Rundreise beskrivelse Big 5-safari og strandferie på Mosambiks kyst

En eksklusiv reise fra safari i bushen til avslapping på stranden

En eksklusiv reise fra safari i bushen til avslapping på stranden

Legg ut på et eksklusivt safarieventyr i Phinda Private Game Reserve, og avslutt med luksuriøs avslapning på Mosambiks kyst. Reisen starter med en safari på &Beyond Phinda Forest Lodge, som ligger i den sjeldne og utrydningstruede Sand Forest. Her bor du i eksklusive suiter med glassvegger fra gulv til tak, slik at du kommer tett innpå den vakre skogen. På safariturer får du oppleve dyrelivet i det 29 866 hektar store reservatet, som er hjem til Afrikas Big 5 og mer enn 430 fuglearter. 
 
 
Etter spennende safaridager setter du kursen nordover til kysten av Mosambik, der du tilbringer de neste dagene på det stilige strandresortet White Pearl. Her blir du innkvartert i en luksuriøs bassengsuite som ligger høyt hevet over sanddynene med fantastisk utsikt over havet. Med en 2 km lang sandstrand på den ene siden og uberørt bush på den andre, kan du se frem til en avslappende ferie i herlig fred og ro.
Mulighet for avreise hver dag - kan tilpasses helt etter dine ønsker.
Reisebeskrivelse Safari i Sør-Afrika og luksuriøs strandferie i Mosambik Full beskrivelse
Opphold Lokasjon Innkvartering
Dag 1
Ankomst til Durban
&Beyond Phinda Forest Lodge
Phinda Forest Lodge
La eventyret begynne! Etter ankomst i Durban blir dere møtt av deres private sjåfør som kjører dere de ca. 3 timene til Phinda Private Game Reserve i KwaZulu-Natal-provinsen. Her kan dere se frem til oppholdet på Phinda Forest Lodge.
 
Phinda Forest Lodge ligger i hjertet av et av Afrikas mest unike og sårbare økosystemer, den sjeldne og utrydningstruede Sand Forest. Denne lodgen er en av verdens første miljøvennlige lodger, og er nøye designet i harmoni med naturen, slik at den glir naturlig inn i omgivelsene. Her bor du i en av 16 suiter med gulv-til-tak-vinduer som inviterer skogen inn, samtidig som det tette trekronen sørger for privatliv. Suitene står på påler over skogbunnen, der små dykkerantiloper ofte kan sees beite. Hver suite har en privat veranda hvor du kan nyte den idylliske utsikten over skogen.
Overnatting
4 netter, &Beyond Phinda Forest Lodge
Måltider
Helpensjon og utvalgte drikkevarer
Dag 2-4
Safarieventyr i Phinda Private Game Reserve
&Beyond Phinda Forest Lodge
På safari i Phinda Private Game Reserve
På en typisk safaridag drar vi ut på safari tidlig om morgenen og igjen sent på ettermiddagen, ettersom det er da dyrene er mest aktive. Før morgensafarien serveres det kaffe/te og kjeks. Etter 2-3 timers safari returnerer dere til lodgen hvor frokosten serveres.
 
Så er det tid for en siesta på lodgen. Nyt utsikten over de beitende dyrene fra terrassen, og spis en god lunsj og eventuelt en avslappende Healing Earth eller avslapping ved bassenget før ettermiddagsteen serveres, og dere drar ut på safari igjen i de sene ettermiddagstimene. Dere er tilbake på lodgen før kvelden, hvor middagen venter.
 
Phinda Private Game Reserve dekker et 29 866 hektar stort, fredet viltreservat. Reservatet byr på en av kontinentets fineste safariopplevelser og er hjemsted for Afrikas "Big 5" og mer enn 430 fuglearter. Det er også hjemsted for Sand Forest, et unikt og sjeldent økosystem. Denne typen skog kjennetegnes av sandjord og en tett vegetasjonsstruktur, bestående av høye, slanke trær og en tett undervegetasjon. Sand Forest er hjemsted for en rekke sjeldne og truede arter, blant annet ulike fuglearter, små pattedyr som dykkerantiloper og et rikt mangfold av planter.
 
