Information iht. Coronavirus

Blixen Tours

OPPDATERT 28. JULI 2021 KL. 11.53

 

Aktuell informasjon om Coronavirus / Covid-19 fra Blixen Tours Norway

 
Vi arbeider for å få den rette informasjonen ut til alle. Er reisen din langt frem i tid og du ikke har hørt fra oss enda, er dette på grunn av at akkurat nå prioriterer de som har en nærmere avreisedato. Vi setter stor pris på lojaliteten og tålmodigheten dere har vist oss.
 

 

UD Reiseråd

Vi anbefaler å sjekke UD sine reiseråd før dere planlegger en reise. I tillegg finnes det mye nyttig og oppdatert informasjon på sidene til FHI. Reiserådene er ikke et forbud mot å reise, men anbefalinger mot å reise til røde land. Pr i dag gjelder dette for reiser med utreisedato t.o.m. 10. august 2021. Her følger vi til enhver tid UD sitt reiseråd. 
 
Det er viktig at dere før en eventuell reise sjekker hva reiseforsikringen deres dekker, og at dere sjekker om reiseforsikringen deres dekker innbetalt depositum ved en evt. avbestilling.
 
 

Er det mulig og sikkert å kjøpe en ny reise nå?

 
JA! Vi forstår usikkerheten som dere kan ha for å reise i denne uforutsigbare tiden. Ønsket om å vente med å bestille til man har bedre oversikt, kan hindre dere i å få et godt tilbud.
 
I den sammenheng har Blixen Tours Norway opprettet en gratis ”Bestill Trygt Garanti”, så du med trygghet kan bestille reisen din for 2021 og 2022.
 
”Bestill Trygt Garanti” betyr at hvis alle reiser til destinasjonen din fortsatt eller igjen frarådes med bestemt dato, tilbyr vi muligheten til å avbestille reisen med full tilbakebetaling av det innbetalte beløpet direkte fra oss. Dette gjelder også innbetalt depositum.
 
Ønsker du å avbestille reisen uten at det frarådes reise til destinasjonen, vil våre normale avbestillingsbetingelser være gjeldende.
 
Du har også mulighet til å endre reisedatoene. Ved nye reisedatoer kan prisen endre seg både opp eller ned avhengig av prissesong for reisen.
 
 

Jeg skal snart reise til et land som UD fraråder unødvendige reiser til, kan jeg kansellere reisen?

 
Ja. Blixen Tours garanterer full refusjon hvis reisen til destinasjonen din frarådes på avreisetidspunktet.
 
 

Jeg ønsker fortsatt å gjennomføre reisen, tross UDs veiledning, kan jeg det?

 
Det korte svaret er - Ja. UDs reiseråd er veiledende, av den grunn er det ditt personlige valg om du ønsker å reise. En stor del av våre destinasjoner i Afrika, Det indiske hav og Midtøsten har allerede åpnet opp for at norske gjester kan reise dit, av den grunn er det i de fleste tilfeller mulig å gjennomføre reisen hvis du ønsker.
 

 

Vi er medlem av Reisegarantifondet

 
Kjøper dere en pakkereise er dere alltid sikret at pengene refunderes hvis reisen ikke kan gjennomføres. 
 
 
 

Hold deg oppdatert på forholdsregler:

 
Der er satt i gang mange nye initiativ for å forhindre smittespredning, av den grunn kan man forvente at det er innført forhåndsregler på destinasjonen, som begrenset antall personer i heisen på hotellet, bruk av håndsprit før adgang til restauranter og maks antall personer i bassenget.
 
Landet og destinasjonen som besøkes kan ha spesielle krav og regler. Disse forholdsreglene varierer og justeres konstant – av den grunn er det den reisendes eget ansvar å holde seg oppdatert på gjeldende regler. Vi anbefaler derfor at du holder deg oppdatert både før og under reisen. Det anbefales å forhøre seg med hotellansatte ved ankomst.