Hotellbeskrivelse

The Palace Downtown

Luksus sentralt i Dubais bysentrum
Midt i Downtown Dubai ligger The Palace Downtown (tidligere The Palace, The Old Town) omgitt av både tradisjonell arabisk kultur og symboler på Dubais status som en moderne og høyteknologisk metropol.
 
”Old Town”-bydelen ligger på en øy, som i tillegg til hotellet også huser Burj Khalifa (verdens høyeste bygning), de to enorme shoppingsentrene Dubai Mall og Souk al Bahar, og De dansende fontener - The Dubai Fountain, som overgår Bellagio i Las Vegas.
 
Det elegante bassengområdet er det perfekte sted å nyte solen, og når sulten melder seg, er hotellets prisbelønte Argentinske restaurant anbefalelsesverdig.
 
Velegnet for par
Beliggenhet
Arabisk stil
Flere restauranter
FASILITETER The Palace Downtown
Midt i Downtown Dubai ligger The Palace Downtown, omgitt av både tradisjonell arabisk kultur og symboler på Dubais status som en moderne og høyteknologisk metropol.
Tre internasjonale restauranter, 24 timers roomservice, Internett, spa, svømmebasseng, treningssenter, tennis- og squashbaner (befinner seg utenfor hotellets område), møte- og konferansefasiliteter, barberer og frisør.
Bibliotek
Concierge
Fitness senter
Internett, trådløs
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Svømmebasseng
Vaskeriservice
PRISINDIKASJON The Palace Downtown
5 NETTER FRA
kr. 18.795 pr person
Fra pris i lavsesong (mai - september)
5 NETTER FRA
kr. 21.995 pr person
Fra pris i høysesongen (oktober - april)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flybillett Oslo – Dubai t/r med Emirates
  • Flyskatter
  • Transport Dubai flyplass – hotell t/r
  • 7 x overnattinger på The Palace Downtown i Deluxe Room Lake View inkl. frokost
  • City Sightseeing Dubai "Hop on Hop off"-bus 1 dag
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.