Phinda Forest Lodge tilbyr en rekke spennende aktiviteter og opplevelser, blant annet spesialiserte sporings- og vandringssafarier, overnatting under åpen himmel og deltakelse i bevaringsprosjekter som neshorn- og pangolinmerking - forhør deg om mer informasjon.
 
Du har mulighet til å oppgradere innkvarteringen til den eksklusive og intime &Beyond Phinda Vlei Lodge. Denne lodgen ligger i skogkanten med utsikt over en åpen eng og et vannhull som tiltrekker seg mange dyr. Her bor du i luksuriøse suiter med store panoramavinduer, noe som gir deg følelsen av å være på safari selv når du er innendørs.
Overnatting
&Beyond Phinda Forest Lodge
Måltider
Helpensjon og utvalgte drikkevarer
Dag 5
Fra bushen i Sør-Afrika til kysten av Mosambik
White Pearl
White Pearl Resort
Etter en siste safaritur om morgenen pakker dere bagasjen og blir kjørt de ca. 2 timene til grensen til Mosambik. Her blir dere hentet av en White Pearl-sjåfør som kjører dere de siste 40 minuttene til det vakre strandresortet hvor dere skal bo.  
 
White Pearl er et stilfullt strandresort som ligger i en beskyttet bukt på Mosambiks kyst. Her er stemningen avslappet og standarden høy, med fokus på at gjestene skal få en så avslappende ferie som mulig.
 
Pakk ut kofferten i en av feriestedets 22 luksuriøse suiter, vakkert plassert blant sanddynene, hevet over bakken på stylter og gjennomtenkt utformet for å beskytte de skjøre økosystemene de ligger i. Alle suitene har utsikt over havet og er innredet i rene linjer, med moderne møbler og farger inspirert av det omkringliggende kystlandskapet. Alle suitene har egen terrasse og basseng, flotte bad med utedusj, et koselig oppholdsrom og mye mer. Len deg tilbake og nyt solen på komfortable solsenger, slapp av ved det private bassenget eller synk ned i et boblebad med utsikt over havet.
Overnatting
4 netter, White Pearl
Måltider
Halvpensjon
Dag 6-8
Luksuriøs avslapning omgitt av bush og hav ved Mosambiks kyst
White Pearl
Diving
White Pearl tilbyr et bredt utvalg av vannsport og naturopplevelser, som dykking, snorkling, kajakkpadling og muligheten til å se delfiner, skilpadder og til og med knølhval i sesongen.
 
Feriestedet er omgitt av en 2 km lang sandstrand på den ene siden og uberørt buskvegetasjon på den andre, noe som skaper en perfekt balanse mellom hav og natur - og en sann oase av fred og glede.
Overnatting
White Pearl
Måltider
Halvpensjon
Dag 9
Hjemreisedag
White Pearl
White Pearl Pool Suite
Dagen er kommet for å reise hjem til Norge eller begi deg ut på nye eventyr. Du blir hentet av sjåføren som kjører deg ca. 1,5 time til Maputo lufthavn, hvorfra du flyr tilbake til Norge med bytter underveis.
Overnatting
White Pearl
InnkvarteringHoteller & Lodger

&Beyond Phinda Forest Lodge

Bærekraftig luksus i Afrikas sjeldne Sand Forest

PRISINDIKASJON Safari i Sør-Afrika og luksuriøs strandferie i Mosambik
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
8 NETTER FRA
Periode
Voksen
16.07.24 - 31.08.24
82.695
01.09.24 - 24.09.24
88.595
25.09.24 - 01.10.24
88.795
02.10.24 - 09.12.24
88.595
10.12.24 - 19.12.24
90.295
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Fly Norge - Durban/Maputo - Norge på økonomiklasse
 • Privat transport Durban - &beyond Phinda Forest Lodge 
 • 4 netter &beyond Phinda Forest Lodge i suite inkludert helpensjon, te/kaffe, utvalgte drikkevarer og 2 daglige safarikjøringer, vandringssafari, klesvask og parkentre
 • Privat transport &beyond Phinda Forest Lodge - White Pearl Resort, Mosambik 
 • 4 netter på White Pearl Resort i bassengsuite inkludert helpensjon, surfebrett, kajakk, fatbikes, padlebrett og snorkelutstyr 
 • Privattransport White Pearl Resort - Maputo lufthavn 
 • Flyskatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.