Om Blixen Tours

Om Blixen Tours

Blixen Tours er et dansk- og norskeid reisebyrå, som spesialiserer seg på å arrangere reiser til Afrika, Det indiske hav og Midt-Østen.

Historien om Blixen Tours startet da søskenparet Henriette og Heine B. Sørensen sendte de første reiselystne gjestene av gårde til Afrika i 2003. Henriette har reist og bodd en årrekke i Afrika, og som så mange andre har hun tapt sitt hjerte fullstendig til dette fascinerende kontinentet.

"Store reiseopplevelser handler ofte om små detaljer"


Blixen Tours ble resultatet av hennes fascinasjon og har nå vokst fra et ”en-kvinnes” foretak til et unikt spesialisert reisebyrå i både Danmark og Norge, bestående av en kompetent medarbeidergruppe med det til felles at vi brenner for Afrika.
For oss er Blixen Tours både en lidenskap og en forretning. Uansett hva vi gjør, gjør vi det helhjertet. Vi skreddersyr reiser – både individuelle og grupper – og vi lever oss inn i enhver forespørsel.

Vi tror på kjerneverdier som god rådgivning og service når drømmereisen skal realiseres, og går aldri på kompromiss med kvalitet eller sikkerhet.

Dessuten tror vi at store reiseopplevelser ofte handler om små detaljer.