Søkekriterier
  • Land
Safari og strandferie

Safari og strandferie  

Det er sjelden langt fra Afrikas safari områder til eksotiske strender hvor krystallklart hav, korallrev og spennende kulturer kan oppfylle alle drømmer om badeferie.

En safarireise i Afrika er full av fantastiske opplevelser og inntrykk. Opplevelser som i etterkant kan fordøyes med en avslappende strandferie i Det indiske hav. Er man på safari i de klassiske safari landene som Kenya, Tanzania og Sør-Afrika er det ikke langt til de vakre strendene i Det Indiske Hav med krystallklart hav. Besøk for eksempel Mombasakysten i Kenya, fortryllende Zanzibar, den frodige vulkanske øya Mauritius eller paradiset Seychellene. Hos Blixen Tours har vi spesialisert oss på å sette sammen en kombinasjon av safari og strandferie som passer dine ønsker.

Badeferie ved Mombasakysten
Kenyas kyst har hoteller i alle kategorier enten du bare vil slappe av og fordøye spennende safariopplevelser eller om du ønsker å være mer aktiv med f.eks alle typer vannsport forsøker vi å finne det som er riktig for deg. Her kan man oppleve dykking / snorkling ved korallrev, fiske etter havets storvilt, spennende Swahili kultur, golf og ypperlige matopplevelser.

Krydderøya Zanzibar
Etter en kort flytur fra Kenya og Tanzania kommer man til idylliske Zanzibar som fascinerer med sin blanding av Stone Town’s 1001 natt’s eventyr og strender i verdensklasse

Mauritius - den eksotiske vulkanske øya
Lenger ut i Det indiske hav kun noen få timers flytur fra Sør-Afrika ligger den frodige øya Mauritius. Her kan du nyte en strandferie på noen av de mest luksuriøse strandhoteller i Det indiske hav.

Paradiset Seychellene
Seychellene er et av de mest eksklusive reisemål i Det indiske hav. Kjent for å ha noen av de beste strendene i verden samt de ikoniske granittklipper. En øygruppe med sitt unike dyreliv, frodig vegetasjon og ikke minst de kritthvite strendene er dette et eksotisk paradis.

Nedenfor kan du se noen av mulighetene for kombinasjonsreiser med safari og badeferie i Afrika med Blixen Tours.

Søkeresultater
1-16 av 16
1-16 av 16