda, men her er tillatelsen (permission) også litt dyrere.
"Ingenting kan forberede deg på følelsen av både frykt og beundring som man opplever når en ”Silverback” på 300 kg stirrer deg rett inn i øynene!"

Man må forberede seg på at det kan være ganske anstrengende fotturer gjennom tett skog, kratt og bambus, og det er ikke garantert at man ser dem, men sjansene er svært gode. Den beste perioden er juli - september, men de kan oppleves hele året. Man må være minimum 16 år for å delta, og det er maks en time hos fjellgorillaene.
Søkeresultater
1-1 av 1
1-1 av 1