Beskrivelse

Karen Blixen Camp

Autentisk og avslappet safari i naturskjønne omgivelser
Ved bredden av den svingete Mara-elven ligger en camp, hvor de ville dyrene lever uforstyrret i den storslåtte naturen, som omgir denne tidløse delen av det afrikanske kontinentet.
 
I Karen Blixen Camp møtes den stemningsfylte auraen av en klassisk safari fra begynnelsen av 1900-tallet deg med en autentisk og avslappet atmosfære. De sandfargede kanvasteltene og de mørkepolerte tregulvene understreker kolonistilen, og campen er møtet med den rene og uforfalskede afrikanske naturen.
 
Vannet i Mara-elven er livsnerven til områdets mangfold av dyr som beveger seg fritt i området rundt leiren. Men inne i teltet ditt og under dynen på sengen, kan du la roen senke seg over lyden av flodhestene i vannet, latteren fra hyenene - og kanskje til og med lyden av et løvebrøl i den afrikanske nattens stjernehimmel.
Barnevennlig
Velegnet for par
Et av verdens beste safariområder
Eksklusivt reservat med få biler
God beliggenhet ved Mara
Åpne safaribiler og dyktige guider
Spennende camp med mange fasiliteter
FASILITETER Karen Blixen Camp
Autentisk og eksklusiv safari i et helt spesielt reservat

En camp i hjertet av dyreriket

 
Utformingen av leirens telt er enkel, men med tilhørende privat dusj og toalett, tregulv, veranda og ekte seng, heves likevel leirens nivå litt høyere enn andre steder.
 
Fra leirens restaurant, lounge og bar er det en fantastisk utsikt over det helt spesielle livet som Mara-elva er kjent for, og du må bare la deg imponere av disse utsøkte naturopplevelsene som utspiller seg rett foran øynene dine.
 

Bærekraftig turisme

 
Campen ligger i det helt unike Mara North Conservancy, som ble etablert da mange jordeiende massaier i området gikk sammen for å lage et reservat hvor det skulle være et spesielt fokus på bærekraftig turisme.
 
Det betyr at det er færre turister i dette området, at det er kontroll på hvor mange biler som oppholder seg på samme sted – f.eks. ved en flokk med løver – og det betyr også at dyrelivet i dette området har utviklet seg i en meget positiv retning og Mara North Conservancy er faktisk preget av sin høye konsentrasjon av vilt.
 

I denne delen av Mara kan du derfor forvente en mer autentisk, intim og eksklusiv safari.

 
I Karen Blixen Camp er det også opprettet en skole med fokus på opplæring av kokker samt IT-språk- og skogfag, som sammen med en rekke bærekraftige tiltak i campen er med på å skape et bærekraftig fotavtrykk og muligheter for lokalbefolkning.
 

Slapp av i de varme timene

 
I de varme timene mellom morgen- og kveldsafariene er det opplagt å slappe av med en dukkert i leirens basseng, en afrikansk massasje eller avslapping i salongen, hvor du bare kan la roen sette seg mellom opplevelsene.
 

Prøv andre safarialternativer

 
Det er også mulighet for å dra på nattsafari eller gå turer med erfarne guider og Masaier for å se bushen og slettene på en annen måte. Du kan også besøke en Masai-landsby, en skole eller dra på tur med luftballong, hvor du svever lydløst over slettene og dyrene - og ser det utrolige livet på savannen ovenfra.
 
Videre må du ikke gå glipp av et måltid eller piknik ute i naturen – med den såkalte bush-breakfast og bush-dinner.
All Inclusive
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åpne 4x4
Safari - mulighet for kveldssafari
Safari - tilbud om vandresafari
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Vaskeriservice