Rundreise beskrivelse Unikt tilbud - Lei en øy

Lei en hel øy på Maldivene – velg blant 2 av verdens mest eksklusive øy-resorts!

Lei en hel øy på Maldivene – velg blant 2 av verdens mest eksklusive øy-resorts!

"Det siste paradis på jorden." Slik blir en veldig spesiell øygruppe i Det indiske hav ofte beskrevet - Maldivene. Og Maldivene er virkelig et paradis. De små koralløyene med kritthvite sandstrender, med mange palmer, lyser opp som små skinnende perler i det turkisblå vannet når du nærmer deg øygruppen i sjøflyet.
 
På grunn av tiden vi er i - har du nå en unik mulighet til å leie en hel øy! Du kan faktisk velge mellom 2 av Maldivenes mest eksklusive øy resorts. Inviter familien eller vennene dine til å bli med i den 5-stjerners barfotluksusen på Maldivene - hvor du har hele øyen for deg selv! De to Soneva resortene - Soneva Jani og Soneva Fushi - tilbyr hver sin deilige gourmetmat på øya, en service i verdensklasse og luksuriøse villaer med direkte tilgang til fantastiske uberørte korallrev og utsikt over kritthvite sandstrender.
 
Her får du avslappende barfotsluksus i den rene Robinson Crusoe-stilen, blandet med rendyrket velvære i form av elegante private villaer og luksuriøse spa-fasiliteter. Soneva-kjeden byr på noen av verdens beste resort - og nå har du den eksklusive muligheten til å leie hele resortet og invitere så mange du vil!
 
Soneva Jani
Hos Soneva Jani får du hele øya for deg selv - 27 eksklusive villaer totalt. Fra Maldivenes hovedflyplass kan du for eksempel ta det private vannflyet til øya - en naturskjønn 40 minutters flytur. Soneva Jani har noen av de mest fantastiske og største vannvillaene på Maldivene - bygget på stolper i den store asurblå lagunen. Den minste villaen er 416 kvm og den største vannvillaen er en imponerende 1 226 kvm og består av 2 etasjer med totalt 4 soverom, stort basseng, vannsklie, badstue, dampbad, treningsrom og TV-stue. Flere av villaene har også den unike egenskapen at du kan åpne taket med en knapp ved siden av sengen din - ikke bare et vindu - men hele taket skyves til siden slik at du har direkte utsikt til stjernene fra sengen din. Hvilke villaer du vil bo i - det er opp til deg.
 
I tillegg til store villaer, tilbyr Soneva Jani også Cinema Paradiso, en kino bygd på stolper over havet, hvor dere kan se en film sammen under stjernene. Siden du har hele øya for deg selv, er det opp til deg hvor du vil at måltidene skal serveres - enten det er i selve villaen, stranden, vinkjelleren eller en av restaurantene.
 
Soneva Fushi
Den største av de 2 øyene. De fleste villaene ligger rett på stranden. På øya er det 71 villaer i størrelse fra ett-roms villaer på 235 kvm til en villa - The Private Reserve - med ikke mindre enn 9 rom fordelt på 5 540 kvm! I likhet med søsterhotellet er dette et av Maldivenes mest eksklusive resort - som ligger i Baa Atollen, UNESCO Biosphere Reserve, kjent for å være et av de beste stedene i verden å svømme med Djevelskater og hvalhaier.
 
Priser:
Pris for leie av hele øya: 1.275.000 norske kroner per natt. (for minimum 3 netter)
 
Halvpensjon (per natt): Voksen: 2 200,- kr / barn 1.150,- kr.
Alt inkludert (per natt): Voksen: 4.750,- kr / barn 2.500, - kr.
 
Prisen inkluderer ikke
Flyreisen & transfer (spør om pris)
Avbestilling og reiseforsikring
Tips
 
Mulige datoer
Soneva Jani: 1. - 25. juli 2020
Soneva Fushi: 1. - 25. juli og 1. - 30. september 2020
 
Kontakt oss for å høre mer
InnkvarteringVelg mellom

Soneva Jani

Krystallklart vann, elfenbenshvite sandstrender og vakre private villaer

Soneva Fushi

Barfots-paradiset for den moderne Robinson Crusoe