Beskrivelse

Greystoke Mahale Camp

I sjimpansenes fotspor
I den ville, vestlige delen av Tanzania ligger Lake Tanganyika, og ved bredden av sjøen, godt gjemt mellom vann og skog, finner du Greystoke Mahale. For å komme til campen må du først fly med privatfly ca. 3 timer fra Arusha og deretter 1 time med tradisjonell dhow seilbåt.
 
Fra campen er det 100 km til nærmeste vei, så det fås neppe mer avsides og ekte! Høydepunktet for oppholdet er sjimpansetrekking, hvor du kommer helt tett på og kan oppleve sjimpansene i sitt rette element.
 
Velegnet for par
Sjimpanse trekking
Unik Camp
Avsides og autentisk
FASILITETER Greystoke Mahale Camp
Utover sjimpanser er området hjemsted for 8 andre primater samt bushbuck antiloper, leopard og utallige fugle-/sommerfugl-arter.
Området ble ”oppdaget” i 1988 av den irske eventyreren Roland Purchell, som skapte den unike campen som med sin beliggenhet ved kritthvit sandstrand i et dyrerikt område, er noe av det nærmeste man kommer paradis.
 
Campens restaurant ligger på to etasjer, og serverer lekker mat ledsaget av drinker fra baren og vakre utsikter i alle fire verdenshjørner. Utover sjimpanse-trekking arrangeres romantisk solnedgangs-cruise og middager på stranden.
 
Bibliotek
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - tilbud om vandresafari