Beskrivelse

Arusha Coffee Lodge

Elegant luksus og eventyrlige opplevelser i et av Afrikas vakreste landskap
Omgitt av grønne kaffeplanter i en av Tanzanias største kaffeplantasjer finner du Arusha Coffee Lodge. Den ligger i et av Afrikas vakreste landskap i utkanten av den hyggelige byen Arusha, og har en fantastisk utsikt over området og det majestetiske fjellet Mount Meru i bakgrunnen.
 
Arusha Coffe Lodge er for livsnyteren, som ønsker luksus og avslapping kombinert med de beste muligheter for eventyr ventende rett rundt hjørnet.
 
Velegnet for par
God atmosfære
Beliggenhet ved kaffeplantasjen
FASILITETER Arusha Coffee Lodge
Arusha Coffee Lodge danner et perfekt utgangspunkt for de mange eventyrene som venter deg i området, og opplevelsen blir komplett når morgenen starter med friskbrygget kaffe som akkurat er blitt høstet på plantasjen i området.
Området rundt lodgen innbyr til å gå på oppdagelsesferd, og her er det noe for enhver smak. Du kan for eksempel dra på naturhistorisk museum, besøke Massai-markedet eller dra på safari i Arusha Nasjonal Park og oppleve savannens ville dyreliv. Du kan også dra på heldagsturer til Ngorongoro eller oppleve Arusha by.
 
Etter en lang dag med eventyr og spennende opplevelser, kan du slappe av ved bassenget og ta en kjølig dukkert eller du kan nyte en kopp kaffe eller forfriskende drink i baren eller i den populære hagen med duftende lavendelbusker og kaffeplanter.
 
Om kvelden kan du nyte en middag på Plantation House restaurant, hvor du får en a la carte meny av retter inspirert av det beste fra det europeiske og afrikanske kjøkken – etterfulgt av en friskbrygget kopp kaffe i varmen og skinnet fra bålet.
 
Butikk
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Svømmebasseng