Hotellbeskrivelse

Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa

Barr Al Jissah ligger ut mot Al Jissah-bukten ved Omans hovedstad Muscat
Omgitt av ørken, fjell og den Arabiske Gulf. På resortets 124 hektar er det plass til ikke mindre enn tre forskjellige hoteller med hvert sitt tema, i tillegg til Omans største private Spa. Det lyder storslagent og imponerende, og det er det også! Variasjonen og størrelsen gjør at det ikke virker som om du er på en enkelt resort, og de vakre, luksuriøse omgivelsene får deg til å føle deg som en meget priviligert gjest.
Barnevennlig
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Eksklusivt hideaway
Stor strand
Privat strand
FASILITETER Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa
På resortets 124 hektar er det plass til intet mindre enn tre forskjellige hoteller med hvert sitt tema, samt Omans største private Spa.
Gjester på alle de tre hotellene har adgang til privat strand, privat elv, 6.000 m2 svømmebassenger (sammenlagt), tennisbaner, helsestudio, spa, badstue, dampbad, jacuzzi, båtturer, dykkersenter, snorkling, seilbåter, windsurfing, marked og forskjellige utfluktsmuligheter.
 
Gjester på Al Husn-hotellet har dessuten adgang til enda en privat strand, privat helsestudio, bibliotek, sigar lounge og eksklusivt fellesområde. På hotellene finnes det 14 restauranter og 5 barer.
Butikker
Concierge
Fitness senter
Forretningssenter
Internett, trådløs
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Restaurant(er)
Romservice
Shuttle Service
Skjønnhetssalong
Spa/velvære
Svømmebasseng
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
PRISINDIKASJON Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Fly fra Oslo - Muscat med 1 bytte underveis
  • Flyskatter
  • Privat transport flyplass - hotell t/r
  • 7 netter på Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa med frokost & middag
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.