Hotellbeskrivelse

The Aiyana

Urørt natur i Pemba – et eksotisk gjemmested
Pemba er en øy hvor du kan forvente en øyeblikkelig ro i kroppen. Da folkemengden er vesentlig mindre og naturen florerer på sitt høyeste nivå, føles det som ditt helt eget gjemmested. I tillegg ønsker øyen å være så selvforsynt som mulig for å bevare øyens sanne verdier og natur.
 
Her står tiden stille i det uberørte tropiske paradiset, som ligger rundt hotellet Aiyana. Det eneste som avbryter stillheten er lyden av bølgenes brus på den uberørte øyen.
 
Omgitt av frodig vegetasjon føler man straks på en eksotisk stemning og roen som langsomt frigjører både ens tanker og sinn.
 
Å våkne uthvilt opp til en eksepsjonelt romantisk utsikt over den turkisblå lagunen, er din nye rutine på The Aiyana Hotel.
 
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
FASILITETER The Aiyana
Her står tiden stille i det uberørte tropiske paradiset
Ditt velvære er personalets førsteprioritet, som også tar høyde for at alle er forskjellige. Bl.a. ved å skreddersy en helt spesiell spa-pakke som dekker nettopp dine behov. Hotellet arrangerer utflukter til bl.a. Chwaka ruinene for et ekstraordinært innblikk i Zanzibars historie.
 
I tillegg kan hotellets restaurant tilby gastronomi på høyt nivå, med den autentiske afrikanske cuisine med inspirasjon fra bl.a. det Arabiske, Indiske og Kinesiske kjøkken. Her finnes det også 3 barer- The Private bar, Shisha Lounge og en vinkjeller.
 
Avslutt dagen med en Ngalawa Sunset Cruise hvor du kan nyte solnedgangen over havet på tradisjonelt vis.
Butikker
Dykkesenter
Fisketurer kan arrangeres
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
Vinkjeller
PRISINDIKASJON The Aiyana
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 900 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillett Oslo - Pemba t/r på økonomiklasse med bytte underveis
 • Privat transport Pembalufthavn - hotel t/r
 • 7 netter i Prestige Beach Villa
  • Inkl. frokost & middag
 • Flyskatter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Vaksinasjoner
 • Turistskat på Zanzibar (USD 1 per person per overnatning - betales direkte til hotellet ved check ud)
   
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.

THE AIYANA