Hotellbeskrivelse

Faarufushi Maldives

Faarufushi ligger på Raa Atollen, rett ved siden av et av de fineste husrevene på Maldivene.
Røde, oransje, hvite, rosa og lilla farger bukter seg som en bølgedal foran deg, forvandler seg til en frodig undervannsskog, hvor du må svømme under overheng og gjennom små huler, hvoretter landskapet igjen strekker seg ut i enda en fargerik ås. De eneste lydene er susing fra dykkerutstyret og bobler fra inn- og utpustingen. Et mylder av fargerike fisker svømmer rundt i korallrevet, de skjuler seg lynraskt og dukker straks opp igjen. Du kan bruke hele dagen i denne fortryllende undervannsverdenen, men oksygenmåleren på armen din forteller deg at du snart må søke opp mot overflaten.
 
Et varmt og smilende ansikt hjelper deg opp på båten og spør interessert om din opplevelse under overflaten. Da din entusiastiske historie er slutt, starter båtens motor å seile deg tilbake mot land. Solen og vinden tørker dråpene på ditt ansikt og din solbrune kropp. Du lukker øynene og vender ansiktet opp mot solen. Et dypt tilfreds sukk får hele kroppen din til å smelte av velvære. Skulle ønske denne ferien på Faarufushi aldri tok slutt…
 
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Fantastisk husrev
Rolig atmosfære
God service
3 restauranter
FASILITETER Faarufushi Maldives
Dykkeropplevelser, spaopplevelser, gastronomi og et hjertevarmt hotelpersonale i særklasse.
Faarufushi ligger litt over 50 minutter med sjøfly fra Malé lufthavn, eller omtrent 40 minutter med lokalfly til en nærliggende lufthavn og derfra omtrent 10 minutter med speedbåd til hotellet. Begge løsningene gir en vakker og spennende start på ferien.
 
Faarufushi er en liten eksotisk perle, og så snart du setter føttene i sanden på øyen, vil du føle roen og den avslappende atmosfæren. Personalet er i en klasse for seg selv, og de gjør hver dag deres ytterste for å få gjestene til å føle seg hjemme.
 
Dagene i dette lille paradiset vil være fylt med avslapning, velvære og tid til hverandre. Timene kan enkelt tilbringes på stranden, ved bassenget, og i de sjarmerende bungalowene og suitene - men Faarufushi har mer å tilby enn som så. Den uvanlig vakre Raa Atollen har gjemt et fortryllende korallrev, som må være enhver dykkers drøm å utforske. Med hotellets dykkesenter kan du ta for deg oppdagelser på revet med dykkerutstyr eller med snorkel og dykkerbriller og se tusenvis av fargerike fisker og en eventyrlig skog av koraller. Du kan også seile ut i solnedgangen, se delfiner og fiske i det dype hav.
 
Er du interessert i sport og action, finner du et fitnessenter, hvor det er bl.a. tredemøller med utsikt over havet. Her er vannsportsenteret, hvor du kan finne utstyr til katamaranseiling, brettseiling, vannski, kajakk, jetski og SUP.
Når det skal være fullstendig ro og avslapning på programmet, så er Nika Spa det beste stedet du kan være. Her får du de mest avslappende spa- og massasjebehandlinger og i tillegg kan du slappe av i dampbadet og i bassenget, få ordnet neglene og flere gange i uken er der mulighet for å trene yoga.
 
På Faarufushi er maten også i en egen klasse for seg selv. Her finner du tre restauranter, der alle serverer a la carte om kvelden, og hvis du ønsker det, kan du ta din kjære i hånden og få servert middagen på en sandbank ute under stjernene - og hvilken bedre måte å avlutte sin dag i paradis på enn med en kjølig drink i solnedgangen, med tærne dyppet i det lune hav, etterfulgt av en romantisk middag i stearinlysets skjær med din eneste ene.
 
Værelser
Faarufushi tilbyr totalt 79 eksklusive, romslige og komfortable bungalows på 117-227 m2, samt Island Residence på 331 m2 for familien eller den store gruppe som ønsker litt mer plass, privat basseng og direkte tilgang til stranden.
 
Beach Bungalow og Beach Retreat med basseng ligger på den kritthvite strand med utsikt over havet. Ocean Retreat og Ocean Suite ligger ute over det turkisblåe vann og begge gjemmer på et privat basseng, direkte tilgang til havet fra terrassen og en uendelig utsikt over Det Indiske hav.
 
Alle bungalowene og suitene har også gulv-til-tak vinduer, et eksotisk badeværelse, hvor rommene på stranden har utendørs dusj, privat overbygd terrasse, minibar, kaffe- og tefasiliteter, vinkjøler, aircondition og takvifte, TV, internettilgang og mye mer.
 
Full beskrivelseMindre beskrivelse
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
TV
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
PRISINDIKASJON Faarufushi Maldives
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
7 NETTER — BEACH BUNGALOW
Periode
Voksen
09.10.21 - 31.10.21
35.295
7 NETTER — OCEAN RETREAT WITH POOL
Periode
Voksen
09.10.21 - 31.10.21
42.695
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 900 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flybillett Oslo - Maldivene t/r på økonomiklasse og billigste billettype med flybytte underveis
  • Transport Malé flyplass - Faarufushi
  • 7 netter i den nevnte romkategorien
    • Inkl. halvpensjon
  • Flyskatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.