Beskrivelse

Ol Donyo Lodge

Elegante private villaer med basseng og utendørs soveområde på takterrassen
Ol Donyo Lodge ligger på den afrikanske savannen, i hjertet av Chyulu Hills. Her venter uforglemmelige safariopplevelser deg i bil, til fots, på terrengsykler eller på hesteryggen – det er hvis du klarer løsrive deg fra den fantastiske utsikten fra din private terrasse, med den uendelige savannen, dyrelivet som drikker ved vannhullet og Mount Kilimanjaro i det fjerne.
 
Barnevennlig
Velegnet for par
Safari på hesterygg
Utsikt over Kilimanjaro
Terrengsykling på savannen
Safariopplevelser
FASILITETER Ol Donyo Lodge
Opplev Afrikas storslåtte natur og dyreliv på guidede safarier om morgenen, ettermiddagen eller natten, hvor du kan oppleve dyrene som er mest aktive når mørket faller.
Du kan lære å følge dyrespor, og du kan få servert frokost eller middag midt ute på savannen med utsikt over dyr som beiter med Kilimanjaro-fjellet i bakgrunnen.
 
På hytta kan du slappe av ved ditt private basseng eller ved det større fellesbassenget og nyte solen og de fantastiske omgivelsene - eller unn deg en massasje i villaen din. Du kan også tilbringe timer på utkikksdekket der du har perfekt utsikt over elefanter, antiloper og sjiraffer, som kommer og drikker ved vannhullet rett ved lodgen.
 
Lounge/bar
Restaurant(er)
Romservice
Safari - i åpne 4x4
Safari - mulighet for kveldssafari
Safari - tilbud om vandresafari
Shuttle Service
Spa/velvære
Svømmebasseng