Hotellbeskrivelse

Anantara Peace Haven Tangalle Resort

Fantastisk vakre omgivelser og tilgang til mange kultur- og naturopplevelser
Skjult på en klippe på Sri Lankas sørligste kyst, omgitt av kokospalmer, gylne sandstrender og det asurblå Indiske havet, ligger dette eksotiske og eksklusive resortet, som tilbyder gjestene en privat strandferie i luksuriøse omgivelser kombinert med utallige spennende opplevelser.
Velegnet for par
Safari i Yala Nasjonalpark
Direkte tilgang til stranden
FASILITETER Anantara Peace Haven Tangalle Resort
Drømmer du om å komme tett på elefanter, se skilpadder på stranden eller å se hvaler dukke opp av det blå havet? La resortet arrangere utflukter som får drømmene dine til å gå i oppfyllelse. Du kan også besøke en teplantasje, historiske fort eller oppleve Sri Lankas fantastiske natur i Yala Nasjonalpark.
 
På resortet kan du fylle feriedagene dine med avslapping på stranden eller ved det flotte bassenget, trene i Fitnessenteret, ta behagelige behandlinger i spaet, holistisk trening på stranden eller du kan lære å lage tradisjonell srilankisk mat på et matkurs.
 
Anantara Surf Center tilbyder kurs i surfing i den rolige lagunen, og trente surfere kan jakte perfekte bølger på en nesten øde strand.
Barneklubb
Bibliotek
Fitness senter
Handicapvennlig
Lounge/bar
Restaurant(er)
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Sykler
Tennisbane
Vinkjeller
PRISINDIKASJON Anantara Peace Haven Tangalle Resort
7 NETTER FRA
kr. 19.995 pr person
Fra pris i lavsesong (april - oktober)
7 NETTER FRA
kr. 22.995 pr person
Fra pris i høysesongen (november - mars)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 900 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Fly Oslo-Colombo/Colombo-Oslo med bytte underveis
  • Privat transport flyplass - hotell t/r
  • 7 netter i Premier Garden View Room
  • Frokost
  • Flyskatter
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.