Søkekriterier
Heste safari

Heste safari  

Det er en rekke land i det sørlige og østlige Afrika hvor man kan ri på hest i storslått natur og med fantastisk dyreliv

Det er mange varianter av heste safari, fra små dagsturer til en 14 dagers Safari hvor man bor i forskjellige camps. Valget avhenger naturligvis av ens preferanser og hvor mye rideerfaring man har. Kortere turer i vanlig tempo kan være fint for små barn, mens de mer krevende rutene og hvor man rir raskere ofte har en minimum alder på 12 år.

Opplev det ville og uberørte Afrika og ri med sjiraffer og tusenvis av gnuer, ved enorme daler eller i solnedgangen på kilometerlange sandstrender.
Det er mulig å ri blant fredelige savanne dyr, men visse steder også Big Five (elefant, neshorn, bøffel, løve og leopard). Det unike ved å ri er at dyrene ikke skiller mellom en hest med rytter og ville dyr, og lar derfor folk til hest komme ganske nært. I tillegg kan man som rytter komme frem i terreng hvor biler ikke kan kjøre. I tillegg til safariområdene er det også mange strender som er godt egnet til heste safari.
Søkeresultater
Ingen søkeresultater
0-0 av 0