Beskrivelse

Amangalla

Sjarmerende hotell i kolonistil på innsiden av Galle Fort
Innenfor murene til Galle Fort, som står på UNESCOs verdensarvliste, ligger et unikt hotell med vakre tregulv og originale fliser, mørke tremøbler og imponerende lysekroner som gir den besøkende en følelse av å tre inn i en tidslomme. Den 400 år gamle bygningen er gjennomsyret av historie og har en spesiell atmosfære som du ikke kan unngå å nyte når du beveger deg rundt på hotellet, går inn i de høyloftede suitene, spiser middag i den elegante restauranten, drikker high tea eller slapper av i det fredelige Aman Spa.
 

Som å være i et levende museum

Det gamle fortet ligger i byen Galle og sprer seg over et område på hele 35 hektar. Å vandre langs de smale brosteinsbelagte gatene innenfor fortets murer er som å gå gjennom et levende museum med eldgamle trær, museer, kafeer, restauranter og gallerier - og i sentrum av det hele ligger Amangalla.
 
Det antas at Amangalla ble bygget av en nederlender som privatbolig, og det er den følelsen de ønsker at gjestene skal få når de bor her; det er ikke et hotell, men et hjem. Hotellet er renovert med respekt for det gamle huset, så det er fortsatt som å tre inn i en annen tid. Det er ingen heis som transporterer deg mellom hotellets fire etasjer, men bortsett fra det er det "gamle" vakkert akkompagnert av dagens praktiske fasiliteter.
 
Fra hotellet har du nydelig utsikt over fortet og havnen på den ene siden og hotellets basseng, frodige hage med fargerike- og velduftende blomster og mangotrær på den andre - og i toppetasjen er det en vindusrekke langs hele den ene siden der du kan sitte og nyte solnedgangen om kvelden.  
 
 

Opplev Sri Lanka fra to svært forskjellige sider

Amangalla har et søsterhotell som heter Amanwella, som er en helt annen type hotell, men like stilig. Kombiner et opphold på Amanwella, et moderne, enkelt og stilfullt strandhotell, med noen dager på Amangalla med sin historiske atmosfære og glimt fra kolonitiden, der du kan vandre i de koselige gatene, og du vil virkelig oppleve Sri Lanka fra to vidt forskjellige sider.
 

Derfor er Amangalla så spesiell

Vi var solgt fra det øyeblikket vi trådte inn i Amangalla. Kolonistilen og måten de har klart å bevare det opprinnelige på, er virkelig noe helt spesielt. Akkurat som på søsterhotellet får du følelsen av at alt er under kontroll, og at du kan gi slipp på alt og bare nyte omgivelsene, atmosfæren og alt hotellet har å by på.
Se full beskrivelseSe mindre beskrivelse
Velegnet for par
Sjarmerende hotell i kolonistil
Som å tre inn i en tidsreise
Hotellet ligger i et område som står på UNESCOs verdensarvliste
Flotte spafasiliteter
Følelsen av å være hjemme
FASILITETER Amangalla
Sjarmerende rom med butlerservice
Amangalla tilbyr totalt 29 rom i 7 kategorier, fordelt på hovedbygningen og et moderne anneks. Rommene i annekset har balkong med utsikt over hagen eller bassenget, mens rommene i hovedbygningen har store buede vinduer med utsikt over fortet og havnen. Hver dag kan du se frem til en deilig à la carte-frokost og 30 minutter med hydroterapi, morgenyoga og ettermiddagste, i tillegg til butlerservice.
Bibliotek
Internett
Lounge/bar
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Svømmebasseng
TV
Vaskeriservice