Beskrivelse

House in the Wild

Ambisiøs drøm ble til et unikt fristed for dyr og mennesker
For mange år siden forelsket Wood-familien seg i området Enonkishu, som ligger i Kenyas dyrelivsrike Mara-region. Her, i det private Enonkishu Conservancy, ønsket de å skape et fristed for dyreliv og mennesker og bygge en eksklusiv, men avslappet leir som drives i harmoni med naturen og det lokale stammefolket, masaiene.   
De ønsket å være selvforsynt med alt fra mat til energi - og det de ikke kunne dyrke selv, skulle de skaffe fra lokalområdet. Den ambisiøse drømmen lyktes, og familien har skapt et eventyrlig sted der gjestene blir skjemt bort med avslappet luksus, privatliv og uforglemmelige opplevelser.
Velkommen til House in the Wild.
 
Suiter, hytter eller villaer ”in the wild” 
På House in the Wild kan du bo i en av de 6 vakre suitene i The Main Lodge, som alle har 1 eller 2 soverom og lett tilgang til fellesområdet, hvor det er en nydelig spiseplass med en vakker swahilibar og basseng. Du kan også bo i en av de 6 lodgene som ligger spredt rundt i landskapet, eller i en av de 3 eksklusive private villaene, som passer for den store familien eller gruppen som ønsker et helt privat safarihjem.
Stilen er rustikk og stilfull med håndlagde møbler, koselige oppholdsrom, bad med naturlig belysning, utendørsdusjer og romslige badekar, store, komfortable senger med myke puter og dyner og verandaer med utsikt over slettene eller Mara-elven. Alt er kjøpt lokalt i Kenya eller håndlaget av dyktige håndverkere.
 
Hvorfor vi liker House in the Wild
Det betyr alt for oss at gjestene våre får oppfylt sine reisedrømmer, og hvis du samtidig kan støtte dyrelivet, naturen og lokalbefolkningen, er det fantastisk. På House in the Wild er det virkelig alle muligheter til å oppfylle reisedrømmene dine. Det er så mange spennende aktiviteter å glede seg over - i tillegg til safari - og menneskene bak gjør sitt ytterste hver dag for å skape opplevelser som både barn og voksne vil huske for alltid. Hos Blixen Tours elsker vi når uforglemmelige opplevelser og respekt for naturen går opp i en høyere enhet.
Barnevennlig
Velegnet for par
Bo i det private Enonkishu Conservancy
Enonkishu ligger i den dyrelivsrike Mara
Åpne firehjulstrekkere på safari
Eksklusivt reservat med få biler
Spennende lodge med mange fasiliteter
Anbefales også for store familier
Mange aktiviteter for barn
FASILITETER House in the Wild
Koselig og avslappet atmosfære - og fantastiske opplevelser
Fra jord til gaffel
Uansett hvor du bor på House in the Wild, kan du glede deg til å sette deg ned til deilige, ferske og sunne retter, der de fleste ingrediensene kommer rett fra kjøkkenhagen eller stallen på gården. På toppen av det hele serveres middagen om kvelden under stjernene ved leirbålet eller inne i spisestuen ved peisen.
 
House in the Wild er mye mer enn safari
Uforglemmelige safariopplevelser står på ønskelisten når du besøker det dyrelivsrike Mara-området. Enonkishu Conservancy er hjemsted for et rikt dyreliv. I tillegg til safari tilbyr House in the Wild mange andre spennende aktiviteter - inkludert mye som barna vil elske å delta i, for eksempel å plante et tre eller plukke ingrediensene til middagen. Du kan også hoppe i bassenget med barna eller nyte en massasjebehandling. Du kan også spille tennis eller ulike koselige hagespill som krokket.
 
Den ville afrikanske naturen kan også oppleves uten å sitte i et firehjulsdrevet kjøretøy - på en bakketopp med en gin & tonic eller en ferskpresset juice i hånden mens du nyter solnedgangen. Nyt frokosten i det fri og opplev hvordan slettene våkner med solens første stråler, eller dra på vandresafari og kom tett på det du ikke kan se når du kjører bil. Du kan også dra på fisketur på Mara-elven.
 
Det er en helt spesiell opplevelse å besøke det lokale masaifolket og oppleve deres hverdagsliv. Ta barna med på et spennende og lærerikt besøk på landsbyskolen, eller besøk Moses', en av leirens safariguider, familiegård der det drives kvegoppdrett.
 
Lodgen arrangerer også utflukter til Rhino Sanctuary, et barnehjem for neshorn, eller en utflukt til Mara Elephant Project, der du får høre om hva som gjøres for å beskytte de fascinerende kjempene - eller hva med å oppleve den afrikanske savannen fra oven i helikopter eller varmluftsballong?
 
All Inclusive
Bordtennis
Fisketurer kan arrangeres
Internett
Lounge/bar
Privat svømmebasseng
Restaurant(er)
Romservice
Safari - i åpne 4x4
Safari - mulighet for kveldssafari
Safari - tilbud om vandresafari
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Tennisbane
TV
Vaskeriservice