Hotellbeskrivelse

Cape Weligama

+
Eksklusivt resort på Sri Lankas sørkyst med fantastiske opplevelser rett utenfor døren
På en klippe med utsikt over det blå hav ligger luksusresortet, Cape Weligama. Rett utenfor døren venter spennende kultur og natur på å bli utforsket til fots, på sykkel, i båt, kajakk eller med snorkel og dykkermaske, mens resortets dedikerte personale står klar til å skjemme bort gjestene med spa-behandlinger, utsøkte måltid og en service i toppklasse.
Barnevennlig
Dykking
Velegnet for par
Spektakulær utsikt
Gourmetmat
FASILITETER Cape Weligama
Dykk ned under havoverflaten med snorkel eller dykkerutstyr og opplev det fantastiske livet av eksotiske fisker eller utforsk historiske skipsvrak.
Dykk ned under havoverflaten med snorkel eller dykkerutstyr og opplev det fantastiske livet av eksotiske fisker eller utforsk historiske skipsvrak. Resortets dykkersenter tilbyder PADI dykkerkurs og kurs i surfing. Senteret tilbyr også mange andre vannaktiviteter, som private seilturer i solnedgangen, dyphavsfiske, hval- og delfinsafari eller kajakktur til nærliggende klippehuler. På landjorden kan du dra på sykkeltur til små landsbyer, rismarker og eldgamle templer eller seile i båt eller kajakk på Koggala Lake, som er omringet av duftende kanelhager og tropisk dyreliv. Du kan også besøke historiske fort og kirker, hyggelige havner og vakre nasjonalparker.
Barnepass
Barnevennlig basseng
Dykkesenter
Fisketurer kan arrangeres
Fitness senter
Handicapvennlig
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Romservice
Sauna
Spa/velvære
Svømmebasseng
Sykler
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
PRISINDIKASJON Cape Weligama
7 NETTER FRA
kr. 39.195 pr person
Fra-pris i lavsesong (mai - juni & september - desember)
7 NETTER FRA
kr. 49.395 pr person
Fra-pris i høysesong (januar - april & juli - august)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flybillet Gardermoen - Colombo t/r på økonomiklasse med flybytte underveis
  • Privat transport fra flyplass - hotell t/r
  • 7 netter i Pool View Junior Suite
  • All Inclusive
  • Flyskatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.

CAPE WELIGAMA