Har du spørsmål?

Vi besvarer gjerne dine spørsmål - Ring:

35 900 901

ÅPNINGSTIDER:
Mandag - fredag 8 - 16.

Foreldreløse elefanter i Nairobi - The David Sheldrick Wildlife Trust

Foreldreløse elefanter i Nairobi - The David Sheldrick Wildlife Trust

The David Sheldrick Wildlife Trust er et prosjekt startet i 1977. Formålet er å ta seg av etterlatte elefantunger, inntil de er store nok til å komme tilbake i naturen.

De siste fjorten dagene har vi fulgt et dokumentarprogram på TV om de dyktige dyrepasserne på internatet i det østafrikanske landet Kenya.
The David Sheldrick Wildlife Trust har stor suksess med å bringe foreldreløse elefanter tilbake i deres naturlige omgivelser. Dyrepasserne gør et fantastisk arbeid, og deres kunnskap og erfaring har reddet mange små elefantliv.

Elefantens sosiale atferd og imponerende fremtreden fasinerer oss gang på gang. I Kenya er det gode muligheter for å oppleve elefantene i deres naturlige omgivelser.

Kenya har noen av verdens mest berømte safariparker, hvor man kan betrakte store antall av det imponerende dyret på nært hold.


Blixen Tours arrangerer reiser til Kenya, hvor du kan besøke små elefantunger i The David Sheldrick Wildlife Trust. Heretter arrrangerer vi en reise, hvor du kjører safari i noen av landets mest berømte parker. Eventuelt i Kenyas største nasjonalpark Tsavo, hvor de foreldreløse elefantend settes fri, når de er istand til å klare seg selv.

Har de små elefantene også trampet seg vei inn i ditt hjerte, og du drømmer om et besøk på The David Scheldrick Wildlife Trust, er du velkommen til å kontakte oss.

Besøk The David Sheldrick Wildlife Trust
Se våre reiser til Kenya her