Rundreise beskrivelse Rovos Rail

Pretoria — Victoria Falls / Victoria Falls — Pretoria

Pretoria — Victoria Falls / Victoria Falls — Pretoria

Bli med på en luksuriøs togreise mellom Pretoria og et av verdens syv underverker; Victoriafallene.
 
Opplev en 1.600 kilometer lang og spennende togreise gjennom et skiftende og ekte afrikansk landskap med den berømte Rovos Rail. Turen går i begge retninger, slik at du selv kan bestemme om du vil starte eller avslutte turen ved det makeløse Victoriafallene. På togturen venter spennende opplevelser også. Turen går gjennom vakkre landskap og på en av verdens lengste uavbrutte togruter. På turen vil du stoppe ved Kennedy Siding, hvor du blir fraktet til Hwange nasjonalpark. Her skal du på en spennende safari hvor du kan være heldig å se sjiraffer, sebraer, geparder, antiloper og ikke minst de berømte "Big 5" - løven, bøffelen, leoparden, neshornet og elefanten.
 
Resten av turen vil du nyte ombord i et av verdens flotteste tog. Her kan du slappe av i suiten din, nyte utsikten i observasjonsvognen eller slå av en prat med de andre passasjerene i loungevognen – dette mens toget ruller avsted gjennom det vakre afrikanske landskapet.
 
Turen i korte trekk
Dag 1 — Pretoria, Warmbaths, Nylstroom, Highveld, Stenbukken vendekrets.
Dag 2 — Bulawo
Dag 3 — The Hide og safari in Hwange Nationalpark
Dag 4 — Victoriafallene
 
 
Kontakt oss for informasjon om mulige avreisedager
Reisebeskrivelse Rovos Rail | Pretoria — Victoria Falls Full beskrivelse
Opphold Lokasjon Innkvartering
Dag 1
Pretoria
Rovos Rail
Rovos Rail
Etter en god natts søvn og frokost på hotellet ditt i Pretoria, kjøres du til Rovos Rail Station i Pretoria, hvor du går ombord i et av verdens vakreste tog. Kl. 10.00 lukker dørene og toget begynner sin reise.
 
Før du møter med de andre passasjerene i togets loungevogn eller observasjonsvogn, kan du slappe av og friske deg opp i den flotte suiten din. Mens det serveres lunsj, kjører du gjennom Warmbaths, som fikk navnet sitt på grunn av stedets mineralvann, og videre til Nylstroom, som den gangs "Voortrekkers" mente var kilden til Nilen fordi byens elv rant nordover.
 
Toget passerer kanten av Highvelds veldig bratte åsside, som er et spennende syn.
 
Middag blir servert mens toget krysser Stenbukkens vendekrets på vei til grensen til Zimbabwe.
 
Vennligst gi passet ditt til toglederen eller en ansatt i gavebutikken før du kommer til grensen til Zimbabwe.
 
Påkledning til middag: Formell
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 2
Bulawo
Rovos Rail
Pullman Suite
I dag kan du nyte en fin og avslappende dag ombord i toget. Frokost serveres i spisevognen til kl. 10:00 så det er god tid til å drikke morgenkaffen, mens du ser på naturen som ruller forbi utenfor vinduet. Toget kjører på BBR jernbanestrekkningen via West Nicholson.
 
Lunsj blir servert mens toget passerer Bulawayo, landets industrihovedstad. Senere kan du sette deg tilbords igjen i spisevognene og nyte en deilig middag mens toget kjører til Mpopoma.
 
Påkledning til middag: Formell
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 3
The Hide og safari i Hwange Nationalpark
Rovos Rail
Hwange National Park
I dag kan du igjen starte dagen rolig med en god frokost og senere en deilig lunsj. Toget kjører på den østlige kanten av Hwange Park og mellom Gwaai og Dete på en av verdens lengste uavbrutte togstrekninger - faktisk er den hele 114 kilometer.
 
Kl. 15.00 forlater du toget i Kennedy Siding og kan se frem til et besøk i The Hide, en luksuriøs safari-leir i Zimbabwe. Herfra skal du være med på en spennende safari i Hwange nasjonalpark. Parken er den største i sitt slag i Zimbabwe og dekker et område på 1,4 millioner hektar. Parken er hjem til et mangfold av dyreliv, inkludert over 100 forskjellige pattedyrarter inkludert vakre sjiraffer, raske geparder og stripete sebraer og ikke minst de berømte "Big 5" - løven, bøffelen, elefanten, leoparden og neshornet.
 
Om kvelden serveres middagen ombord på toget mens du kjører mot Thompsons Junction.
 
Påkledning til middagen: Formell
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 4
Victoria Falls
Rovos Rail
Rovos Rail
Frokost blir servert til kl. 09:30 og kl. 10.00 er reisen kommet til sin ende, med ankomst til de makeløse Victoriafallene.
 
Husk å sørge for at du har passet ditt før du forlater toget.
 
Vil du forlenge reisen med flere dager ved et av verdens 7 underverker; de imponerende Victoriafallene eller med mer storbyferier, avslappende dager på kritthvite strender eller enda mer spennende safarier, så hjelper Blixen Tours hjelpe deg med å ordne dette.
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Innkvartering"The Pride of Africa" — Rovos Rail

Rovos Rail

Verdens mest luksuriøse tog

PRISINDIKASJON Rovos Rail | Pretoria — Victoria Falls
5 NETTER FRA
kr. 21.995 pr person
i Pullman Suite
5 NETTER FRA
kr. 43.995 pr person
i Royal Suite
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 900 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Tilbud og rabatter
Kontakt oss for aktuelle avreisedatoer fra henholdsvis Pretoria og Victoria Falls
Pris for Deluxe Suite kr. 32.995,- pr. person i dobbeltrom
Tillegg for enkeltrom
Tillegg for Pullman Suite kr. 11.000,- pr. person i enkeltrom
Tillegg for Deluxe Suite kr. 16.500,- pr. person i enkeltrom
Tillegg for Royal Suite kr. 22.000,- pr. person i enkeltrom
Prisen inkluderer
  • 3 netter på Rovos Rail
  • Alle måltider, drikkevarer og utflukter - likevel er utfluktene med forbehold om at disse kan utgå dersom tiden ikke tillater det
Prisen inkluderer ikke
  • Fly
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Vaksinasjoner
  • Tips
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.