Beskrivelse

Vumbura Plains

Moderne og minimalistisk luksuscamp
Denne campen ligger i et privat reservat i den nordligste delen av Okavango deltaet, som byr på safariopplevelser til lands og til vanns blant en rik variasjon av dyr og landskap.
 
Til tross for omgivelsene er Vumbura Plains ikke en helt tradisjonell safaricamp; suitene er bygd på opphøyde plattformer og er åpne på tre sider med stoffgardiner mellom rommene, som bølger i brisen og skaper illusjonen av å være ombord på et skip.
 
Barn
Barn over 12 år er velkommen. Barn mellom 8-12 år er tillatt dersom hele campen bookes. Barn under 8 år aksepteres generelt ikke.
 
Vumbura Plains er en åpen camp hvor viltet kommer helt tett innpå. Rommene og gangstiene er hevet over bakken og er derfor ikke egnet for mindre barn.
 
Velegnet for par
Rikt på dyreliv
Luksus safaricamp
Privat mini-basseng
FASILITETER Vumbura Plains
Restaurant, bar, lounge og utsiktsdekk med liggestoler som også kan brukes til å nyte stjernehimmelen når mørket faller på.
Takket være de varierte biotopene i reservatet, er det mulig å se stort sett alle de forskjellige dyrene som finnes i det frodige deltaet, bl.a. Big 5 og de sjeldne Red Lechwe og Sable-antilopene. Safari-aktivitetene foregår med Landrover, til fots eller med mokoro kano. Dersom det er nok vann i den nærliggende kanalen kan man også dra på safari med motorbåt.
 
All Inclusive
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i mokoros (utskåret trestamme/kano)
Safari - i åpne 4x4
Safari - liten båt med motor
Safari - tilbud om vandresafari
Suvenirbutikk