Søkekriterier
  • Land
Luksus safari Afrika

Luksus safari Afrika  

Hos Blixen Tours er vi spesialister på Luksus safarier i Afrika. Enten det er med luksus-fly rundt til de fineste camps og lodges, togtur gjennom Afrika eller en reise hvor få andre har vært.

Nøye utvalgte lodges, camps og hoteller finner man i boken Blixen Tours Platinum og på våre nettsider. I tillegg har vi laget en rekke pakker som inneholder noen av de beste Afrika safari kombinasjonene.

Vi skreddersyr naturligvis ethvert ønske både med utgangspunkt i vårt materiale, men også utover dette. Det kan være en bryllupsreise eller en golfreise, og det kan være med innhold som varmluftsballong, elefant ridning eller det ultimate velvære. Hva det enn måtte være, vil innkvarteringen være stilfull og servicen på topp.
Det er en magisk følelse å sveve lydløst over den Afrikanske savannen med nesten uendelige varianter av dyreliv og tidløse landskap mens solen langsomt stiger opp i horisonten.

På safarien er det naturligvis også sammenheng mellom pris og kvalitet, og man kan forvente innkvartering med fremragende service og beliggenhet, ofte i områder med eksklusiv adgang, så det vil kun være få andre biler selv i de beste områdene.
Søkeresultater
1-12 av 12
1-12 av 12