Beskrivelse

&Beyond Phinda Forest Lodge

Bærekraftig luksus i Afrikas sjeldne Sand Forest
I KwaZulu-Natal, i hjertet av et av Afrikas mest unike og sårbare økosystemer, den sjeldne og utrydningstruede Sand Forest, ligger den idylliske og eksklusive &Beyond Phinda Forest Lodge. Lodgen er en av verdens første miljøvennlige lodger, og er nøye utformet i harmoni med naturen, slik at den nesten er usynlig i omgivelsene.
 
Når du ikke er på spennende safari og opplever Afrikas "Big 5" og over 430 fuglearter, kan du fordype deg i de fantastiske omgivelsene på lodgen og i den eksklusive suiten din, der du kan slappe av på verandaen og nyte den fantastiske utsikten over skogen og de små dykkerantilopene som ofte kan sees beite nedenfor.
 
Bidra til å beskytte den truede Sand Forest
Phinda Forest Lodge er kjent for sitt engasjement for bærekraft og naturvern. Lodgen spiller en viktig rolle i å beskytte det skjøre Sand Forest-økosystemet, som er hjemsted for en rekke sjeldne og truede arter, blant annet ulike fuglearter, små pattedyr som dykkerantiloper og et rikt mangfold av planter. Økosystemet er svært sårbart og trues av menneskelige aktiviteter som jordbruk og avskoging, noe som gjør bevaringsarbeidet i områder som Phinda Private Game Reserve spesielt viktig. På Phinda Forest Lodge får du en unik mulighet til å oppleve et av Afrikas mest spesielle naturmiljøer samtidig som du bidrar til bevaringsarbeidet.
 
Big 5 safari, neshornmerking og en natt under stjernene
Hver dag kan du dra på en spennende safari i det 29 866 hektar store reservatet, som er hjem til Afrikas "Big 5" og over 430 fuglearter. Lodgen tilbyr også en rekke spennende aktiviteter som spesialiserte sporings- og vandringssafarier for å utforske det rike biologiske mangfoldet i sandskogen, overnatting under stjernene og sporadisk deltakelse i bevaringsprosjekter som merking av neshorn eller pangolin mot ekstra kostnad.
 
Etter en dag med eventyr kan du slappe av med Healing Earth-behandlinger på lodgens spa eller nyte utsikten fra evighetsbassenget og soldekket, som har panoramautsikt over den åpne sletten. Når mørket faller på, kan du samles rundt hyttens sentrale peis, som er inspirert av veverfuglens rede, for å nyte en drink og dele historier fra en spennende dag.
 
Derfor er Phinda Forest Lodge spesiell
Lodgens beliggenhet i den sjeldne sandskogen er unik, og utsikten fra fellesområdet og suitene er så idyllisk. Phinda Forest Lodge er spesiell på alle måter - både når du fordyper deg i de mange spennende naturopplevelsene og når du bare vil slappe av.
Barnevennlig
Velegnet for par
Vakre naturomgivelser
Ligger i den sjeldne Sand Forest
Eksklusive suiter
Big 5-safari
Ta del i naturvern
Opplev zulu-kulturen
FASILITETER &Beyond Phinda Forest Lodge
Vakre suiter som inviterer skogen inn
Phinda Forest Lodge tilbyr 16 suiter med gulv-til-tak-vinduer som inviterer skogen inn, mens den tette trekronen gir skygge og privatliv. Suitene står på påler over skogbunnen, der små dykkerantiloper ofte kan sees beite under. Hver suite har egen veranda hvor du kan nyte utsikten over skogen, og en personlig minibar med favorittdrikkene dine.
Fitness senter
Internett
Lounge/bar
Restaurant(er)
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Vaskeriservice